Roditelji Zanimljivosti 31. ožujka 2018.

Potrošili su 300 kalorija više tijekom vježbanja. Saznajte zašto!

žena vježba vježbanje
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na policama hrvatskih ljekarni samo se jedan proizvod može istaknuti kao jedan od najcjenjenijih svjetskih preparata za mršavljenje sa 100 posto prirodnim sastojcima

Svi mi jako dobro znamo da (još uvijek) ne postoji magična tableta za mršavljenje. Međutim postoje preparati koji nam pomažu da brže i djelotvornije skidamo višak kilograma uz pravilnu prehranu i vježbanje.

Jedan o najboljih takvih preparata – CAPSIPLEX – dostupan je i u hrvatskim ljekarnama. Djelovanje CAPSIPLEXA klinički je dokazano istraživanjem provedenom na američkom sveučilištu u Oklahomi gdje je jedan dio ispitanika prije vježbanja dobio CAPSIPLEX, a jedan dio placebo.

Ispitanici koji su uzeli CAPSIPLEX pokazali su sljedeće rezultate:

  • njihov organizam sagorijevao je 3 puta više kalorija prije vježbanja
  • trošili su 3% više kalorija tijekom vježbanja
  • tijekom 60 minuta nakon vježbanja njihovo je tijelo sagorijevalo 12 puta više kalorija.

čučanj vježba vježbanje | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Ukupno su ispitanici potrošili 300 kalorija više nego oni koji nisu uzeli CAPSIPLEX. Usporedbe radi, 300 kalorija organizam potroši tijekom 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom ili 80 minuta hodanja.

Takav klinički dokazan učinak mršavljenja temeljen je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima, a najvažniji je kapsikum, ekstrakt ljute papričice, dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam. Capsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine. 

Capsiplex je vrlo brzo postao i jedan od najtraženijih preparata za mršavljenje zbog svoje medicinski potvrđene, inovativne, jedinstvene i prirodne formule koja osigurava sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez iritacije probavnog sustava.  

žena vaga | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Kao jedan od najdjelotvornijih preparata, ne samo za mršavljenje, već i održavanje tjelesne težine, Capsiplex je prigrlio i glamurozni Hollywood, a između ostalih, koriste ga i Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex je dostupan u svim hrvatskim ljekarnama.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.