Roditelji Tatina zona 25. rujna 2023.

Marko Tolja po drugi put postao tata: Na Instagramu objavio ime sinčića

Foto: Slaven Branislav Babic / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ponosni tata obznanio je kako je njihov sinčić Maro dobio mlađeg brata, a otkrio je i ime koje su mu ime dali...

Pjevač Marko Tolja  koji inače ne dijeli puno detalja iz privatnog života, na svojim je društvenim objavama podijelio radosnu vijest. Naime, Marko i njegova supruga Ana, s kojom je u braku od 2018., dobili su svoje drugo dijete.

‘…ti samo pusti se u moje ruke sigurne…’, napisao je glazbenik uz fotografiju stih Olivera Dragojevića, otkrivši kako su on i supruga sinčiću nadjenuli ime Niko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

‘Ajmeeeeee! Čestitam od srca!’, poručila je glumica Nataša Janjić Medančić, a čestitkama su se pridružile pjevačica Maja Šuput,  Sanja Doležal, ali i brojni pratitelji i obožavatelji.

Da je njegova supruga trudna otkrio je u travnju. 

"A što ima novog kod vas?", upitao je uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa sinom Marom i tada trudnom suprugom Anom kojoj se već nazirao trudnički trbuh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Inače, Marko i Ana upoznali su se upravu preko društvenih mreža, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio. Vjenčali su se 2018. u Istri, a godinu dana nakon dobili su prvo dijete, sina Mara koji se, sigurni smo, posebno obradovao informacijom da je postao stariji brat.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.