Roditelji Tatina zona 05. ožujka 2019.

Tatina ljubav: Poznati domaći pjevač objavio prvu fotku sina i otkrio ime

Foto: Instagram/marko.tolja
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Marko Tolja i njegova supruga Ana krajem veljače postali su roditelji svog prvog djeteta, a sada je pjevač objavio prvu fotografiju svog sinčića i otkrio njegovo lijepo ime

Nakon što su prošli tjedan pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana Ivančević postali roditelji dječaka, 34-godišnji novopečeni tata sada je objavio prvu fotku svog sinčića kao i njegovo ime - Maro.

Možda te zanima... Prognoze za 2019.: Koja će imena za bebe biti najpopularnija? Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne postoji riječ, rečenica, pjesma ili knjiga kojom bi se ovaj osjećaj mogao opisati. 👼🏻 Maro 💙

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on

"Ne postoji riječ, rečenica, pjesma ili knjiga kojom bi se ovaj osjećaj mogao opisati. Maro 💙", napisao je Marko uz preslatku fotografiju koja je raznježila njegove pratitelje na Instagramu stoga su odmah počele pristizati čestitke. 

Možda te zanima... 11 slatkih fotki slavnih beba rođenih u 2018. godini Beba

Budući da pjevač svoj privatni život voli držati dalje od očiju javnosti, par se prošlo ljeto vjenčao nedaleko od Pazina nakon dugogodišnje veze, bez velike medijske pozornosti.

tata beba Možda te zanima... 6 načina kako se novi tate mogu povezati s bebom Roditelji

"Ti si jedino što vrijedi, početak i moj kraj. S tobom srce se ne štedi, moga oka ti si sjaj. Topli osmijeh kad me život stisne sivim danima. Ti me dižeš, ti me hrabriš, moja si utjeha", napisao je tada ispod fotografije s vjenčanja. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna
    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.