Beba 05. rujna 2023.

Dan nakon svog rođendana, Doris Pinčić Guberović rodila treće dijete!

Foto: Josip Regović/Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Doris Pinčić je rodila kćer, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan

Doris Pinčić Guberović i njezin suprug Davor Guberović jutros su dočekali prvo zajedničko dijete. Doris je svoje treće dijete rodila jutros u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, a kćerkica je stigla samo dan nakon majčina 35. rođendana, prenosi magazin Gloria.

Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a Davor iz bivšeg braka ima dva sina.

Doris i menadžer Guberović u tajnosti su se vjenčali početkom studenog prošle godine, a spojila ih je ljubav prema prirod i avanturama. Na proljeće ove godine, voditeljica i vrlo uspješna poslovna žena, samo za Gloriju potvrdila je da očekuje prinovu. "Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", rekla je Doris početkom godine. Radila je do samog kraja, a s gledateljima emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ pozdravila se tek krajem srpnja.

baby in the womb Možda te zanima... Kako beba stane u maternicu? Prekrasne fotke beba u pozama iz maminog trbuha Trudnoća


 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.