Trudnoća Trudnica 07. rujna 2016.

Neprocjenjiva reakcija budućeg tate kad sazna da je supruga trudna

fb
Foto: Facebook/Brandon and Bri Dow
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Snimiti prekrasan trenutak nije lako, a iskrenu reakciju svog supruga Bri Dow ipak je željela ovjekovječiti i dugo pamtiti. Pogledajte kako ga je iznenadila viješću da je trudna

Briana Dow (24) odlučila je iznenaditi svog supruga Brandona viješću da je trudna. On nije imao pojma što se događa. Organizirala je snimanje s njihovom vjenčanom fotografkinjom u lokalnom parku. Brandonu je rekla da je osvojila besplatno snimanje parova

No sve je bilo unaprijed dogovoreno. Ona i fotografkinja Samantha dogovorile su se da će im, po dolasku u park, Samantha dati ploče za pisanje. Stajali su okrenuti jedno od drugog i Samantha im je rekla neka napišu tri riječi koje najbolje opisuju jedno drugo.

No Brianina ploča već je bila ispisana. Na njoj je pisalo: "Postat ćeš tatica!". I tada je taj trenutak snimljen. Brandon je bio potpuno slomljen od sreće. Pogledajte prekrasne fotografije sretnog para.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.