Roditelji Sretna mama 11. rujna 2015.

'Imam dvoje djece i stajem na tome'

Alyssa Milano
Foto: Instagram/jlo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica Alyssa Milano, mama dvoje djece, nedavno je izjavila da ne planira imati više djece, a glavni razlog je njena dob. Poznata mama ima 42 godine i četverogodišnjeg sina i jednogodišnju kćer

Kod većine ljudi želje o broju djece ovise o mnogim stvarima i mijenjaju se tijekom života. Poznata mama i glumica Alyssa Milano nedavno je izjavila da ne planira imati više djece. 42-godišnja glumica ima dvoje djece, četverogodišnjeg Miloa i jednogodišnju Elizabellu, a za magazin People objasnila je da je njena dob glavni razlog zašto staje na dvoje djece.

Istraživanje otkriva: Želite li više djece, ne čekajte dugo s prvom trudnoćom

"Htjela bih imati još jedno dijete, ali imam 42 godine i ne želim izazivati sreću. Imam dvoje zdrave djece, a oboje sam rodila kasnije u životu", rekla je, ali iako ne planira još jednu trudnoću, kaže da postoji mogućnost da posvoji dijete za oko šest godina. 

Kao i mnoge druge mame koje su u četrdesetima, Alyssa je svjesna da trudnoća u kasnijoj dobi donosi više zdravstvenih rizika, stoga si ne želi priuštiti dodatan stres i brigu hoće li sve biti u redu s još jednom trudnoćom. Zanimljivo je i kako ova mama ne želi dijete još sad kad su joj djeca mala nego o posvojenju razmišlja tek za šest godina. Je li i vama dvoje djece dovoljno? Napišite nam u komentarima!

Planirate li još jedno dijete u četrdesetima?

Majčino pismo kćeri: Zašto nikad nećeš biti velika sestra?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.