Roditelji Tatina zona 08. travnja 2017.

Beba u 'opasnim' situacijama zabavlja internet

Foto: Imgur/steec
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nema ništa smješnije nego dobar Photoshop. Fotografije djeteta u nizu zastrašujućih pozicija uređene u Photoshopu? Još bolje! Jedan tata odlučio je napraviti upravo to

32-godišnji tata Stephen iz Dublina, odlučio se našaliti sa svojom suprugom i njihovim prijateljima te je tako nastala ova nevjerojatno duhovita serija fotografija. Fotografirao je svoju kćer te fotošopirao fotografije tako da izgledaju kao da je djevojčica u jako opasnim situacijama i podijelio ih na svojoj Imgur stranici. Razlog zašto je to napravio je još više vrijedniji divljenju

 

18-mjesečna djevojčica Hannah tako upravlja volanom u automobilu, penje se po ljestvama, sjedi na visokoj ogradi iznad jezera i kuha s tatom dodajeći mu oštre noževe. 

Pair Programming With A Junior

 

„Mislio sam da će biti zabavno zabrinuti obitelj te na ovaj način osvijestiti ljude o transplantaciji koštane srže", rekao je Stephen. Naime, njegova kćer imala je rijedak imunološki poremećaj HLH, koji se javlja u dojenačko doba i kod malog djeteta, a vezan je uz genetski defekt i nasljeđuje se autosomno-recesivno te je prvih 6 mjeseci provela u bolnici, primajući kemoterapiju i transplantaciju koštane srži, što je bio jedini mogući lijek. "Sad, kad je ozdravila i izašla iz izolacije, pokušavamo nadoknaditi sve što smo propustili i radimo zabavne stvari poput ove."

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.