Roditelji Sretna mama 30. svibnja 2016.

Zašto je poznata mama plakala kad se vratila u teretanu nakon poroda?

anne Hathaway
Foto: Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Anne Hathaway rodila je svoje prvo dijete prije osam tjedana. Odlučila se vratiti u teretanu kako bi se lagano počela vraćati u formu, ali je doživjela neugodno iskustvo

Oscarovka Anne Hathaway rodila je prvo dijete, sina Jonathana Rosbanka Shulmana, prije osam tjedana. Gostujući u The Ellen DeGeneres Show otkrila je što joj se dogodilo kad je prvi put nakon poroda došla u teretanu

Slavna Oscarovka postala majka prvi put

"Kad sam postala Mama, to me promijenilo na nekoliko načina. U nekim trenucima imam puno više samopouzdanja. Inače uđeš u teretanu i ugledaš Thorovog trenera, i znaš da ljudi koji imaju previše mišića da bi bili u filmu The Avengers, vježbaju tamo", rekla je dodajući da je dosad bila tri puta. "Inače sam ušla i osjećala se zastrašeno, ali sad ušetam i kažem: Da, vježbam s utezima od 2 kilograma, ali sam istisnula bebu iz svog tijela i osjećam se dobro", rekla je 33-godišnjakinja.

 

Bar je tako bilo do jednog susreta u teretani. Vježbala je na jednom stroju i vidjela je jednog muškaraca kako ju gleda. Upitala ga je čeka li red, ali joj je rekao da ne i neka slobodno nastavi vježbati. 

"Kad sam završila, prišao mi je i upitao vježbam li dugo u ovoj teretani. Pomislila sam da mi se 'upucava'. Osjećala sam se dobro. No, onda je rekao da je on trener i treba li mi par savjeta. Počeli smo razgovarati i rekla sam mu da sam nova mama. Očekivala sam da će reći što očekuješ da će netko reći kad kažeš da si rodila prije sedam tjedana", ispričala je Anne nastavljajući da je njegova reakcija bila "Oh, pokušavaš izgubiti kilograme nakon trudnoće?" umjesto očekivane "izgledaš super".

Kako se riješiti trbuha i kilograma nakupljenih u trudnoći?

Anne mu je samopouzdano odgovorila da je prerano da počne razmišljati o kilogramima i težini i da samo pokušava vratiti snagu na što je on rekao 'odlično' i otišao, a Anne je malo plakala. Bar tako kaže u šali.  

"Kad je vaginalni i uredan porod, nema posebnih ograničenja za vježbanje, ali dobro je započeti laganijim intenzitetom", savjetuje ginekologinja Petra Podobnik Brlečić. Slušajte svoje tijelo, odredite ritam prema mogućnostima i trenutnoj kondiciji i radite što volite. Isto kao i Anne.

Trbuščić nakon poroda smanjite dubokim disanjem

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.