Roditelji Sretna mama 24. veljače 2015.

Zahvalite ženi koja vam je podrška i osvojite parfem za sebe i nju!

mama, baka, beba, unuk
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U ožujku u sklopu akcije "Podijelite priču" pozivamo vas da nam pošaljete priču na temu: Žena kojoj želim reći hvala, a autorice objavljenih priča nagradit ćemo s po dva Avonova mirisa Cherish EdP

Kao i svaka mlada mama, vjerojatno ste nakon rođenja djeteta i dolaska kući iz rodilišta imali puno pitanja, osjećali se pomalo izgubljeno i zabrinuto te se pitali radite li sve kako treba te hoćete li biti dobra mama, a pomogao vam je savjet, podrška i prijateljstvo neke žene iz vaše okoline.

Možda ste zahvalni svojoj majci koja vam je bila najveća ženska podrška već tijekom trudnoće i nakon dolaska kući iz rodilišta, ili su vam najviše pomogli savjeti vaše patronažne sestre ili pedijatrice. A možda ne možete zamisliti te prve dane s bebom bez razgovora i pomoći sestre, šogorice, svekrve ili rođakinje koja je isto mama? Možda želite pokazati svoju zahvalnost prijateljici koja je bila uz vas od početka i s vama dijelila vašu zabrinutost i sreću majčinstva.

Sada to možete učiniti javno i na najljepši mogući način odati počast i zahvaliti ženi koja vam je bila najveća podrška u prvim danima majčinstva, a njeni savjeti i pomoć, kao i ona sama, i dalje su važan dio vašeg života.

Tema naše akcije "Podijelite priču" u ožujku je: Žena kojoj želim reći hvala. Napišite nam priču o ženi kojoj želite reći "hvala" i opišite situaciju u kojoj ste shvatili koliko vam je važna njena podrška ili opišite kada vam je ova žena najviše pomogla otkad ste postali mama.

Poseban poklon za dvije žene

Najbolje priče ćemo objaviti u razdoblju od 2. do 23. ožujka, s vašim imenom i prezimenom te fotografijom, a četiri autorice objavljenih priča nagradit ćemo posebnim poklonom: dva mirisa Avon Cherish EdP doći će na vašu adresu - jedan kao poklon vama na pisanju i dijeljenju priče s nama, ali i još jedan kako biste ga mogli dati toj vama posebnoj osobi i ovom mirišljavom sitnicom zahvaliti joj na svemu što je učinila za vas.

Avon miris Cherish | Author: Promo Foto: Promo

Avon Cherish EdP miris je koji vas poziva da cijenite svaki dragocjeni trenutak svog života. Stoga je i idealan poklon vama i osobi koja je dio trenutaka koji su vas učinili onakvima kakvi jeste.

Kako poslati priču?

Ako još niste, registrirajte se i sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži te nam kroz Poruke redakciji pošaljite svoju priču i svoje ime i prezime. Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.