Roditelji Sretna mama 07. travnja 2018.

Video: Bol, suze i snaga majki koje se brinu za bolesnu djecu

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U susret Majčinom danu, organizacija Sickkids snimila je video o mamama koje se brinu za teško bolesnu djecu, a zbog kojeg ćete osjetiti tjeskobu i bol, ali i nadu

Većina roditelja nikad neće znati kako je teško brinuti se za bolesno dijete, naravno ne radi se virozama i manjim bolestima koje brzo prođu, nego o teškim, kroničnim nekad i fatalnim bolestima. To je bol koju ni jedan roditelj ne bi trebao doživjeti, međutim neki prožive i tu tugu i borbu.

Možda te zanima... 'Ja sam Karlo': Dirljivo mamino pismo o teškoj borbi svog sina Vrtić

U čast Majčinog dana, organizacija Sickkids, dječja zdravstvena neprofitna organizacija objavila je reklamu od 90 sekundi. U njemu se mame mole, vrište, plaču, udaraju u volan na praznom parkiralištu, ali i brišu svoje suze te uz osmijeh odlaze bolesnoj djeci kojoj pružaju svu ljubav i snagu. Rade ono što mame najbolje rade, brinu se i vole svoju djecu.

Pročitajte priču mame: 'Izborila sam se da moje dijete u bolnici dobije adekvatnu skrb'

Pogledajte video zbog koje ćete osjetiti tjeskobu i bol, ali i nadu:

Možda te zanima... Fotografije koje pokazuju bol roditelja prerano rođenih beba Beba Možda te zanima... Pedijatar podijelio smisao života iz razgovora s djecom na samrti Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.