Školarci Zdravlje osnovnoškolca 28. veljače 2017.

Potresno pismo majke čiji se sin bori s leukemijom

Foto: Facebook/Love What Matters
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama podijelila je fotografiju svog 10-godišnjeg sina koji se hrabro bori s leukemijom, a ispod koje je napisala tužno i dirljivo pismo

Gotovo svi smo se u nekom trenutku u životu susreli s rakom, na jedan ili drugi način. Ipak, lako je zaboraviti koliko je ljudskih života svakodnevno pogođeno ovom bolešću, te kako rak i liječenje raka ima teške posljedice na oboljele, ali i njihove najbliže

Najteže za svakog roditelja je gledati svoje dijete kako prolazi kroz patnju i bol, posebice kada se radi o bolesti poput raka, i kada je roditelj nemoćan. Jedna mama podijelila je fotografiju svog 10-godišnjeg sina koji se hrabro bori s leukemijom, a na fotografiju je u kratkom vremenskom roku reagiralo preko 474 tisuća ljudi, nakon što ju je objavila Facebook stranica Love What Matters


Njezin sin, Drake, stoji u pelenama u kupaonici i trpi bolove uzrokovane rakom, a u opisu fotografije stoji mamino dirljivo pismo: "Za bilo koga tko se bori s rakom ili prolazi kroz kemoterapiju. Za bilo koga tko prolazi kroz ovu strašnu bolest. Postat će prerealno, preteško i prebrzo" napisala je mama. "Ovo je fotografirano jutros nakon što sam odnijela Drakea do kupaonice... 75 posto vremena on ne može kontrolirati svoj mjehur. Izgleda kao kost i koža jer ga moram moliti da pojede JEDAN zeleni grašak za večeru ili da popije čašu vode tijekom dana", dodala je.

jess rak Možda te zanima... Potresna fotografija djeteta koje umire: 'Ovo je pravo lice raka' Vrtić

Bespomoćna majka, između ostalog, prenijela je kako njezin sin svaku noć spava s njom jer se boji da će mu se nešto strašno dogoditi, a da će u tom trenutku biti sam. Pod nešto strašno, ova majka misli na smrt, te piše: "Ovdje moj sin govori: 'Mamice, mislim da neću uspjeti".

Obitelj ovog hrabrog dječaka napisala je kako nisu očekivali da će se rak tako brzo proširiti i zahvalila se na brizi i podršci. Također, istaknuli su kako žele podići svijest da se za rak u djetinjstvu financira samo 4 posto istraživanja.

"Ovo je on, koji ne želi da ga se dira, jer ga svaki dodir previše boli, koji uzima morfij kako bi izgurao kroz dan. Ovo je on, koji mi govori da se boji i da misli kako neće doživjeti svoj 11. rođendan. Ovo smo on i ja, nakon što sam mu rekla da ću se nastaviti boriti za njega, onda kad on to više neće moći. Ovo smo on i ja, i naš svijet."

Mama doji dijete na kemoterapija Možda te zanima... 'Sretna sam što mogu dojiti svoju kćer dok prolazi kroz kemoterapiju' Beba

Dirljivo pismo završava maminim riječima: "To je moj Drake, Stinky Joe, moj svijet. Od trenutka kad sam saznala da sam trudna do danas, on je bio razlog mog življenja. On je moj osmijeh, moja ljubav, moje srce. On je također moja suza, moj bol u srcu. On je moj život."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.