Roditelji Tatina zona 16. svibnja 2016.

Presmiješne fotke koje je tata poslao mami kad je ostao sam s bebom

man vs baby
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Lyns vratila se na posao, a humoristični tata Matt ostao je s bebom. Mama je prvi dan izdržala par sati prije nego je upitala što rade. Poruke koje je tata poslao, nasmijale su cijeli internet

"Težak tjedan. Charliejevoj mami je završio porodiljni. Osoba koje je sprječavala požare itd., vratila se na posao...Dok se ja sam moram brinuti za našeg malog dječaka. Istina je da, čim je Lyns izašla, prvo jutro je bilo puno suza i prosvjedovanja, ali u moju obranu do ručka se malo smirilo. U svakom slučaju, kako bi Lyns bilo lakše što ostavlja Charlieja u mojim rukama, obećao sam javljati se...", status je to tate Matta Coyna koji vodi popularan blog i Facebook stranicu Man vs Baby na kojima opisuje svoju 'borbu' s očinstvom na humorističan način.

Lyns je uspjela 'preživjeti' par sati prije nego je oko 11 pitala Matta što rade, kako bi se uvjerila da je njena odluka da ostavi dečke same, ispravna. Matt je iskoristio priliku i našalio se. Par puta. I više od par puta. Na njenu žalost, a našu sreću.

Urnebesna tatina poruka kad je ostao sam s bebom dvije noći

Prvo joj je rekao da su došli u bar kako bi popili par piva prije ručka i poslao sliku kako njih dvoje sjede za šankom s poluispijenom čašom. Nakon toga joj je rekao da je tamo bilo dosadno pa su otišli u striptiz klub šaljući fotografiju s plesačicom u pozadini. Tu je mama već počela gubiti strpljenje i rekla mu da joj pošalje pravu sliku, na što je dobila sliku skakanja s padobranom. Cijelo to vrijeme, Charlie je spavao, a tata se dobro našalio nasmijavajući cijeli internet.

Tough week. Charlie's mum's maternity leave ended. So the person in our house who prevents fires etc. returned to...

Posted by Man vs Baby on 6. svibnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.