Roditelji Sretna mama 12. svibnja 2017.

Mame, podijelite svoju najdražu fotku s djetetom!

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Drage mame, uoči Majčinog dana, pozivamo vas da objavite svoju najdražu zajedničku fotografiju s vašim mališanima u komentarima ispod članka, na Facebooku ili Instagramu i označite ih hashtagom #sretnamama i @klokanica, a mi ćemo ih objaviti u članku na Majčin dan

"Majčinstvo – sva ljubav svijeta počinje i završava s njim", poznata je i tako istinita izreka britanskog pjesnika Roberta Browninga. Sve mame inspiraciju nalaze upravo u svojoj djeci, a fotografije mališana najljepše su uspomene svake mame, a kasnije i njihove djece. Svi imamo barem jednu takvu uspomenu koja nas vraća u prekrasno i bezbrižno djetinjstvo i koja je podsjetnik na dragocjeno vrijeme provedeno s našom mamom.

Stoga vas uoči Majčinog dana pozivamo da na Facebooku, Instagramu ili u komentarima članka podijelite svoju najdražu uspomenu u obliku fotografije vas i vašeg djeteta, a mi ćemo ih objaviti u članku na Majčin dan. 

Kako podijeliti fotografiju?

Najdražu uspomenu podijelite u komentarima ispod ovog članka, na Instagramu i označite je hashtagom #sretnamama, #uspomene, #klokanica (ako označavate stare slike, obavezno označite @klokanica) ili na našoj Facebook stranici. Najkreativnije fotke objavit ćemo u članku za Majčin dan.

Da biste podijelili fotografiju u komentarima članka na portalu, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se! Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati i pratite nas na Facebooku i Instagramu!

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.