Roditelji Sretna mama 08. svibnja 2016.

Zašto je moja mama najbolja?

majčin dan
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zato što je lijepa, zato što mi kupi sladoled, zato što me ne tuče, zato što nas voli... Djeci je sasvim jasno da su njihove mame najbolje, a razloge zašto je tako brzo će smisliti. Želimo vam sretan Majčin dan, koji se obilježava prve nedjelje u svibnju, sto posto sigurni da ste svom djetetu najbolja mama na svijetu!

 

Uz odgovore djece iz vrtića Mali istraživač, želimo vam čestitati Majčin dan! Znamo kako je velika stvar brinuti se za dijete, kako je prekrasno promatrati ga kako raste, uči nove stvari i iznenađuje vas svojim nevjerojatnim izjavama, ali i koliko teško može biti kada se pojave problemi ili iz bilo kojeg razloga posumnjate u svoje majčinske sposobnosti.

Znamo koliko je važno u svemu tome imati podršku i želimo da Klokanica bude mjesto na kojem ćete je uvijek dobiti! Zato smo za članove naše zajednice stvorili i pravu malu društvenu mrežu na kojoj svatko ima svoj profil i može se povezivati s drugima te s njima dijeliti iskustva i fotografije, pitanja i odgovore. To je moguće kroz statuse koje onda vide svi u vašem odabranom krugu prijatelja ili kroz privatne poruke. 

Pridružite nam se i stvorite svoju grupu podrške uz koju ćete uvijek biti najbolja mama na svijetu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.