Roditelji Sretna mama 13. ožujka 2017.

Mamasita and Son: Majice koje šalju poruku o majčinstvu

Foto: Martina Cvek photo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mamasita and Son je brand koji je kao ideja nastao jednog dana u glavi mame Ivke koja je silom htjela matching outfit za sebe i sina. Sa sjetom je gledala sve one halljinice, košuljice i suknjice koje nose mame i kćeri i onda odlučila svoju želju ostvariti sama

Od nedavno i mame koje imaju sinove, mogu uživati u usklađenom modnom odabiru. Naime, jedna je mama nakon neuspješne potrage za majicama koje bi uskladila sa sinčićem, odlučila uzeti stvari u svoje ruke. Uz pomoć mašte, kreativnosti i uspješnih suradnica, nastao je brend – MAMASITA&Son

 | Author: Martina Cvek photo Foto: Martina Cvek photo

Majice su izrađene od kvalitetnog materijala, proizvedene u Hrvatskoj i lako se održavaju. Za mame su tunike, koje se lako prilagođavaju svakoj figuri, a mogu se nositi na više načina – kao duge majice, kao majice koje otkrivaju jedno rame, kao šire kratke majice ili čak na tenisice kao sportska proljetna haljina. Dečki će pak biti pravi mali frajeri u bodiju s kapuljačom ili popularnoj „hoodici“. Zajednički su im natpisi s kojima će se poistovjetiti gotovo svaka mama.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

„Oduvijek sam vjerovala u inspirativnu akciju. Jednog ljetnog dana sinula mi je ideja da bih ja mogla raditi majice za mame i sinove, koje sam jako željela za sebe i svog malog „Zmaja“. Od tada me ideja nije napuštala i sa svojom poslovnom partnericom Majom, bacila sam se na posao. Ono što bi mene radovalo, pretočila sam u proizvod u kojem će, nadam se, uživati i druge mame.“ Izjavila je Ivka Armanda Todorović, koja stoji iza novog brenda. „Nisam dizajnerica pa sam imala pomoć drugih žena. Svaka mama koja obožava majčinstvo, poznaje i njegove teže strane. Baš to je poruka majici – izvući nešto smješno iz svake izazovne situacije", dodaje Ivka. 

Majice za sada možete nabaviti preko Facebook stranice MAMASITA&Son, a u pripremi su i proljetno/ljetne kombinacije te novi inspirativni natpisi. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.