Roditelji Sretna mama 17. listopada 2018.

Mama u strašnoj tuči postala ljudski štit za svoju bebu

Foto: Facebook/Fiona Simpson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova mama zaštitila je svoju bebu od tuče veličine teniskih loptica tijekom teške oluje

Mama iz Australije nedavno je uhvaćena u teškoj tuči koja ju je prisilila da djeluje kako ljudski štit kako bi zaštitila svoju kćerkicu kada je tuča razbila prozore njezinog automobila. Fotografije ozljeda koje je tuča nanijela njezinom tijelu su zastrašujuće. 

Možda te zanima... Svojim majčinskim instinktom spasila sam kćerin život Roditelji

Fiona Simpson govori kako se je vozila u svom gradiću pokraj Brisbanea sa svojom bebom i bakom kada je oluja postala intenzivna te su ostale zaglavljene u automobilu. Jednom kada je tuča narasla do veličine teniskih loptica, prozori na automobili su se razbili. 

'Nikada nemojte voziti tijekom tuče'

"Naučila sam svoju lekciju danas. Nikada nemojte voziti tijekom tuče", napisala je Fiona na Facebooku, zajedno s teškim fotografijama posljedica tuče na svom tijelu

"Kada je oluja postala prevelika, parkirale smo se sa strane ceste i tada je tuča razbila naše prozore. Pokrila sa svoju bebu s tijelom kako bih ju zaštitila od ozljeda", dodala je ova mama. 

Možda te zanima... Mama se sama 'porodila' tijekom uragana Irma Trudnoća

Možeš li zamisliti? Uvijek se govori kako majke mogu podići automobil sa svog zarobljenog djeteta, a ovo se ne razlikuje puno od toga. Ova mama je znala da su u opasnosti i da je njezino dijete posebno ranjivo pod takvom destruktivnom i intenzivnom tučom. Iako su modrice zastrašujuće, bilo koja mama učinila bi istu stvar kako bi zaštitila svoje dijete

"Htjela sam samo upozoriti druge na opasnosti ovako teške tuče. Laknulo mi je da su moja kćer i baka dobro", rekla je hrabra mama. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.