Roditelji Sretna mama 24. ožujka 2021.

Mama snažnim fotografijama obilježila borbu kćeri s rakom: 'Ovo je podsjetnik da nikad ne gubite nadu!'

Foto: @kris_bowden/Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama četverogodišnje djevojčice je snažnim i inspirativnim fotografijama zabilježila putovanje i borbu kćeri s rakom....

Lula Beth, danas je potpuno zdrava četverogodišnja djevojčica. Njezina majka, dokumentirala je njezinu borbu s rakom u nadi da će njihove fotografije na Instagramu pružiti drugim obiteljima nadu i snagu u borbi s zločudnom bolešću. 

Kristen Bowden, majka djevojčice kazala je da su ona i njen suprug ostali potpuno šokirani kada su saznali da njihova, tada trogodišnja kći Lula Beth ima rak. "Nikada nismo mislili da će se baš nama to dogoditi. Uvijek su to tužne, potresne priče drugih, koje vidiš, ali misliš da su negdje daleko, sve dok se ne dogode vama," rekla je za Good Morning America.

Podrška obiteljima

Liječnici su Luli Beth dijagnosticirali rak bubrega, a djevojčica je podvrgnuta operaciji uklanjanja tumora i cijelog bubrega. Djevojčica je tada prošla 18 kemoterapija u 22 tjedna. Kristen kaže da je Lula Beth u svim trenutcima bila pozitivna i radosna djevojčica te je dodala da putem Instagram dijeli priču svoje kćeri kako bi nadahnula druge obitelji koje se nađu, poput njih, pred zastrašujućom dijagnozom.

"Želim podijeliti našu priču kako bih drugima pružila nadu da se čak i u najtežim bitkama, iza ugla krije svjetlost te da nikada ne gubimo nadu i uvijek tražimo svjetlost u  naizgled najmračnijim stvarima," poručila je. 

Možda te zanima... Djevojčice koje su pobijedile rak ponovno slave život Školarci

Majka je nedavno na Instagramu podijelila još jednu prekrasnu fotografije Lule tri mjeseca nakon početka kemoterapije u usporedbi sa fotografijom nastalom poslije sedam mjeseci remisije. Ispod fotografije, majka je napisala:  "Ovo je vaš podsjetnik da nikada ne gubite nadu!"

 

Možda te zanima... Dirljiv video: Djevojčica je mami nakon kemoterapije ošišala kosu Roditelji

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • yepali

    I am making 10,000 Dollars at home own laptop. Just do work online 2 to 4 hour properly. so and make my family happy and u can do Check it out what and do… ……. https://bit.ly/39JrDqt

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.