Roditelji Sretna mama 03. prosinca 2023.

Mama sasvim iskreno: Moja djeca su derišta i ne da mi se čitati im priče prije spavanja

Foto: Instagram@itslauramazza
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Laura Mazza na Instagramu redovito dijeli stvarnost roditeljstva. Ovaj put je napisala otvoreno pismo svim mamama koje su u strahu da će biti osuđivane zbog toga što ne vole svoju djecu svake minute

Laura (33), mama troje djece iz Melbournea je priznala da su njena djeca ponekad 'derišta' i da joj se na da uvijek spremati večeru ili im čitati priče prije spavanja. Ona smatra da bi roditelji trebali biti iskreni i priznati da ne vole svoju djecu svake minute. Ali, u objavi je istaknula kako to mame ne čini lošima, a roditelji bi trebali biti iskreni u pogledu svojih osjećaja bez osuđivanja.

Možda te zanima... 7 važnih lekcija iz roditeljstva jednog od najsretnijih naroda na svijetu Vrtić

"Znam da se puno žalim na roditeljstvo, ali to je zato što je odgoj djece najteža stvar koju sam ikad učinila. Svaki dan je nešto novo. Danas sam isfrustrirana, plakala sam, osjećala sam se krivom, osjećala se sretno i voljeno, davala ljubav i sve to za manje od 24 sata. Teško je svim roditeljima. Mislim da bi svi trebali biti iskreni oko toga", napisala je.

"Zašto nekad ne bi mogle slobodno reći 'Jednostavno ne mogu večeras spremati večeru' ili da nas pomisao o čitanju priča tjera da 'izvadimo sebi oči'. Želim da znate da sa mnom to možete reći i nikada neću pomisliti da ne volite svoju djecu zbog toga ili da niste zahvalni. Jer znate što je još teže od odgoja djece? Pretvarati se da nije teško", napisala je ova mama.

Puno mama je pohvalilo Lauru zbog njezine iskrenosti.

"Da, upravo je ovo bila i moja misao danas! Lijepo je znati da nisam sama u ovome", komentirala je jedna mama. "Najbolja objava ikad. Slažem se", dodala je druga.

Možda te zanima... Mama iskreno: 'Usporavanje uopće nije opcija u našem životu jer nam je tako lakše' Roditelji
 
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SummerRoss

    Google pays $ 85 per hour. My last paycheck was $ 8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can't believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information ............ www.right75.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.