Roditelji Sretna mama 27. studenoga 2018.

Mama, ja sam gladan: Naša kolumnistica je Gastro zvijezda!

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Smaragdna dvorana hotela Esplanade sinoć je bila sjajan domaćim najboljim hrvatskim, ali i regionalnim food blogerima, koji su primili zaslužene nagrade u najvećem blogerskom natječaju godine, a apsolutna pobjednica večeri i nova Gastro zvijezda je Nasja Duplančić

Žiri u kojem su bili Masterchefica Lana Mihić Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish, od 604 prijavljena bloga izabrali su za Gastro zvijezdu godine, blogericu Nasju Duplančić i njezin blog Mama, ja sam gladan!

Možda te zanima... 8 slastica domaćih food blogera koje će oduševiti tvoje klince Vrtić

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nasju su i čitatelji odabrali i za najbolju u kategoriji 'tradicionalna hrana'. U kategoriji zdrave hrane pobijedila je Helena Jakoliš s bloga Zdravo i slasno, a u kategoriji slastice Nevena Josipović s bloga Mama Drama. Mamu Nevenu i njezin blog smo nedavno i mi predstavili na našem portalu.

Za najboljeg foodie fotografa čitatelji su odabrali Sandru Rončević s bloga O slanom i slatkom: o svemu, a u kategoriji Video pobjedu je odnijela Ena Kokanović s bloga Foodgasm.

Tko je 'Mama, ja sam gladan' - Gastro zvijezda godine?

Njezino ime je Nasja, majka je najgladnijeg tinejdžera kojeg možeš zamisliti, a odnedavno i kolumnistica na našem portalu. Nasjin simpatičan blog prati život mame i njezine obitelji, a tradicionalna hrana s daškom modernih detalja u malom je prstu ove kreativne blogerice.

Pročitaj njezinu najnoviju kolumnu: Nove generacije roditelja - dotakli smo drugu krajnost. Odgajamo li egomanijake?

Osim tradicionalne, mama Nasja voli i zdravu hranu pa tako često poznate okuse u pametne obroke pakira na najfiniji mogući način. Dalmatinska kuhinja posebna joj je specijalnost, a na svom blogu dotakla se i svima dragih i tako posebnih obiteljskih ručkova.



"U mojoj obitelji, generacijama, hrana je glavna tema razgovora, okosnica najljepših druženja, obiteljskih okupljanja za stolom, blagdanskih veselja. Hrana nikada nije bila samo potreba", rekla je Nasja.

Nemoj kuhati po željama, ne brini ako ne pojede koji ručak. Neće umrijeti od gladi

Upravo nam je zato drago što je jedan ovakav blog stvaran s pregršt ljubavi i mašte prepoznat od žirija i s razlogom je okrunjen za Gastro zvijezdu godine!

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL Nasja je dodala kako će i u budućnosti raditi dvije stvari koje voli najviše u životu - pisati i kuhati. I to je, u najkraćim crtama, sve ono što trebaš znati o ovoj sjajnoj blogerici, pobjednici ovogodišnjeg izdanja  'Gastro zvijezde'. 

Ako još nisi, svakako zaprati Nasjin blog, oduševi se sjajnim domaćim receptima, ali i divnim pričama koje ih prate.

I naravno, prati njezine kolumne i na našem portalu!

Možda te zanima... Mama Nasja majstorica je u kamufliranju zdravih namirnica Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.