Roditelji Sretna mama 19. srpnja 2019.

Ella Dvornik: 'Kad dođe ljeto, žao mi je što nisam trudna'

Foto: Instagram/elladvornik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako trudnoća po vrućinama nije najugodnija, posebno budućim mamama koje pate od mučnina ili pak one koje već jedva čekaju porod, poznata mama Ella Dvornik otkrila je zanimljivu prednost ljetne trudnoće

Trudnoća ljeti ne zvuči najprivlačnije, posebno ako patiš od raznih trudničkih tegoba i u visokom stupnju trudnoće i po najvećim vrućinama, ali mnogima najdraže godišnje doba donosi i svoje prednosti za buduće mame. Posebno trudnicama pod kraj trudnoće s velikim trbuhom olakšanje donosi kupanje, bolje reći - plutanje u moru. 

trudnica plaža Možda te zanima... Trudnoća, more, sunce: što je dopušteno, a što zabranjeno? Trudnoća

Naša poznata blogerica i mama Ella Dvornik sjetila se još jedne prednosti ljetne trudnoće. Na Instagramu je objavila fotku na kojoj mazi trbuščić i napisala:

"Ovo će zvučati čudno, ali kad dođe ljeto uvijek mi je žao što nisam trudna".

Objasnila je da dok svi mi tu nešto vježbamo, pazimo prehranu i uvlačimo trbuh na slikama, "trudnice hodaju okolo s trbušinama i zaboli ih đon za naš low fat, low carb, no sugar, ili što već sve postoji. Izbace ga van ponosno i jedu tri čokse po cesti i ne zanima ih mislite li jesu li trudne, napuhane ili jednostavno debele. Da trudnice zrače, zrače s: "Zaboli me, gladna sam! " Energijom. A ta je fakat najbolja!"

Na kraju je napisala poruku trudnicama: "Trudnice ako čitate, ljubomorne smo".

10 stvari koje se događaju u ljetnoj trudnoći

No s njom se ne bi složila poznata mama Nevena Rendeli: "Joj, ne znam baš, ja sam prošlo ljeto bila trudna i nije mi bilo lako s tom trbušinom po vrućinama. Zato ovo ljeto nisam trudna, ali svejedno mi nije lako s trbuhom".

Ellina objava izazvala je pravu raspravu, a jedna buduća mama je napisala: "Ajme Ella majke ti, evo ja trudna do zuba s blizancima i plačem od muke. Ne mogu disati, ne mogu ništa. Jedva čekam da izađu iz mene", dok se druga trudnica složila s Ellom:

"Ja ću ove godine na moru biti u 18 tjednu. Aman taman, trbuh još nije velik, a ne moram ga ni uvlačiti. Prvo opušteno ljetovanje".

Smiju li se trudnice kupati u moru i bazenu?

Blake Lively Možda te zanima... Glumica o ljetnoj trudnoći: 'Probušit ću si vodenjak samo kako bih se ohladila' Trudnoća

Jesi li bila trudna ljeti? Koje godišnje doba je najbolje za trudnoću? Napiši nam u komentarima članka!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.