Roditelji Sretna mama 08. srpnja 2024.

Bez pelena za 3 dana: Skidanje s pelena postaje dječja igra!

Foto: Unsplash+
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Puna praktičnih savjeta temeljenih na višegodišnjim iskustvima, ova knjiga pokriva sve što je potrebno znati: od priprema, samog odvikavanja pa do podrške vašem djetetu nakon što je uspjelo skinuti se s pelena.

Čini se previše jednostavno da bi bilo istinito? Uz pažljivo osmišljen, ali jednostavan plan, skidanje s pelena postaje dječja igra. Naklada PULS donosi knjigu autorice Brandi Brucks "Bez pelena za 3 dana", sveobuhvatan vodič koji će roditeljima olakšati proces odvikavanja djece od pelena.

Puna praktičnih savjeta temeljenih na višegodišnjim iskustvima, ova knjiga pokriva sve što je potrebno znati: od priprema, samog odvikavanja pa do podrške vašem djetetu nakon što je uspjelo skinuti se s pelena.

Možda te zanima... Ovo su najčešći mitovi o odvikavanju od pelena koje slobodno možeš ignorirati Native sadržaj

U knjizi ćete dobiti:

  • Isprobani plan – u samo pet koraka od pelena do toaleta, s pregršt korisnih savjeta za uspjeh u svim etapama procesa.
  • Uvid u razmišljanje i ponašanje vašeg djeteta – shvatite što se događa s vašim djetetom, o čemu razmišlja, kako znati da je spremno za toalet i puno više.
  • Kako ostati smiren – sačuvajte hladnu glavu bez obzira na „nezgode“ zahvaljujući smirenom pristupu koji će i vama i djetetu pomoći eliminirati stres vezan uz odvikavanje od pelena.

 | Author: Promo Foto: Promo Knjiga "Bez pelena za 3 dana" Brandi Brucks nudi praktične savjete i metode koje su već pomogle brojnim roditeljima diljem svijeta. Ovaj vodič je koristan alat za sve koji žele olakšati prijelaz s pelena na toalet svom djetetu.

Pripremite se za bezbrižne dane bez pelena i uživajte u novim koracima samostalnosti vašeg djeteta!

Knjiga Bez pelena za 3 dana u izdanju Egmontove biblioteke Puls dostupna je po cijeni od 13,99 € u svim knjižarama i na shop.egmont.hr

Možda te zanima... Ovo je 6 grešaka koje roditelji rade prilikom odvikavanja djeteta od pelena Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.