Roditelji Sretna mama 16. kolovoza 2019.

Amy Schumer u svom stilu odgovorila na komentar o mogućem autizmu kod sina

Foto: Instagram/amyschumer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Komičarka je nedavno odgovorila na komentar na Instagramu na pitanje kako se nosi s mogućnošću da joj sinu bude dijagnosticiran autizam

Novopečena mama Amy Schumer imala je najbolji odgovor na komentar na Instagramu kada je jedna pratiteljica pitala o dijagnozi autizma njenog supruga Chrisa Fischera i mogućnosti da njezinu djetetu sinu Geneu u budućnosti bude dijagnosticiran poremećaj iz spektra autizma. Upitala je Schumer kako će se nositi s tom situacijom, a komičarka je brzo odgovorila kako to uopće neće biti "suočavanje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would anyone be interested in seeing a docu series of my pregnancy and birth?

A post shared by @ amyschumer on

Schumer je objavila simpatičnu fotografiju sa svojim sinom pitajući svoje obožavatelje bi li  mogli pogledati dokumentarnu seriju o njenoj trudnoći i porođaju, a iako su neki komentari bili pozitivni, izdvojio se jedan komentar. U komentaru je pisalo: "Iskreno, ne baš. Mislim da ste sjajni, ali to bi bilo pretjerano. Volio bih vidjeti dokumentarni film o vama koji otkriva kako je tvojem partneru autizam i kako se nosite s tim da se tvoje dijete možda nalazi na spektru ... "

Schumer je odgovorila: "Kako se snalazim? Ne vidim ništa negativno u spektru. Moj muž je najbolja osoba koju sam ikad srela. Ljubazan je, duhovit, zanimljiv i talentiran i divim mu se. Trebam li se nadati da moj sin nije takav? "

Možda te zanima... Autizam kod beba: Prepoznaj znakove u prvoj godini Beba

Komičarka je o svojoj nedavnoj specijalnoj komediji govorila o Fischerovoj dijagnozi autizma, prepričavajući dirljive priče o tome kako su se zaljubili i nekoliko gafova koji su došli zajedno sa različitim načinima komuniciranja.

Schumer je još samo dodala na komentar o mogućnosti da njezin sin Gene ima autizam: "Obratit ću pažnju i pokušati mu pružiti alate potrebne za prevladavanje svih izazova kao i svi roditelji." Na kraju je još u svom stilu dodala: "Bila bih razočarana kad bi mu se svidjela Teorija velikog praska, a Nascar ne, ako ima autizam."

Možda te zanima... 'Čarobna trudnoća': Komičarka pokazala sve trudničke faze Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.