Beba Mama poslije poroda 09. studenoga 2021.

Evo što slavne mame doista misle o povratku na staru liniju nakon poroda

Foto: www.instagram.com/ashleygraham/ i www.instagram.com/daphneoz/ ; Poznate mame s ponosom pokazuju tijelo nakon poroda!
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ove su poznate mame hrabro pokazale kako zaista izgleda žensko tijelo nakon poroda, bez uljepšavanja, filtera i photoshopa!

Primjeri trudnica koje u rekordnom roku izgube nakupljene kilograme i ponovno izgledaju besprijekorno te se nakon tri mjeseca vrate na crvene tepihe i modne piste i djeluju kao da nikada i nisu bile trudne prevladali su svijet slavnih. Zbog toga se mnogim mamama nameću kompleksi ako ne uspiju isto.

No, u posljednje vrijeme poznate su mame odlučile stati na kraj nerealnim prikazima ženskog tijela nakon trudnoće i poroda. Trend govora i objavljivanja slika o realnom izgledu tijela nakon poroda pomaže i ostalim mamama da prihvate i vole svoje tijelo onakvim kakvo je - savršeno sa svim nesavršenostima. Nove generacije mama neće odrastati i živjeti s uvjerenjima da s njihovim tijelom nešto nije u redu zato što u roku jednoga dana nije postalo onakvo kakvo je bilo prije trudnoće. U nastavku pogledaj koje su to slavne mame koje su progovorile o stvarnom izgledu ili objavile fotografiju svojega tijela nakon poroda.

Ashley Graham, popularna manekenka objavila je sliku trbuha nekoliko dana nakon poroda i poslala snažnu poruku svim ženama koje muče strije: "Strije su tu da nas podsjete na naše najveće blago!"

Glumica Kate Hudson odlučila je ponosno pokazati javnosti kako izgleda dva mjeseca nakon poroda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Isto je napravila manekenka Chrissy Teigen nakon što je rodila drugo dijete, sina Milesa. "Mislim da ovo neće nestati, ovo je moje novo tijelo", poručila je.

Binky Felstead, popularna televizijska voditeljica objavila je fotografiju tijela prvog dana nakon poroda te je poručila da danas cijeni žensko tijelo više nego ikad.

Ni australska manekenka Robyn Lawley unatoč dobrim genima nije ostala otporna na kilograme koji ne odlaze tako jednostavno. Ona je pak fotografijom na društvenim mrežama pokazala svoje strije na trbuhu koje su uobičajena pojava nakon trudnoće u kojoj naglo dobivate na težini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robyn Lawley (@robynlawley)

Beauty influencerica Sadia Slayy rodila je sina Aydina, a na društvenim je mrežama pokazala kako joj trbuh izgleda devet mjeseci kasnije. "Možda mislite ovo je odvratno, zašto to objavljuje. To je u redu. No puno vas vidjet će ovo i osjetiti olakšanje", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sadia (@sadiaslayy)

Amy Schumer sa sinčićem Geneom prošetala je u gaćicama i grudnjaku pet tjedana nakon porođaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Američka televizijska zvijezda, a po struci i nutricionistica Daphane Oz također je pokazala kako uistinu izgleda tijelo nakon poroda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D A P H N E O Z (@daphneoz)

Ashley James,model, DJ i voditeljica također je otvoreno pokazala kako izgleda tijelo nakon poroda.

Tia Mowry pokazala je kako izgleda sedam tjedana nakon što je rodila kćerkicu Cairo. "Vidjela sam u časopisima žene na plažama nekoliko tjedana nakon porođaja. Da budem iskrena, trebalo mi je vremena da prihvatim svoje novo tijelo", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TiaMowry (@tiamowry)

 

Možda te zanima... Ožiljci od carskog reza nikad nisu isti: 6 izvanrednih fotki Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.