Beba Igre za bebe 11. prosinca 2019.

Presladak video: Beba guguće od sreće čim čuje mamin glas

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otkad ima slušni aparatić četveromjesečna Georgina svako jutro budi se s osmijehom. 'To je kao da smo upalili svjetlo, lice joj se ozari srećom i oduševljenjem', rekao je njen tata

Četveromjesečna Georgina Addison rođena je gluha, a dobila je slušni aparatićza oba uha kad je bila stara samo nekoliko tjedana. Svako jutro čim čuje mamin i tatin glas, malena se smije i guguće i donosi radost u cijelu obitelj.

"Otkad ima slušni aparat, to je kao da smo upalili svjetlo", ispričao je bebin otac, Paul Addison iz Harrogatea u Velikoj Britaniji.

"Svako jutro se oduševi čim nas čuje, odmah je sretnija. Lice joj se ozari od oduševljenja. Za nas roditelje to je prava radost. Srce mi se ispuni srećom i takvo što nema cijenu. Svako jutro Georgina reagira kao da čuje po prvi put, a nama to nikad neće dosaditi. Otkad nas može čuti preko aparatića, svako jutro se smije", rekao je za Telegraph. 

video Možda te zanima... Video: Beba je očarana kad prvi put čuje mamin glas Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.