09. prosinca 2015.

Razveselite dijete pismom Djeda Mraza!

pismo djeda mraza
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otvorite servis ePošta i napišite pismo svom djetetu. Pohvalite ga, razveselite, ohrabrite! Pošta će ga otisnuti i kuvertirati kao posebno dizajnirano Djed Mraz pismo i poslati na djetetovu adresu

Sigurno ste kao dijete pisali pismo Djedu Mrazu. Zamislite da ste na njega dobili odgovor! Ili da vam je Djedica pisao tek tako, da znate da misli na vas. Upravo takvo pismo Djeda Mraza može dobiti vaše dijete ovih blagdana! 

Otvorite servis ePošta i napišite pismo svom djetetu. Pohvalite ga, razveselite, ohrabrite! Pošta će ga otisnuti i kuvertirati kao posebno dizajnirano Djed Mraz pismo i poslati na djetetovu adresu. 

Jednom otvoren servis ePošta služit će vam kao virtualni poštanski ured otvoren 24 sata dnevno 7 dana u tjednu. Uslugama poštanskog ureda možete se koristiti na svom računalu ili pomoću mobilne aplikacije mPošta na svom mobitelu ili tabletu.

Servisom ePošta možete isto tako primati račune i ostale dokumente u elektroničkom obliku. Sve pristigle račune, ali i one koji su vam stigli na kućnu adresu možete po prvi puta plaćati kreditnim i debitnim karticama svih banaka. Imati vlastiti poštanski ured je velika prednost, pogotovo u vrijeme blagdana, zar ne?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.