10. rujna 2014.

Podrška djeci rastavljenih roditelja

tužno dijete razvod svađa
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako ste u procesu razvoda ili ste se razveli, a imate djecu u dobi od 6 do 10 godina, možete ih prijaviti na besplatne radionice u Centru za djecu, mlade i obitelj Modus Društva za psihološku pomoć, koje vode iskusni psiholozi i savjetovatelji

Razdvajanje obitelji i rastava bolan je i izuzetno stresan period za sve uključene: osim što se često mijenja kompletan način života, javlja se i čitav splet različitih bolnih, intenzivnih i vrlo zbunjujućih osjećaja: tuga, usamljenost, strah od napuštanja i odbacivanja, zabrinutost za roditelje, ali i ljutnja i bijes. Česte su i fizičke manifestacije u obliku glavobolja, trbuhobolja, ali i problemi u učenju i prilagodbi na školske obaveze.

Centar za djecu, mlade i obitelj Modus Društva za psihološku pomoć organizira besplatne radionice podrške za djecu čiji su roditelji prošli ili prolaze kroz rastavu braka.

Ukoliko ste u procesu razvoda ili ste se razveli, a imate djecu u dobi od 6 do 10 godina, javite se! Početkom listopada kreću radionice za djecu nižih razreda osnovne škole (15 susreta). Radionice vode iskusni psiholozi i savjetovatelji.

Pročitajte više o programu i za više informacija i dogovor inicijalnog razgovora nazovite Centar za djecu, mlade i obitelj Modus: 01/4826-111 i 095/4826-111 ili se obratite mailom na modus@dpp.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.