Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2018. 10:44

I ne zalim se, nego mi je super sto je takva. 
    Dea sta mislis, iduci petak imamo cijepljenje, ona i dalje onako kise i zakaslje, ali msilim da se zagrcne pa zakaslje, i nema nista u nosu,barem ne izvučemo .pa sta mislis je li dovoljno proslo od prehlade i mozeno je cijepiti ili? Bas me strah

• Frau_Mund6
    29. Ožujak 2018. 11:13

Mi smo dobro! Sinoc sko prvi puta mazali, jutros drugi put sa kortikosteroidima. Jos se ne vidi poboljsanje, ali nadam se do kraja dana da cemo se pomaknuti. Poceli smo se prati pod pipom, to nam  je puno bolje 😁 nadam se da ce se naucit i kakat tada, da bude sto cisca u peleni. 
    Dazi, imas malu tvrdoglavicu 😁 dobro je to! Samo ju pusti da se sama igra, imat ces dovoljno vremena za kucanske obaveze.😉
    Cijepljenje, hmhm ne znam sta da ti kazem 😥 uvijek tesko putanje. 
    Dea, kako je tvoj maleni? Jesu se ranice povukle? 

url=https://lilypie.com]

dea32
    29. Ožujak 2018. 11:24

Dazi, ja sam sa curom uvijek isla vadit krv prije cijepljenja ako je i malo smrcala. Krvna slika i crp, ako je to uredno, moze se cjepiti, bar sam ja tako. Naravno da ces se jos konzultirat sa pedicom za to.
    Frau, hvala Bogu, lice je bolje. Jos ima lagano crvenilo, ali nije vise tako suha koza i nema ranica. Sutra imamo kontrolu kod dermatologice. 

• Frau_Mund6
    29. Ožujak 2018. 12:35

Ajde! Bit ce to sve dobro 😉 

url=https://lilypie.com]

29. Ožujak 2018. 12:41

Dea hvala ti na savjetu. Jojj bogu dragome hvala. Ajde super da ide na bolje. Javi obavezno sta je dermatologica rekla. 
    Frau super, bravoo :)) i slazem se s tobom za patronaznu,u potpunosti .tako je meni moja govorila da je zelena stolica,stolica gladi, da mi je dijete gladno, da ne dobiva na tezini, itd itd. Mahhh. One bi nam trebale biti enciklopedija beba, pogotovo prvorotkama, a u biti nemaju pojma, cast izuzecima. I da, moja meni govori da jw sada bila na edukaciji, i da su im rekli da bi bebu trebalo stavljati na stomacic da jaca misice ledja i vrata, ja je gledam, reko hvala, al znam ja to. Ahhh. 

29. Ožujak 2018. 13:26

Koliko vase bebe spavaju po danu? Moja 3,4 puta po 30-45min. Hmm

dea32
    29. Ožujak 2018. 13:50

Spava isto 3-4 puta, s tim da 2 ili 3 spavanja budu duza a 1 ili 2 budu kraca. Danas se recimo, probudio u 7 i 10, pa je zaspao u 8 i 20 i spavao oko 1h. Inace ima razmak izmedu budenja i ponovnog spavanja oko 2h. Nekad odspava do 2h, nekad se probudi za 15 min. Prekjucer sam isla na sisanje, sisao je i zaspao. Poslije sam otisla do dm-a. Tata i seka su ga cuvali. Spavao je sve dok nisam dosla doma, prasac mali. Taman otkljucavam vrata i poceo se budit i plakat. A kad ja imam posla doma, probudi se odmah..

Mela
    29. Ožujak 2018. 14:23

Ajme sto mi je ovo poznato. nista ne mogu uraditi doma, probudi se odmah  
    Moja spava dva tri puta, zavisi kako kad. Evo jutros je zaspala u 11 i spavala do 12. Zatim zaspala u 1 i 15 i probudila se u pola 2. 

29. Ožujak 2018. 14:37

Moja jedino kad je drzim spava sve dok je ne spustim. I nrmojte me osudjivati,al kad mi je malo potreban odmor,drzim je u rukama da spava dok malo predahnem. Grozna sam,znam hahahaha

dea32
    29. Ožujak 2018. 14:52

Dazi

Moja jedino kad je drzim spava sve dok je ne spustim. I nrmojte me osudjivati,al kad mi je malo potreban odmor,drzim je u rukama da spava dok malo predahnem. Grozna sam,znam hahahaha

Nije to nista grozno. Treba i nama odmora. Da moja cura zeli spavat popodne, vjerojatno bi svi troje spavali skupa 
    Sa curom sam znala odspavat jer je imala jedan period kad je spavala samo sa cicom u ustima, nikako drugacije jer bi se budila iste sek kad bi ju izvadila. Pa mi je to bio izgovor i kad vise nije tako spavala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.