Tea bravo!!! Mene tako sram! Kako ti sve stignes! Ja nista...necu nista raditi za Uskrs...idemo kod svekrve pa cu tamonuzeti jaja 😂😂. Ja nista ne stizem. Valjda je u meni problem😂😂😂😂
Svaka cast kako si vrijedna😉
I ja sam jutros bila vrijedna,pa su se jaja obojila malo u bojama i malo onih u prirodnoj lucini,uglavnom sutra fraknuska se pravi i kolac,a sveki ce rucak napraviti,malo japraka i pecena sunka. Jedva cekam sve po redu pojesti😁😁😁. Malo jos kucu zategnuti i to je to.
Tea, bas si si dala truda!! Super izgledaju 😉
Ja sam se pocastila boshovim robotom za kuhinju 😁 sutra ga podizem pa krece priprema za uskrs 😉 to mi je poklon za porod 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Tea, jaja super izgledaju.
Mi obojali jaja obicnim bojama, cura je uzivala stavljajuci jaja u boju pa ih je tockala sa vodenim bojama i stapicima za usi. Ta jaja ionako ne jedemo pa mogu biti kakva god. Samo je nastao problem kad je cura shvatila da sam skuhala samo 10 jaja
Ona bi bojala 3 dana, nikad joj dosta. Za Uskrs smo kod mojih pa ce sa bakom jos jednom bojat jaja, prica o tome vec 2 dana.
Ja sam napravila cupavce i tiramisu, a rucak u nedjelju cemo mama i ja zajedno dok muski dio ekipe cuva klince..
Mirjanos-nema te zasto biti sram. Ja sam cesto budala jer sve forsiram sama umjesto da prihvatim pomoc.. Tako da ako mozes-uzivaj!!! :) A i imam srece da su klinci super i uz njih mogu sve raditi. Stariji mi se stalno drzi za nogavicu, a mlađeg vozam u kolicima za sobom po kuci. Trebalo bi nas snimit dok usisavamo i brisemo pod!
Ja u nedjelju ne kuham-sveki radi rucak. Ja sam danas. Sutra cemo nesto na brzinu..
Mala je danas spavala u komadu 4h, ja sam za to vrijeme se lijepo naspavala onda jos poslije 3h... i evo nesto malo radila po kuci (spremanje, ves). I strgana sam. Htjela sma u setnju, ali me nesto presjeklo u podrucju jajnika i ne mogu bas hodati....
2016 sam otrcala polumaraton...nisam inace neka lijena...ali sada sam neprepoznatljiva sama sebi 😄
Tako da sam bas ljubomorna na vas aktivne i pune energije 😂😂😂😂
Mirjanos, nemas sta biti lhubomorna, opusti se... biti ce vremena za ovakve aktivnosti poput kuhanja i spremanja 😁 svaka cast za polumaraton, to je pitanje lad ces opet 😂😂😂😂
Mi smo danas cijeli dan kenjkavi, grcevi nas muce u navratima od jutra.... nije spavala cijelo prijepodne i onda oko 1 grcevi.. na kraju smo je izveli van u kolicima i odspavala je sat vremena bez prestanka.. kasnije jos sat i sad opet grcevi 😣 to je valjda, jer sam se pohvalila kako smo dobro prosli.
Mirjanos, polako. Treba tijelu vremena da ustabili hormone i sve ostalo i navikne se na taj ritam koji trenutno ima..
Ja moram drzat tempo za curom jer ona ne staje cijeli dan. Ne spava popodne vec mjesecima, tako da nema odmora. Kad mali spava onda sam s njom, uvijek nesto izvodimo. A nekad bi se samo izvalila na kauc i odmorila. Dok je ona bila mala, znale smo bit na podu, legla bi pored nje i drijemala dok bi se ona vrtila i hvatala igracke koliko sam bila umorna.
Danas me mali bas iznenadio. Bio je spletom okolnosti cijelo jutro ili meni na rukama ili u nosiljci. Dosli kod mojih oko 15h, sisao je, obukla ga i isli van u dvoriste jer je bilo lijepo vrijeme. I on krene vristat. Meni na rukama, tati na rukama, mojoj sestri.. Odem s njim u kucu, dojim ga i super je raspolozen. Spremim ga i uzmem u ruke on opet vristi. Onda sam ostala u kuci i stavila ga na krevet i frajer guguce, okrece se, prica sam sa sobom i smije se. I tako je bio skoro sat vremena na kaucu. Ja ostala u cudu. Stvarno su ta djeca totalno razlicita, cura je non stop mogla bit na rukama..
Dermatologica je rekla doc na kontrolu ako se opet pojavi crvenilo, dalje mazati samo sa uriage kremom da se lice ne isusi..
Sortiraj odgovore
Najstariji