Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    28. Ožujak 2018. 15:40

Babylove blazinice od vate 😣 ne moze biti mekse...

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    28. Ožujak 2018. 15:44

S cime vi cistite svoje bebe? Meni je ovo skupa opcija... jos ajde sta je skupa, zadnji put smo uzeli sve sa police u dmu, bilo ih je 7... trajale su tjedan dana... ima li gdje vecih pakiranja?  

• Aymee
    28. Ožujak 2018. 15:55

Frau_Mund6

S cime vi cistite svoje bebe? Meni je ovo skupa opcija… jos ajde sta je skupa, zadnji put smo uzeli sve sa police u dmu, bilo ih je 7… trajale su tjedan dana… ima li gdje vecih pakiranja?

Ja ga isto time cistim ali nam paket iz Lidla, isto 60 komada traje bas dugo. Da, to je zaista mekano, ne bi joj smjelo smetati.. 

Aymee

dea32
    28. Ožujak 2018. 16:27

Frau, ja sam malom stavila guzu direkt u kadu pod mlaz vode i prosla malo rukom. Iza sam samo potapkala sa rucnikom i stavila pelenu. Probaj tako, kad ti dode voda, jel.. Znaci skines ju, bodi sam ja znala zakacit na rame, stavis potrbuske na svoju ruku i pod mlaz mlake vode. Ako se jako upalila guza normalno da ju boli kad se sa bilo cime trlja po tome, pa makar to bila vata..
    Moja cura je jednom imala gljivice ali je bila god i pol stara, mazali smo plimikol i betrion naizmjence kroz 4-5 dana i bilo je super, dalje se nije vracalo.
    Kad to prode, a nadam se da bude skoro, obavezno nabavi jgl ili pavlovicevu kremu, to su najjednostavnije kreme i najbolje za zastitu guze.

dea32
    28. Ožujak 2018. 16:54

Aymee, po preporuci dermatologinje kupili smo ovu kremu za suhu kozu, u sastavu pise pcelinji vosak, glizerol, vazelin i termalna voda. Mazemo i sa Geokortinom koji je kortikosteroid i antibiotik, nakon samo 2 mazanja je vec bilo bolje.
    A dermu koju sam kupila po preporuci pedice sam mogla mazati samo jednom dnevno, a ovo od uriagea moze vise puta. S tim da sam ja mazala sa vazelinom njemu lice i nista nije pomoglo, bas je bila suha koza da se toliko perutala i skidao se sloj koze.. 
    Ja sam sad izbacila mlijeko iz prehrane do obrade koja je tek 17.5. ali ako ce mu bit opet ovako ici cu privatno na testiranje da vidimo kaj mu smeta. Omeksivac sam vec izbacila iz upotrebe.. Nadam se da necu morat jos jaja i brasno izbacit, ostat ce mi samo povrce i perad..

-Tea-
    28. Ožujak 2018. 17:11

Aymee

@Tea, moj malac je na Bebimilu i od 1. dana jede vise od napisanog na kutiji. To su samo smjernice, svaka bebe je drukcija. Ima 2 i pol mjeseca, nesto malo vise, i sad pojede izmedju 150 do 220, kako koji obrok. I da, na toj kolicini je vec mjesec dana. A jako puno blucka pa izbaci visak. I tvoja bebolina je rodjena puno veca od nas pa mu treba i mozda malo vise hrane.. Uglavnom, daj misu papati ako trazi i ponudi mu malo vode ili caja po danu.. Buduci da dobro papa, ne brini, nece mu to zamijeniti obrok. Moj mali je sinoc u 18.30 spucao 100 ml caja i u 19.15h 180 ml bebimila. Spavao do 1.15h.. 🤣🤣🤣

Slazem se s tobom u potpunosti. Kad pretjera, izbaci visak i problem rijesen. Kazu da bi trebali rijeđe jesti nego bebe na cici, al ja ga sigurno  necu pustit da gladan vristi. Evo, danas sam ga okvirno vagala i mjerila i ima oko 6 kg i  57 cm. (Na rođenju 3510 g i 52 cm). Lijepo mi jede i spava i nema nikakvih poblema za sad.

• Frau_Mund6
    28. Ožujak 2018. 20:08

Evo nas sa pregleda. Pedica je rekla da smo dobro dosli, da je ovo vec podosta upaljeno.. ugl dala nam je triderm i neke testere na bazi cinka. Iduci tjedan imamo pregled s mhesec dana, nadam se da ce sad ovo upalit!!! 😉 

dea32
    28. Ožujak 2018. 20:16

Frau_Mund6

Evo nas sa pregleda. Pedica je rekla da smo dobro dosli, da je ovo vec podosta upaljeno.. ugl dala nam je triderm i neke testere na bazi cinka. Iduci tjedan imamo pregled s mhesec dana, nadam se da ce sad ovo upalit!!! 😉

Nadam se da ce ubrzo bit bolje.. saljemo  curi

• tea1990
    28. Ožujak 2018. 20:55

Aymee

@Tea, moj malac je na Bebimilu i od 1. dana jede vise od napisanog na kutiji. To su samo smjernice, svaka bebe je drukcija. Ima 2 i pol mjeseca, nesto malo vise, i sad pojede izmedju 150 do 220, kako koji obrok. I da, na toj kolicini je vec mjesec dana. A jako puno blucka pa izbaci visak. I tvoja bebolina je rodjena puno veca od nas pa mu treba i mozda malo vise hrane.. Uglavnom, daj misu papati ako trazi i ponudi mu malo vode ili caja po danu.. Buduci da dobro papa, ne brini, nece mu to zamijeniti obrok. Moj mali je sinoc u 18.30 spucao 100 ml caja i u 19.15h 180 ml bebimila. Spavao do 1.15h.. 🤣🤣🤣

Pije on i vode i caja i brzo bude gladan...kao da mu to otvori tek😂.
    A moj bebac tu i tamo mu se zalomi 5 sati spavanja ali to jako rijetko... zasad smo na 150 sa mj i pol i  6kg 🙈

• Dijana221
    28. Ožujak 2018. 21:31

Mi smo isto danas bili na pregledu, tezina 6180g, duzina 58,5cm, kaze pedijatrica da odlicno napreduje za dojenu bebu.. jedini problem je povecani opseg glave, u mjesec dana za 2cm, sto je po njihovom puno, da li se koja susrela s tim? Kakvi problemi mogu proizaci iz toga? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.