Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Ožujak 2018. 13:26

Znaci normalno je to tako,a?

• Aymee
    31. Ožujak 2018. 13:43

Dazi

Znaci normalno je to tako,a?

Dazi, smijem li nesto zakljuciti? Kod beba je SVE normalno i NISTA NIJE normalno. Iz dana u dan imaju neke nove fore a moj je danas uz dosadasnje zvukove odusevljenja i zalopojki, kad krene sa: a, a, u, u, um rekao i gu 3 puta za redom. I da nece pricati.. 😂😂😂

Aymee

• Aymee
    31. Ožujak 2018. 13:45

Sto se kg tice ja sam prije trudnoce imala 61 sto je 5 vise nego inace i taman mislila upregnuti s vjezbanjem i hranom kad se pokazao plusic.. i sad sam na 62 i trebala bi doci do svojih 56, 57.. 

Aymee

31. Ožujak 2018. 14:07

Istina, slazem se draga!!
    Ja moram priznati da moja vwc jedno 7-10 dana agu, bu, onda tipa da, ne neke zvukove, stvarno sto se toga tice sam odusevljena. I bas je volim slusati i pricati s njom. Ali i daljw smo na 13 plus obroka hahahahhaha
    Ja sam se s faksa vratila kuci i odlucila doci na svoju kilazu i nakon mjesec i pol mi bilo tesko vjezbati, kad ono plusic, iako smo radili na bebi, ali nisam mislila da ce se to uhvatiti odmah,u prvom mjesecu hehhee
    Tako da ja sad moram barem 15kg smrsati da bi bila zadoovoljna hehhe

31. Ožujak 2018. 14:09

I da,jako sam sretna jer je pocela lijepo hvatati. Ima igracke dvije i na sebi imaju one loptice i ostalo i onda sve to ona hvata i prica s njima bhehe

• Aymee
    31. Ožujak 2018. 14:31

Dazi

Istina, slazem se draga!!
    Ja moram priznati da moja vwc jedno 7-10 dana agu, bu, onda tipa da, ne neke zvukove, stvarno sto se toga tice sam odusevljena. I bas je volim slusati i pricati s njom. Ali i daljw smo na 13 plus obroka hahahahhaha
    Ja sam se s faksa vratila kuci i odlucila doci na svoju kilazu i nakon mjesec i pol mi bilo tesko vjezbati, kad ono plusic, iako smo radili na bebi, ali nisam mislila da ce se to uhvatiti odmah,u prvom mjesecu hehhee
    Tako da ja sad moram barem 15kg smrsati da bi bila zadoovoljna hehhe

Moj je jos malo lijen za hvatanje ali bude.. Ne brinem se uopce.. 

Znaci jos uvijek papa pomalo i puno puta? Koliko pojede po obroku? Kako spava nocu?

Aymee

31. Ožujak 2018. 14:36

Pa naravno da ne treba sw brinuti. Moja malo vise drzi glavu na jednu stranu, ali vjezbamo za to heheh
    Daa, i dalje je 13 plus obroka, zna biti od 30-120ml hahahhag ali eto, ona tako
    Navecer oko pola 21, 21 zaspi i do jutra do 8,9. Sa tri, cetiri budenja za hranjenje :)

-Tea-
    31. Ožujak 2018. 15:11

Sta se tice vjezbanja, svaka od nas je drugacija, i svaka je imala drugacije kilograme prije trudnoce.. Netreba odmah namekstremne dijete i luđačko vjezbanje, ali polagani treninzi su i pozeljni… 
    Ko vec ima i starije dijete, netreba mu puno jer uz dvoje se navjezbas i previse :) :) :)
    Ja jedva cekam svaki slobodni trenutak da sjednem na biciklu i odemo đir po šumama!!! Više zbog uzivanja nego zbog skidanja kg jer sam se par dana nakin poroda vratila na svoju staru tezinu koja mi je ok. (170 cm i 59 kg.)

url=https://lilypie.com]

31. Ožujak 2018. 15:19

E pa ti si tea savrsena po meni .
    Ja sam i prije trudnoce imala viska (menza na faksu i hranjenje jednom dnevno), i pocela sam raditi na tome i ostala trudna .
    U trudnoci sam dobila 16 kg, a kuci iz bolnice dosla sa 10 manje i aad jednostavno zelim poraditi na sebi. Sretna mama=sretna beba. 
    Od 6.godine sam se bavila sportom i nisam navikla na ove kg viska i jako mi tesko padaju .

-Tea-
    31. Ožujak 2018. 16:47

Dazi

E pa ti si tea savrsena po meni .
    Ja sam i prije trudnoce imala viska (menza na faksu i hranjenje jednom dnevno), i pocela sam raditi na tome i ostala trudna .
    U trudnoci sam dobila 16 kg, a kuci iz bolnice dosla sa 10 manje i aad jednostavno zelim poraditi na sebi. Sretna mama=sretna beba.
    Od 6.godine sam se bavila sportom i nisam navikla na ove kg viska i jako mi tesko padaju .

E, tocno znam kako je to. Do faksa sam bila aktivni sportas… Faks-zahtjevan, predavanja u svako doba , i odustala od sporta. Natukla brdo kila u menzi i na diplomi imala preko 70 kg... I jedan dan sam rekla-dosta! :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.