Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    17. Ožujak 2018. 13:54

Otpusten s 2980 a sa 2 mjeseca i 3 dana 5440 uz sva bljuckanja.. i 10 cm ukupno u duzinu.

Super za dojenje, drago mi je cuti kad netko uspije, makar iz druge. Ponosim se takvim majkama! 

Aymee

• Aymee
    17. Ožujak 2018. 13:55

A da, sve su nam bebice osjetljive.. 😯

Aymee

• Frau_Mund6
    17. Ožujak 2018. 16:21

Bravo cure!!! 😄 osjeti se mamin ponos na malenu bucku 😃 
    A uskoro bi trebalo malo zatoplit pa da se prosecemo na suncu, vrijeme je za prve jaglace i safrane... 😉

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    17. Ožujak 2018. 16:44

Frau_Mund6

Bravo cure!!! 😄 osjeti se mamin ponos na malenu bucku 😃
    A uskoro bi trebalo malo zatoplit pa da se prosecemo na suncu, vrijeme je za prve jaglace i safrane… 😉

Joj Frau, ja jedva cekam.. u ri nam je tako lose vrijeme da je moj mis svega par puta bio vani.. 😓

Aymee

• Frau_Mund6
    17. Ožujak 2018. 18:46

Znam sve draga, ni tu nije nista bolje... mi inace ljetujemo u blizini rijeke pa stalno pratim vrijeme...

• Frau_Mund6
    18. Ožujak 2018. 09:39

Bok cure! Evo javljam da se mi lakse budimo ujutro, tijekom dana smo vise budne 😄 
    Sad mamu opet muci duljina dojenja, u bonici su nam rekli ne dulje od 30 min, isto ki je rekla i patronazna. Meni Lota uvijek zaspi na dojenju, obicno u neko doba se pravi da vuce, koliko god ja nju poticala ona ne guta... e sad dali ju skidat sa cice? Kad sam ju par puta pustila, ona odmara i svakih par sekundi povuce ali bez gutanja, kao da ima dudu. Kako da ju naviknem da mi 30 min jede? Al bas jede...

18. Ožujak 2018. 11:36

Super draga Frau. Drago mi je jako zbog vas. 
    Osobno mislim da ju ne mices sa cice nakon oola sata ako ona jede, a cim zaspi bi je ja maknula. 
    Ali vjerujem da ce ti se dea javiti koja zna vise o dojenju.
    Moja malena jw stvarno bila savrsena i savrsen hvat i papala, tako da nznm sto bi ti savjetovala.
    A Dea draga,posto radis si u medicinksoj bransi i imas dosta iskustva, molim te reci mi koliko je normalno da mama daje bebi od 2mj mlijeko i kekde? Ja sam se skoro srusila od soka i rekla sam da mislim da to nije dovro za dijete nikako, da moze biti rahiticno. Na sto sam dobila odgovor da ona zna, da ima troje djece i da je i ovo dvoje tako othranila i da im nista ne fali.u soku sam!!!! 
    I da, moja nalena ima 5kg i 60cm i po krivuljama prati idealnu liniju, tako da sam puno mirnija .iako tako manje jede. Izgleda da joj treba manje

dea32
    18. Ožujak 2018. 12:27

Teddy, bravo za mamu i curu!
    Frau, minimalno 10 min aktivnog sisanja i gutanja se uzima kao podoj. Meni mali mekad zna zaspat dojeci, pa ga nakon par min prodrmam po bradi ili po obrazu i onda opet krene vuci i navuce mlijeko opet. Nisam mu nikad ogranicavala podoj,osim kad bi vidla da stvarno spava i da nema sanse da opet krene lijepo sisat ili bi se makla kad bi ju sam ispustio. Svi vole reci da se podoj ogranicava, iako osobno vjerujem da je bitan sav kontakt bebe i dojke. Naravno da neces cijeli dan imat bebu na dojci, ali dok god ne zadovolji refleks sisanja u tom trenu mozes..
    Dazi, za mlijeko i kekse sa 2mj nemam komentara.. Kao i za tvrdnju da ona zna sta radi. Beba od 2 mj nije spremna ni za sta drugo osim mlijeka prilagodenog za njenu dob. Sve ostalo je tovljenje doslovno, jer u tim keksima nema nista nutritivno osim secera. Ne mora njima nista bit sad, ali kad oboli od dijabetesa, gastritisa ili sl u odrasloj dobi onda ce bit kasno. Ne kuzim kak ne pogleda sastav tih keksa i vidi sa cime hrani to jadno dijete. Njihov mali zeludac i probavni sustav nikako nisu spremni za bilo sto osim mlijeka prije 6 mj. 
    I Dazi, bravo za curu, zna ona koliko njoj treba..

18. Ožujak 2018. 12:38

E dobro da nisam ja luda. 
    Ona je mene tako posrala i mislim si, ma ne ne, ona nije normalna. Ja sam u soku stvarno, uopce ne mogu shvatiti kako moze tako svjesno raditi gresku. Ali dobro, ona je jos u bolnici, cim je iz radjaone dosla, izasla pusiti .pa sam se na to zgrazala, da pusi i doji dijete. Meni je to bilo strasno, nepojmljivo. Ahh stvarno svakakvih ljudi hahahhaa

• Frau_Mund6
    18. Ožujak 2018. 13:03

Hmhm ok! Znaci da smo mi dobri 😉 dakle mala cica tak nekih 15 min a ostalo se ulheni, nece vuci ili glumi, tj igra se... 
    Danas nam je bila na vagi 3440g, to je 70 g vise od prekjucer... ocito je da se penjemo 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.