Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    18. Ožujak 2018. 13:10

Citam i ne mogu vjerovati,keks i mlijeko bebi od 2 mjeseca. Strasno,jebote ono pretpostavljam da bude sito i da se ne budi. Jadno dijete☹

dea32
    18. Ožujak 2018. 13:33

Frau_Mund6

Hmhm ok! Znaci da smo mi dobri 😉 dakle mala cica tak nekih 15 min a ostalo se ulheni, nece vuci ili glumi, tj igra se…
    Danas nam je bila na vagi 3440g, to je 70 g vise od prekjucer… ocito je da se penjemo 😍

Bravo!
    Dazi, jos ak su ti keksi sa kravljim mlijekom.. 

18. Ožujak 2018. 13:42

Da zene drage. Ja sam zanijemila .ahh
    Dea,da .sa kravljim 0,9. Ahhh strasno. 
    A isla joj je mala na zivce jer jw svaka dva,tri sata htjela jesti i jela bi po 120ml. Maahh ne mogu rszumiti
    Moja malena i po 10 obroka ima, jer jede ko ptica pa mi nije tesko. Maa. A dok sam je dojila, sam spavala dva do tri sata pa i to nije bio problem. Maa..bez komentara zene drage
    Maaa bravooo frauu, super super :)

• Bubamara86
    18. Ožujak 2018. 14:49

Stvarno svakakvih roditelja ima, keksi s kravljim mlijekom tako maloj bebi 😰 Jadna bebica, koje je to opterecenje za njen mali zeludac...  A i to da joj je isla na zivce jer je jela po manje, a cesce. Pa zaboga neke bebe jedu manje a cesce, a neke vise a rjedje, nije svaka beba ista kao sto nije ni svaka odrasla osoba ista. Ako nema zivce sad za nju kad ima tako malo potreba, hranjenje i presvlacenje, sta ce bit kasnije.
    Bravo za bebice koje rastu i lijepo napreduju i za njihove mame 👏😊

18. Ožujak 2018. 15:06

Evo samo kratki update za moj post zadnji, moja nalena od sinoc od 1 dosad je imala 10 obroka hahhahah. Moja manekenka bit ce :)

• Aymee
    18. Ožujak 2018. 15:24

Dazi znala sam da je mrva super. Neka papa cesce a pomanje, makar ne trebas majmunovo izvoditi kao ja i rastezati kad mu se priblizava vrijeme obroka.

A za tetu i kekse cu samo reci da nije izoliran slucaj.. 

Aymee

dea32
    18. Ožujak 2018. 16:21

Ne mogu a da ne komentiram.. Isla joj je na zivce zato sto je jela svaka 2h? Pa kako sad jede 3 puta dnevno? Uzas i katastrofa, ovo je zlostavljanje djeteta! Za neke stvarno nisu djeca i trebali bi dobivat besplatno kontracepciju. A toliko ljudi ne mogu imati djecu, to je tako zalosno..

18. Ožujak 2018. 16:37

Dea potpisujem u potpunosti!! 

• Frau_Mund6
    18. Ožujak 2018. 18:32

Cure ne gubite vrijeme i zivce na takve ljude... uvjrk oh je bilo i uvijek ce ih biti ;( tu se nista ne moze... a po novom zakonu ta ce djeca jednom biti odgovorna za svoje starce i zaradit kazne ako ih budu zanemarivali. 
    No dobro, evo mene s novim pitanjem. Pelenski osip, crvene tockice kod guze, mislim da se javljaju od stolice.. dakle nije na djelovima gdje pelena pritisce kozu. Kako to rijesiti? Jos nisam uvela platnene pelene

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    18. Ožujak 2018. 20:01

Frau_Mund6

Cure ne gubite vrijeme i zivce na takve ljude… uvjrk oh je bilo i uvijek ce ih biti ;( tu se nista ne moze… a po novom zakonu ta ce djeca jednom biti odgovorna za svoje starce i zaradit kazne ako ih budu zanemarivali.
    No dobro, evo mene s novim pitanjem. Pelenski osip, crvene tockice kod guze, mislim da se javljaju od stolice.. dakle nije na djelovima gdje pelena pritisce kozu. Kako to rijesiti? Jos nisam uvela platnene pelene

Frau, pokusaj ju kod prematanja pustiti da se malo "zraci" a prije toga dobro posusiti. Naravno, pokrij ju obicnom tetrom i dekicom i par minuta tako.. btw, cime ju mazes? nama se to pojavi i prodje. Malo nam je cesce nakon cjepiva.

A moj mis se danas posvadjao sa snom. Od 8h do maloprije je mozda spavao sve skupa pola sata.. NISTA nije pomoglo.. bio je veseo cijelo vrijeme, tu i tamo plakao ali malo nosenja i mazenja bi ga umirilo.. i tako cijeli dan, od papanja do papanja i bljucanja do bljucanja.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.