Aymee, ne znam moze li temp biti od menge i hormona 😑 bbas gadno da te sada takvo nesto prima 😥
Meni se mala najvise umiri kad je primim na podlakticu na trbuh, onako da visi na mojoj ruci. To joj najvise pase, i najlakse zaspi
url=https://lilypie.com]
Draga Frau polako samo, strpljenja nam je najvise potrebno. Pocetak je i nama bio ludnica, ali brzo sve prodje.
@Dea, bravo za bebicu. Bitno je da je sada itebi i njemu lakse.
@Orangina, i kod nas se pojavio osip po licu i vratu. Sutra smo kod pedice pa budemo vidjeli sto ce reci.
@ Aymee, kao da čitam o svojoj bebici. Od jučer je samo na cici, pojede dosta, malo podrigne, pa krene bljucanje, pa vrištanje, pa mlataranje nogama i rukama, pa opet bljucanje, pa vrištanje, pa opet na cicu i tako u krug.
Za spavanje ne znam sto bi ti rekla.
Moja zaspi na grudima, kada je spustim odmah se probudi, najradije bi na meni spavala da moze
Nadam se da ce ti temperatura brzo proci.
@Orangina, ne bi trebala biti ovulacija jer trebam dobiti za dan, dva
@Mela, mi smo prosli fazu spavanja na grudima, sad mu ni to ne pase. Kako koji dan zaspe.. A kako me kicma ubija sve mi ga je teze nositi.. 😭 Pa me onda hvata nervoza.. A za hranjenje tocno znam kako ti je. Al me ne brine bljucanje, to mu je visak. Nadam se da ce sve to proci za koji tjedan.. tako kazu..
@Frau, moj malac nikad nije htio na podlakticu, to ga unervozi..
Aymee
Citam i ne vjerujem da nam skoro sve bebice imaju neki osip. Ja ga zasad necu nicim posebno tretirati dok ne vidim hoce li s proljecem biti bolje jer mu zasad to ne smeta.
Aymee
Jutro cure! Mi smo jucer odradili grcice bez problema! Bas sam zadovoljna kako je to proslo, nadam se da ce od sad biti tako. Najvise se smirim na maminom ramenu kad ona sece po stanu i pjeva uspavanke 😉
Rekla nam je patronazna da ju probamo vise nahranit pred spavanje, kad se vec ne budi. Pa sam ju dojila i dala joj izdojenog mlijeka na casu, ugl ujutro sam ju morala budit u 7. Spava cijelu noc 😂😂😂😂
Sesiric mi bas i nije upalio.. ne znam jel prevelik za bebe od 3 do 6 kg. A moja ima 3.5 kg. Kupila sam spricu, probat cu izvuci bradavicu s njom. Iako je moja bradavica veca os sprice... ali mis ne gubim da probam.
Cure, citala sam za kokosovo ulje da pomaze... a sigurno je i jedno od najzdravijih prirodnih stvari za kozu. Probajte namazat u tankom sloju. Frendica je rijesila pelenski osip s tim kad nista drugo nijepomagalo
Jutro cure! Mi smo jucer odradili grcice bez problema! Bas sam zadovoljna kako je to proslo, nadam se da ce od sad biti tako. Najvise se smirim na maminom ramenu kad ona sece po stanu i pjeva uspavanke 😉
Rekla nam je patronazna da ju probamo vise nahranit pred spavanje, kad se vec ne budi. Pa sam ju dojila i dala joj izdojenog mlijeka na casu, ugl ujutro sam ju morala budit u 7. Spava cijelu noc 😂😂😂😂
Sesiric mi bas i nije upalio.. ne znam jel prevelik za bebe od 3 do 6 kg. A moja ima 3.5 kg. Kupila sam spricu, probat cu izvuci bradavicu s njom. Iako je moja bradavica veca os sprice… ali mis ne gubim da probam.
Frau, ja sam bila kupila vece sesirice da mi bradavicu uhvate.. A sa spricom sam jedva vrh bradavice uspijevala uhvatiti, meni nije pomogla..
Aymee
Drage moje slabo vas citam. Jer je malena bila lose, pa smo dosli do jednw doktorice privatno u puli, savrsena zena. Ugl malena izgleda da ima alergiju na kravlje mlijeko i pocetak atopijskog dermaritisa, ali nam je dala da vadimo nalaze, pa bogu hvala cemo napokon nalaze izvaditi. I evo bolje je zadnja dva dana, bogu hvala. Ja imam promociju danas u 12:30, a sminkerica mi se nije pojavila, itakoo hahahhaha kad te hoce,hoce te
Citati cu zaostatke cim budem mogla :) ljubim vas sve
Sortiraj odgovore
Najstariji