Dea, nisam ni ja nasla tocan podatak o maticnoj pa cu pitati svoju ludu pedi na redovnoj kontroli.
Tea, manji ne bi smio med a kad vec dajes D., mozda da probas i s maticnom. Ona je odlicna za imunitet.
Aymee
Dea, nisam ni ja nasla tocan podatak o maticnoj pa cu pitati svoju ludu pedi na redovnoj kontroli.
Tea, manji ne bi smio med a kad vec dajes D., mozda da probas i s maticnom. Ona je odlicna za imunitet.
D.jede med zadnjih par mjeseci.. Od cca godine i pol... Tako mislim i malome dati... Iskreno, neznam puno o maticnoj mlijeci. Nisam nikad istrazivala o tome...
url=https://lilypie.com]
Cure, bacim oko na vas tu i tamo kad moje proljetnice spavaju. Med je za klince sporan radi botulizma, infekcija koja moze ostaviti velike posljedice na njih. Alergije su jako jako rijetke i to kod vrlo osjetljive djece. Ne preporuca se prije godine nikako, cak i 3 godine se spominje negdje, ali iz mog iskustva ako ce ici u jaslice nemojte se iznenadit kad na jelovniku vidite putar i med, to se nema desilo i to valjda prvi tjedan jaslica. Maticna mlijec je famozna za imunitet, ali maticna je toliko pipljiva stvar za pohranu i diatribuiranje da je vrlo mala sansa da cete doista doci do prave i kvalitetne, to su rijeci pcelara s kojim sam pricala, on kaze da su apotekarski pripravci s maticnom bacanje novaca.
I da, med u recimo medenjacima ili kolacima je ok jer je termicki obradjen na visokoj temperaturi.
M.mliječ je zakon, doduse i skupa, najbolje je nabaviti direktno od pcelara jer su posebni uvjeti cuvanja.
Ljudi moji ja nista ne stignem od ovog djeteta, sto ce biti kad prohoda. Upravo je zaspao, ja smoždena.
Dea, Tea ja ne znam kako bih s dvoje, to su vec supermoci. Moja sestra ima 4 djece!!! Če tve ro!!
Dijana, i ovaj voli biti vani, tocno ga nervoza uhvati oko vremena kad inace izlazimo. Ko psić.
M.mliječ je zakon, doduse i skupa, najbolje je nabaviti direktno od pcelara jer su posebni uvjeti cuvanja.
Ljudi moji ja nista ne stignem od ovog djeteta, sto ce biti kad prohoda. Upravo je zaspao, ja smoždena.
Dea, Tea ja ne znam kako bih s dvoje, to su vec supermoci. Moja sestra ima 4 djece!!! Če tve ro!!
Dijana, i ovaj voli biti vani, tocno ga nervoza uhvati oko vremena kad inace izlazimo. Ko psić.
Ma ja isto letim za ovim svojim otkako je propuzao, sad se vec penje posvuda, iako padne na dupe gotovo svaki puta opet me strah da nece na glavu ili leda, takoder nista ne stignem vise! Nekidan mi svekrva izjavila da je cetvero odgojila ali je sve mogla uz njih, uz ovog mog nista ne moze 😂
Drage evo i nas. Zaista ni mi nista ne stižemo. Mama samo govori ne ne, nemoj to. Sve je zanima a igračke nikako. Počela se penjati uz stol, uz kantu i tako. jedva stignem rucak spremiti.
Frau, hvala Bogu ozdravili smo.
Tea, kako su klinci? Nadam se da ce antibiotik pomoci.
Čuvajte se!
Dea, nas je luk spasio. Iako je sve smrdilo, ali Boze moj izdržali smo
Mi smo tek propuzali, ima carapice sa onim protukliznim tockama, obicno uzme igracku u zube i marsira po kuci cetveronoske. Cim stigne do zdjelica od pesa ili cvjeca, igracka ispadne i hvatanje za ono sto ne smije. Najgore je kaj se pravi da me ne cuje kad ju zovem 😁 prasica!
Cure, kad ste uvele trecu kasicu? Jel nam prerano sad? Planiram ubacit domaci kefir. Nekako mi ti jogurti iz ducana nisu povjerljivi.. imamo mljekomat u kvartu pa tako mlijeko uzimam, a rado bi se vratila i na kefir koji sam nekad radila s onom gljivom.
Malena zadnjih dana ima tvrdu kakicu i samo jednu dnevno, pa si mislim da bi nam kefir pomogao.
Mi smo jucer upalili youtube i vjezbice mame &bebe. Danas me sve boli... mislim moj uteg ima 8 kg 😂😂😂😂 20 min mi je bilo skroz dovoljno 😁
Tea, kako su klinci? Nadam se da ce antibiotik pomoci.
Čuvajte se!
Evo, maleni je super za sad, a ovaj malo veci je u temperaturi vec 2 dana...jucer je i 39.5 imao.. uzas jedan.. Samo da mu ta temp.padne.. Sinoc je toliko zakasljao da se ispovracao jadan.. Cijelu noc se budi i bunca... Presvlacila san ga kako se preznojavao. Sad cu ga otusirati... Hvala bogu pa maleni spava cijelu noc. Sinoc je zaspao oko 9, jeo u 11 i sad jos spava. Negdje oko 3 ujutro sam mu stavila bocu u krevetic i sad vidim da je pojeo. On si vec neko vrijeme sam uzme bocu ako mu treba. Nekad pojede, nekad ne.
Nadam se malo boljem danu sta se tice temperature..
A sta se tice kucanskih poslova... Stizem tako sta je maleni po pola sata, sat na podu i luduje, i onda pola sata u kolicima dok npr.operem pod, speglam tobu, rastegnem robu, prebrisem prasinu i slicno... A veci mi je stalno pod nogama
Taj nema mira ni dok spava... Sve pokusava pomoci,a samo sranja radi....
@Aymee kako nokat, dali se oporavljas?
@Tea zao mi je sto su ti malci bubani, ta temp.ih duze muci. 😞 Dali grlo ide na bolje, kasalj? Sto kazu doktori, jeli ti kakva infekcija?
@Vicky ovo s cviljenjem i ludiranjem je i kod nas i traje vec malo vise od 2 mj. Naravno nije svaki dan takav ali kad boli pa nezna kud bi sa sobom, "mama nosaj me"..
@Nina Leonita i moj cupa i hvata sve zivo, uziva bacati stvari na pod s visoka. Kad mi zeli cupati nausnice a nedam mu, onda mi dlanom kao okrece glavu na silu, bas grubo izgleda.
@Dijana da da i moj zeli stalno van, kad mi pocne hvatat papuce znaci da zeli u setnju 😂 Ali bar se vani smiri na kratko, valjda promatra sve oko sebe pa ne dozivljava bol toliko.
@Dea ajoj jeli to malena pokupila crijevnu virozu? Neznam sto moze jesti sada, dali smije rizu na vodi, za proljev..
@Mela draga znam kako je tesko sad kad moras malu pazit svaku minutu, probaj si olaksati i kuhati nesto jednostavno i brzo, brzinsko ciscenje a jedan dan peglanje ili kad muz moze paziti na nju.
Dali vam se povukao osip?
@Frau ne sjecam se tocno kad smo poceli s trecom kasicom, mislim oko 6 mj (poceli dohranu s 4 mj) i to par zlicica za veceru jer je pokazivao zelju
Sortiraj odgovore
Najstariji