Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    06. Listopad 2018. 09:43

Do sad mi u poslu nista nije bilo toliko strasno kao ovo.. Al on je bolje. Jucer nije ni plakao kad sam mu isla namazat, ni danas ujutro. Tak da vjerujem da je vec zaraslo.

-Tea-
    06. Listopad 2018. 10:45

Frau_Mund6

Joj Dea ovo boli kad citam… 😣 drzim fige da sto prije prode.
    Tea, kako ste vi danas?

Evo, danas je bolje... Temp.37.4 jutros a nocas nista.. Sve pomalo ide na bolje...  Samo nosevi cure u potocima... Jedna masina bijele robe tjedno njihovih pelena i krpica!! 

@Dea-zilavci su to... Brzo zarastaju kad su mali... Ja sam starijeg jednom ogrebla nausnicom pored oka do krvi jer se nesto otimao i divljao pa sam ga primila u narucje... Nakon toga pazim za popizdit i nije se vise ponovilo.. A imam 8 nausnica na jednom i 4 na drugom uhu i neke su na bodlje.. Ali nema vise ozljedjivanja.... Jednom se opeces, pa pokle pazis ..

url=https://lilypie.com]

dea32
    06. Listopad 2018. 20:24

Ma jesu, da, mali zilavci.. Jos je bolje kad su mali, nece se nicega sjecat.
    I mojima su krenuli curiti nosevi, malog aspiriram a curi samo spricam nos pa ga sama ispuhne. Nadam se da nece imat temp. Od sutra krecem sa inhaliranjem, sirup od borovih iglica sam vec nabavila, difuzor je narucen, samo jos ulja nabavit koja mali smije i krecem u borbu sa zimskim bestijama..

• VickyChristina
    06. Listopad 2018. 22:26

dea32

I mojima su krenuli curiti nosevi, malog aspiriram a curi samo spricam nos pa ga sama ispuhne. Nadam se da nece imat temp. Od sutra krecem sa inhaliranjem, sirup od borovih iglica sam vec nabavila, difuzor je narucen, samo jos ulja nabavit koja mali smije i krecem u borbu sa zimskim bestijama..

Dea, kako kreces s inhaliranjem? Totalno mi je ta tema nepoznata, kako srecom nisam nikako za malca trebala, pa cisto da znam. Da li prvo ides s ovlazivacem zraka ili bas inhalator s maskicom? Sirup od borovih igl.za piti ili? Sorry sta te ugnjavih 🙏

dea32
    07. Listopad 2018. 09:08

VickyChristina

dea32

Dea, kako kreces s inhaliranjem? Totalno mi je ta tema nepoznata, kako srecom nisam nikako za malca trebala, pa cisto da znam. Da li prvo ides s ovlazivacem zraka ili bas inhalator s maskicom? Sirup od borovih igl.za piti ili? Sorry sta te ugnjavih 🙏

Napisala sam da drugi dan krecem jer sam trenutno kod mojih, a tu nemam inhalator. Obicna fizioloska na maskicu, dok ne ispari tekucina ili se oni ne unervoze.
    Sirup od borovih iglica (mlade borove iglice se preliju medom ili secerom i drze 40 dana tako) je za curicu, za piti, nasla podatak da moze 2-3 zlicice na dan. Dobar je protiv kaslja, bor ima antisepticko svojstvo pa pomaze i kod bolnog grla. Ja sam nasla jedan opg koji tvrdi da prave sa pravim medom, iako se moze raditi i sa secerom. Inace su iz Gorskog kotara, imaju svoje pcele pa se nadam da su ipak sa medom radili. Malome jos necu dati taj sirup.
    Narucila sam difuzor koji je ujedno i ovlazivac zraka, pa cu probat sa uljima koja su navodno isto dobra pri rjesavanju zacepljenog nosa, ubijaju viruse i sl. Moram samo prouciti koje smijem zbog malca..

• VickyChristina
    07. Listopad 2018. 12:01

dea32

VickyChristina

dea32

Napisala sam da drugi dan krecem jer sam trenutno kod mojih, a tu nemam inhalator. Obicna fizioloska na maskicu, dok ne ispari tekucina ili se oni ne unervoze.
    Sirup od borovih iglica (mlade borove iglice se preliju medom ili secerom i drze 40 dana tako) je za curicu, za piti, nasla podatak da moze 2-3 zlicice na dan. Dobar je protiv kaslja, bor ima antisepticko svojstvo pa pomaze i kod bolnog grla. Ja sam nasla jedan opg koji tvrdi da prave sa pravim medom, iako se moze raditi i sa secerom. Inace su iz Gorskog kotara, imaju svoje pcele pa se nadam da su ipak sa medom radili. Malome jos necu dati taj sirup.
    Narucila sam difuzor koji je ujedno i ovlazivac zraka, pa cu probat sa uljima koja su navodno isto dobra pri rjesavanju zacepljenog nosa, ubijaju viruse i sl. Moram samo prouciti koje smijem zbog malca..
    Hvalaaa 🤗😘😘

• VickyChristina
    07. Listopad 2018. 12:02

Zalijepi mi text kod tvog. Hvalaaa Dea

• Frau_Mund6
    07. Listopad 2018. 23:41

Dea, koji si to difuzor-osvjezivac narucila? Rekla mi je frendica da svojim kapne na posteljinu kap etericjog ulja pa da nocu udisu. 

url=https://lilypie.com]

dea32
    08. Listopad 2018. 08:37

Frau_Mund6

Dea, koji si to difuzor-osvjezivac narucila? Rekla mi je frendica da svojim kapne na posteljinu kap etericjog ulja pa da nocu udisu.

https://s.click.aliexpress.com/e/Vaekz4M

Ovaj sam narucila sa ali-ja. Ulja cu uzeti u Terra Organica. Mislila sam staviti na plahtu al moji bi ga mogli polizat , cak mi je palo na pamet staviti na one male jastucice iznad kreveta al nemam na kaj stavit, a busit zid sigurno necu. Tak da mi se ovo cini zgodno.

• Aymee
    08. Listopad 2018. 11:39

Cure, da mi je netko rekao koliki je ovo zajeb s noktom, ne bi ga nikad isla cupati. Osjecaj ko da mi netko cekicem stalno nabija po njemu. I cim je noga duze od 5 min spustena, podemonim.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.