Zadnjih dana moj odbija bocu. Nista nismo mijenjali, jednostavno ne zeli i okrece glavu, bjezi.
Uz dojenje i kasice mozda nema potrebe, uvijek prvo pocica pa mu ponudim bocu.
Prosli tjedan se gusio koliko je brzo pio iz boce. Ovaj tjedan strajk.
Srijedu je odspavao 2 puta po sat vremena, noc ranije se budio 3 puta pa rekoh spava duze jer je umoran. Noc sa sri. na cet. 2 budenja ali jedno je bilo samo za cicanje.
Jucer preko dana je odspavao 3h i nisam mogla vjerovati! 😮
Gledam ga na baby monitoru pa nakon 2h sam usla u sobu da vidim jel sve ok. Bila sam sokirana da moje dijete koje inace spava 30min i budi se jer odem na wc, cvrsto spava i nakon 2h!
Ovu noc se nije budio, tek u 6.30 je trazio cicu.
Da da, kad ne spava onda se pitamo ZASTO ne spava a kad spava onda opet nije u redu, ZASTO toliko spava! 😂😂
Pozaliti cu sto ga hvalim, vec vidim!
Gumbek, nisam ja ni mislila neku neprovjerenu maticnu, ja sam ti i sebi u trudnoci umjesto kojekakvih tableta za zeljezo uzimala med i peludni prah pa se dr cudila kako mi je zeljezo super
Orangina, nokat ide na bolje ali i dalje zaboli pa vidim cijelo nebo zvijezda. Nadam se da je tvoj malac bolje po pitanju kakice. Ne znam jesam li te to vec pitala, dajes li mu probiotik?
Frau, 3 obrok po p.s.-u ide sa 8, 9 mjeseci. Mi smo kao i Orangina, krenuli rano s dohranom pa nam je taj 3 vec bio sa nekih 6 mj. Vidi je li L. zainteresirana pa ces po tome najbolje ocijeniti.
Dijana, kad krenu ustajati treba im neko vrijeme da skuze kako se spustiti a da se ne bace. Ovaj moj je skuzio, ali i sad kad je nekad u vrticu ili na podu, umisli da moze samostalno stajati pa ga prebaci i padne na ledja. Cesto mu se dobro nasmijemo!
Aymee
Orangina, izgleda da je onaj proljev bio jednokratan, jucer uopce nije imala proljev, a dan prije se zalila da ju boli busa, pa pretpostavljam da joj je nesto tesko palo na zeludac.. Ako mali odbija na bocu probaj mu dati na casu, ili mu pojacaj dojenje..
Mi smo treci obkrok uveli sa nepunih 9 mj jer je drasticno smanjio cicanje pa sam morala.
Netko je pitao kako sa dvoje djece.. Naviknes se da nije cijeli stan cist u isto vrijeme nego da jedno sredujes dok drugo oni dovode u kaos. S druge strane, ona zabavi njega tako da mogu otici promijesati rucak, otic na wc ili staviti ves prati. Lakse je kad je ona u vrticu jer ja i mali imamo neki ritam.
Orangina, moja starija je prispavala noc sa 22 mj, ali ja nisam jer sam gledala da li dise a toliko sam cekala kad ce prespavati noc..
A nama kao da nije dosta problema.. Jucer se mali pokakao i morala sam mu navuci kozicu da mu piseka operem i u tom trenu (iako je inace miran) me udario nogom po ruci i pukla mu je kozica 🙈🙈. Dobili smo betrion mast da mu mazemo, ali se tak krema uopce ne hvata za kozu. Sad sam mu krenula kapati sa maxitrol kapima. Uzasno ga pece kad piski, iako je danas malo bolje nego jucer. Placem s njim kad ga presvlacim i kad piski..
Orangina, moja starija je prispavala noc sa 22 mj, ali ja nisam jer sam gledala da li disea toliko sam cekala kad ce prespavati noc..
A nama kao da nije dosta problema.. Jucer se mali pokakao i morala sam mu navuci kozicu da mu piseka operem i u tom trenu (iako je inace miran) me udario nogom po ruci i pukla mu je kozica 🙈🙈. Dobili smo betrion mast da mu mazemo, ali se tak krema uopce ne hvata za kozu. Sad sam mu krenula kapati sa maxitrol kapima. Uzasno ga pece kad piski, iako je danas malo bolje nego jucer. Placem s njim kad ga presvlacim i kad piski..
A joj Dea, a jadnicak maleni.. hoce to brzo proci? Nista o tome ne znam..
Aymee
@Orangina- maleni jos malo kasljuca i curi nosic. Ispireno nos Aquamarisom i usisavamo.
A stariji ima pocetak upale uha i jos crveno grlo. Kaslje i curi mu nos. Pije antibiotik i dajemo Efedrin kapi u nos ujutro i navecer i po potrebi ispiremo Aquamarisom i usisavamo. Danas barem temp.pala. Jucer cak 39.5,a danas sad malo prije 37.5
url=https://lilypie.com]
Dea, pa to zvuci koma. Kako izgleda kad pukne, jel bilo krvi, zvucim vjerojatno blentavo, ali pojma nemam. Zar to tako lako napukne !? A mrve male bas mi je zao
Dea, pa to zvuci koma. Kako izgleda kad pukne, jel bilo krvi, zvucim vjerojatno blentavo, ali pojma nemam. Zar to tako lako napukne !? A mrve male bas mi je zao
Nisam ni ja mislila da moze tako lako, bas sam osjetila kako puca, kao kad tkaninu ides podrapati.. Uzas.. Nije bilo krvi, sad mu je malo crveno kad mu idem namazat. Manje place, piski isto kao i prije.. Kaze sestra kod pedice da ce bit ok, sad ce se dat prevuci onoliko koliko je puklo, samo da moram redovito povlacit da se ne zaljepi. Kad zaraste prestat ce i bolit, tj peci kad piski..
Nisam ni ja mislila da moze tako lako, bas sam osjetila kako puca, kao kad tkaninu ides podrapati.. Uzas.. Nije bilo krvi, sad mu je malo crveno kad mu idem namazat. Manje place, piski isto kao i prije.. Kaze sestra kod pedice da ce bit ok, sad ce se dat prevuci onoliko koliko je puklo, samo da moram redovito povlacit da se ne zaljepi. Kad zaraste prestat ce i bolit, tj peci kad piski..
Ajme, sad svaki put kad budem prevlacila obojici cu se tebe sjetit!!!
Jadan miš mali... Mogu mislit kako je tebi bilo.. Samo neka mu sto prije prodje...
Joj Dea ovo boli kad citam... 😣 drzim fige da sto prije prode.
Tea, kako ste vi danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji