@Aymee mali nije dobio nista na kilazi, sad dajem formulu 1-2 boce na dan. Znaci da moje mlijeko nije bilo dosta. 😞 U pon.idemo kod pedijatra.
I nama je problem sto obuti na noge, skida sve sa sebe a uskoro dolazi zima.
@Dea dnevno spavanje 2x30min, nekad bude sat vremena max. Slusam druge mame kako bebe spavaju "samo" 3x1h ili 2h a ja si mislim kako u 30min ne stignem ni pod oprat 😂
Mali ti odlicno napreduje, dugacak je!
@Vicky tesko je ostati mirnih zivaca kad su bebaci nemoguci! A pogotovo kad smo neispavane a oni ne mogu bez nas!
Za dorucak imamo razne kombinacije, mozes dati zobene, griz, palentu, rizu.
@Frau bravo za puzanje! Sad ces se preznojiti! 😀😀
@Mela nemoj da pocnem pricati o menstruaciji! Kako mi fali trudnoca ufff! Koliko paketa ulozaka sam potrosila ove godine! Obrnuta menga: 20 dana krvarenja, 7 dana pauze!
@Tea zao mi je sto te tako uhvatila upala grla ali bar si otisla doktoru na vrijeme! Nemoj zaboraviti neki probiotik uz antibiotik. Brzo ozdravljenje!
Cure sto je ovo miss 7 mama? Vidim da nisu forum mijenjali, samo izgled i ime ali od promjene je meni na mobu reklama dole sakrila gumb "Posalji" pa nisam mogla nista, dragi rijesio problem.
Inace sam koma, mali se poceo cesce buditi i preko dana odspava 2×30min pa ne mogu ni po danu si odspavati. Jos trazimo i stan pa me i to zaokupilo.
Sad mu dajem i AD pa se osjecam lose, zasto nemam mlijeka i zasto mu nisam prije dala AD, bio je gladan!
Desni gore su mu raspucane a dole oko zubica nabubrene. Dali je moguce da mu izbijaju i dvojke? 😓
Bili smo po doktorima i jedan dan smo se jako dugo zadrzali, bio je budan vec 4h i poceo plakat a ja sama s njim. Kad smo napokon isli doma zaspao je u tramvaju na 30min. Nakon naravno puno urlikanja, nosanja, bocica, voda, ma sve sto sam imala sam mu dala. Prvi put da je zaspao negdje a da nije njegov krevetic, nakon mislim 2 mjeseca!
Poceli smo ici na bazene, voli vodu.
Ja idem na druzenja mame s bebama pa se igrao prvi puta s drugim bebama.
Ali mame su ljubomorne! "On vec puze, stoji, sjedi, ima zube, mase "bye bye", lista knjige... Uuu normalno da moze stajati jer je tako mrsav, nije mu tesko. A i ti ne radis pa mozes se igrat s njim cijeli dan"
i sta da si ja sad mislim. Da, ja sam ga stavila na dijetu tako da moze stajati na nogama s 6 mj. Boze pomozi
Tea, dobro je da si dosla na vrijeme. Samo popiti antibiotik do kraja, ukljuci si probiotik ili jogurt sa probiotikom u razmaku od 3h nakon antibiotika.
Orangina, zao mi je sto vas je sve zadesilo. Bitno da malac napreduje, pa makar to bilo na bocici. Znas da si dala sve od sebe, tvoje zdravstveno stanje je sigurno utjecalo na tvoje raspolozenje pa tako i na njegovo. S tim vise sto najcesce njima smeta kad mama ima menstruaciju, ali se nekako prebrodi tih par dana, ali kod tebe je to bilo oduzeno. Bitno je da si ti zdrava i da mozes brinuti o njemu. Doji dok god on zeli i ti mozes.
A mame koje opisujes ima svugdje. Svima je sve pocelo biti neko natjecanje, koje dijete ce prije poceti puzati, koje ustajati, koje ce bolje jesti, koje ce bit duze ili deblje, koje ce prije progovoriti.. umjesto da se shvati da su sva djeca razlicita kao i mi odrasli. Razlikuju se braca a kamoli ne ona koja si nisu nista.
Klokanicu su prepustili portalu missmama jer je zenski portal pa kao logika nalaze..
Zubici mogu ali i ne moraju izbijati redom. Mojoj starijoj su skoro svi izbijali bez nekog reda, najcesce svi parovi istovremeno.. Noi su neki dan izbile gornje jedinice jedna za drugom i sad je nabubrena gornja desna dvojka.
Orangina draga, bas mi je zao maloga. Nemoj se lose osjecati ako dajes formulu.. Jedino vazno je da maleni pocne ponovno dobivati na tezini i da bude zdrav kao i ti. Nadam se da je tvoje zdravstveno stanje bolje. Sto se dnevnog spavanja tice, mali mi duze spava kad legnem kraj njega pa se on zalijepi na mene. A bome i ja tako odmorim. Briga me za sve ostalo. Sto se komentara tice, prst u uho. Neka on samo bude zivahan i pocne ponovno na kilazi dobivati!
Aymee
Tea, super da ti je bolje, mogao bi sutra vec izlazak pasti ti super woman 😜.
Orangina, super da si skuzila za mlijeko. Da li je pokazivao neke znakove gladi ili si samo po gubljenju kilaze skuzila?
Za mame se ne sekiraj, bas dobro da su ljubomorne 🤣. Iduci put nadodaj da je rekao “mama...volim” ili tako nesto 😂.
Super za tu aktivnost na bazenu, i ja bi tako nesto, dragi mudruje da mu je prerano i da ce ulovit neku bakteriju 🙄.
Frau jeste vi zadovoljni s bazencicom?
Cure, hvala za savjet o probiotiku, iskreno nebihbse toga sjetila... Donio mi dragi neke "pojacane" jogurte..
@Orangina-ma pusti sta "babe vjestice"govore... Uzivaj u svojoj bebici i zaboli te.. Meni su pak govorili za starijeg da je predebel i da nece tako skoro na noge pa je prohodao sa 13 mj.i to cak mjesec dana prije male od susjede koja je bila "savrsene" duzine i tezine za svoju dob... Tako da, kako je napisala Aymee, prst u uho i zaboli te!!!
@Vicky-svasta ke moguce samnom, pa tako da i izlazak sutra jps nije otpisan!! S obzirom da sam danas vec pocistila kucu, (jer 2 dana nisam mrdnula prstom osim brige oko klinaca, rucka/vecere, usisavanja i robe), mislim da mogu i sutra s dragum djir... Naravno, sve u skladu sa uzimanjem antibiotika...
url=https://lilypie.com]
Tea, ti si ko nova!! Od kud ti snaga za sve to... ja odrzavam sve al cistim jednom tjedno... ne mogu svaki dan! I ovako ne znam kad bi stigla 😁 mala je su tri dana cijeli stan prosla... postaje opasno!
Bazen nam je odlican! Moj dragi je isto imao neke strahove oko bakterija i prehlada pa sam odlucila jedan mjesec otici. Sad sam definirala da idemo cijelu zimu... imamo fen tamo pa se osusimo i pdmah u auto. Veseli se vodi, cim dodemo kod bazena ispusta vriskove i smije se kao blesava. Nakon toga mi dobro spava 😉 bas nam je lijepo!!! Nadam se da ce nas biti vise, sad smo 3 sa klincima. Jednom tjedno idemo i na pilates, meni dobro dode da se rastegnem a ona se druzi s drugom djecom 😊
Orangina, sta vi ne papate 3x dnevno? Mislila sam da je to vec dovoljno... koliko oni trebaju jesti ako nisu na cici?
Tea, molim te, konzumiraj veceras samo prehrambene proizvode da ne bude stete po antibiotik, 😋
Orangina, nama su se stramplice plus one coklje pokazale kao dobra kombinacija. Danas je bilo toplije pa smo na hlace obukli samo stramplice koje je 20 min pokusavao skinuti, hihihi
Aymee
Tea, molim te, konzumiraj veceras samo prehrambene proizvode da ne bude stete po antibiotik, 😋
Ha ha ha, ma veceras smo doma... Sad vecera pa kiiiiseli mandarini!!!!!!!
Tea, ti si ko nova!! Od kud ti snaga za sve to… ja odrzavam sve al cistim jednom tjedno… ne mogu svaki dan!
Ma u navici mi je jer smo imali prije pse u kuci preko dana, a sad mali juri po svuda samo u carapama jer slape ne podnosi,pa raznese mrvice po cijeloj kuci pa usisam cijelu kucu ujutro i popodne.. Ma imam ja se snage za sve!
Sortiraj odgovore
Najstariji