Aaaa, ja ovo zovem coklje ili podasivace. Mislila sam da ljudi to ne koriste jer je "out". Da, i o stramplama (hulahopke) sam razmisljala..
Nemam ti ja pojma sta je in/out...
Kod nas na selu sve prolazi!
Meni su zakon bile jer ih nije skidao, a kasnije kad je prohodao,samo njih po zimi za setanje po kuci... Kupljene u Mulleru za neke sitne npvce. Obicne slapice odmah skida... I u vrticu isto..pa sam mu kupila one debele protuklizne carape i u tome hoda po vrticu i po kuci. Vjecno bos, kao i njegov tata...
url=https://lilypie.com]
Aaaa, ja ovo zovem coklje ili podasivace. Mislila sam da ljudi to ne koriste jer je "out". Da, i o stramplama (hulahopke) sam razmisljala..
Nemam ti ja pojma sta je in/out…
Kod nas na selu sve prolazi!
Meni su zakon bile jer ih nije skidao, a kasnije kad je prohodao,samo njih po zimi za setanje po kuci… Kupljene u Mulleru za neke sitne npvce. Obicne slapice odmah skida… I u vrticu isto..pa sam mu kupila one debele protuklizne carape i u tome hoda po vrticu i po kuci. Vjecno bos, kao i njegov tata…
Ja sam vidjela takvr i u H&M, tako da su sigurno in, kada ih svugdje ima😉😊
Kupila sam nesto slicno svojoj maloj.
Oh, super. Budemo danas odsetali do Mullera i HM-a pa cemo valjda naci. Mislim, imamo mi pletene ali nisu podsivene pa bi mu se klizalo jako po kuci.
Aymee
Meni su fora te papucice, isto bum ih nabavila kad krenemo s koracima!
Meni isto treba vreca za van, sad imamo samo dekice..
url=https://lilypie.com]
Imamo i mi takve coklje, dobila ih od sestre, vidim da su iz hm-a. Super su. Obuca nam nikako ne prolazi, nekidan je izgubio tenisicu u setnji, nisam skuzila kad je pala. Javite kad nadete te vrece za kolica, to mi dobro zvuci, borba je s dekicama.
Frau super za puzanje, nestrpljiva djevojcica, a ti pedijatri ne znam da li je bolje da su tako nadobudni ili kul, kao sto je moja npr. Starija je, nista puno ne komentira, zadnji put me pitala samo da li se dobro okrece trbuh/leđa i stavlja li nogice u usta. Voljela bih da je malo strastvenija u poslu 😂
Drage moje kako ste nam? Mi smo na selu kod babe i deke i bas uživamo. Tea kako su dječaci?
Frau, bravo za puzanje.
Aymee, i mi koristimo coklje, nogice budu tople a ne moze ih skinuti.
Orangina kako si nam ti?
Da li neko daje bebicaaa domaći kompot za piti? Mi zaista imamo problem jer ona vodu ne zeli nikako, a kompot je probala i svidio joj se.
Frau, super za puzanje! A kad te pedi pita kakva je, ti kazi da su knjige o razvoju pisane po njoj, 🤣
Mela, ja sam malome davala kompot, nezasladjen. Ono voce sto bi mu kuhala za obrok bi kompot ostavila. Jesi joj obicnu vodu ponudila iz case mozda? Ovaj moj se tako moze satima nalijevati jer mu je zabavno..
Aymee
Cure savjet pliz. Vec dva dana bojkotira sve sto mu dajem jesti, sad je upravo povratio brokulu i tikvicu sa batatom. Kao da je vise povratio onaj slajm iz nosa sto mu se u grlo spustio. Temp. nema, nemoguc je zadnja 2 dana, ocito ga nesto muci. Vjerojatno zubici, pojma nemam. Nije nikad ovakav bio. Koji vam se najbolji nacin izbacivanja slajma pokazao, ni to nismo do sada imali...
Frau, super za puzanje. Ja ne znam sto tvoja pedica misli kad bi trebalo propuzati. Noa je poceo puzati malo iza punih 5 mj..
Vicky, mozda mu nista nema okusa od tog slajma. Nama se najbolje za slajm pokazalo inhaliranje sa fizioloskom i onda aspiriranje, ponekad i ispiranje nosa fizioloskom-nju bi nagnula nad umivaonik i u jednu nosnicu spricala fiziolosku sa spricom a iz druge bi curilo van. Iako je nama koma kad povracaju, dobro je da izbace slajm pa makar i tako..
Mela, jesi probala u malu casu za rakiju dati vodu? Mojoj curi je bilo fora jer je mogla sama uzeti rukom, znala se i zaliti ali je i popila. Ili bi joj ja dala zlicicom kad bi ona brljala po hranilici..
Sortiraj odgovore
Najstariji