Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    26. Rujan 2018. 18:59

@Mela, decki su supet. Jos malo kasljucaju i starijem curi nos, al nemaju tenperaturu. Nego, mene je nocas ulovila temp.nakon neznam koliko godina... Curenje nosa i crveno grlo u paketu.. Bas se osjecsm zgazeno.. Inace mi je normalna temp.snizena oko 35.6 kao i mojoj mami i ovih 38 jutros me satralo. Sad seta od 36.5 do 37.5... Cas se kuham, cas se smrzavam... Danas nisam radila nista, samo sta je trebalo oko klinaca i brzinski rucak za dragog i mene. I on se bas ne osjeca najbolje danas.. Nadam se da nece i njega opet pokositi nesto.. Jutros je htio pstati doma da mi pomogne, ali sam ga nagovorila da ipak ode na posao.

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    26. Rujan 2018. 21:18

Tea, znam da je u djiru neka viroza pa se cuvaj. Meni je dragi krajem proslog tjedna zakurio pa smo do vikenda mali i ja bili kod mame.
    A danas smo bili u HM-u po coklje i stramplice. Ovdje kod nas je bas burno vrijeme. Naravno da sam mu kupila jos robe. A vrijeme je da mu opet procistim ormar od malenih stvari.. raste ko gljiva. On je u 9 mj narastao oko 25 cm sto mislim da je dosta. Dosli smo od velicine 50 na 80.. 56 mu je kad se rodio bilo veliko.. 

Aymee

Mela
    26. Rujan 2018. 21:35

Dea, jos to nisam probala. Evo budem sutra pa javim reakciju. 
    Tea, brz oporavak zelimo. Bas je zavladala neka luda viroza. Čuvajte se. 
    Aymee, bas veliki dečko. Neka samo rastu i napreduju, i da su nam živi i zdravi. A robice ce uvijek biti, mame su tu da kupuju.

Mela
    26. Rujan 2018. 21:42

Cure imam jedno pitanje. Prvu vješticu sam dobila u srpnju i sad je jos uvijek nema. Da li je to uredu ili ne, jer jos uvijek dojimo.

dea32
    26. Rujan 2018. 22:01

Mela

Cure imam jedno pitanje. Prvu vješticu sam dobila u srpnju i sad je jos uvijek nema. Da li je to uredu ili ne, jer jos uvijek dojimo.

Normalno je da nije redovita. A mozda si i trudna 
    Aymee, to je tak kad si mama. Odes po jednu stvar a vratis se sa (najmanje)3 vrecice. Ili odes kupiti nesto sebi pa kupis djetetu a sebi nista.. prva godina im je zapravo najnaprednija sto se tice rasta. Meni je Noa isto sad na 80, bodici 74 su mu na knap..
    Joj Tea, nadam se da ce brzo bit bolje.
    Od frendice mala ima gripu, ima 1,5 god. Koma joj je, s tim da su joj se uz nos zacepili i suzni kanali i krmeljavo joj je i gnojno oko tih kanala. Uzas.. Tak mali a vec toliko bolesni.

• Mirjanos
    26. Rujan 2018. 22:07

Mela

Meni je kasnila 15 dana...

dea32
    26. Rujan 2018. 22:51

Meni jos nije dosla iako imamo samo 1 ili 2 podoja dnevno i 3-4 po noci.. 🤔 Starija je u ovoj dobi dojila svako malo pa mi nije bilo cudno sto je nema, al sad.. Mislim, nije da fali, al mi je nocna mora da cu procurit negdje u gradu odjednom 😌🙈

Nina Leonita
    27. Rujan 2018. 01:54

Dea nije ti došla 9 mjeseci ?? nemoj zezati..

-Tea-
    27. Rujan 2018. 06:36

Danas definitivno zovem svoju dr... Koma sam. Nocas opet 38 temp, grlo boli ko da nozeve gutam.. Uzas. Bitno je da su klinci dobro, a ja cu se vec snaci.

url=https://lilypie.com]

dea32
    27. Rujan 2018. 07:36

Nina Leonita

Dea nije ti došla 9 mjeseci ?? nemoj zezati..

Da, nemam je jos, mali ce za par dana 10 mj. Nakon prvog poroda sam dobila par dana prije curinog prvog rodendana.. I tad je bila redovita u dan, s obzirom da ju nisam ni osjetila dobro je bilo da je bila redovita.

-Tea-

Danas definitivno zovem svoju dr… Koma sam. Nocas opet 38 temp, grlo boli ko da nozeve gutam.. Uzas. Bitno je da su klinci dobro, a ja cu se vec snaci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.