Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    01. Listopad 2018. 08:26

Orangina

@Tea zao mi je i mladeg i starijeg 😞 Dali je imao kakve druge simptome uz osip? Mozes staviti sliku da vidim kako moze izgledati alergija na lijek.

Mi smo evo budni a mali spava nakon njegovog treceg nocnog vristanja..

@Dea suosjecam s vama, tvoj zna kad je petak a moj zna kad je nedjelja da totalno izmori tatu za radni tjedan 😂
    Sad si mislim da nije to skok u razvoju ili separacijski strah, moze biti i to ako se cesce bude po noci 😕

Orangina, pokusavam ucitati slike ali nikako neide... Uglavnom, ped.mi je rekla da je osip isti kao nakon Trodnevne groznoce... A to sam i ja nasla na netu sliku pa usporedila i stvarno je isti..

Moj manji je bio budan od 2 do 6 i po.... Riknula sam... I spavao je sad do 8... S obzirom da je i stariji  spavao, odspavala sam i ja tih sat i po... Ber nesti...

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    01. Listopad 2018. 08:28

E, a druge simptome apsolutno nikakve nije imao...

• Frau_Mund6
    01. Listopad 2018. 08:33

Jutro cure!! Evo mi od kad puzemo ne stignemo forum gledat... bebu naime zanima sve sto ne smije... psece zdjelice, sarafcigeri, case, boce... najveca poslastica je zemlja iz tegli za cvijece 😣 
    Nabavila sam joj neke igracke ali ne zeli pogledat  dok ne upozna sve sto je mjesecima gledala u stanu... 
    Nocas me probudila bol u bradavici, onda sam shvatila da me mala cupa jer lezim na ledima a ona ne moze do cice 🤔 o boze!!! 
    Dragog je opet zeludac primio, pa je vikend prolezao u krevetu, povracao i nista skoro nije jeo...
    Orangina, imamo vjezbe mame i bebe, u ovoj fazi su bebe na prostirci pored nas sa hrpom igracaka, pa mi vjezbamo 10ak min i mozemo uletit ako se nesto cudno dogada... a onda su one na redu 😉 s tim da jemoja sad aktivna pa vjezbanje preskace, okrene mi se, zbrise... hvata drugu djecu 😂😂😂😂 ali opet se druzi i ja nesto napravim. Kasnije su vjezbe zajedno, jer kad krenu bjezat po dvorani nemozes drugo nego za njima ici..  
    Ovo sto opisujes za trganje na cici, i moja to zna radit! I to na lijevoj, onoj problematicnoh, onda ju stavim na desnu i tu se napapa. Jucer sam je vagnula, u 20 dana je dobila 200g , to mi se cini ok! 
    Mela, ah ti zubici, zelim da vam brzo izbiju... mi jos nemamo naznaka 😁 
    Tea, o boze sta vas je snaslo... bas se nekako zaredalo 😣 bitno da si izreagirala na vrijeme! Madam se da je sad bolje! 
    Meni su ovo ljeto izbili neki gnojni pristici na dlanovima,dermatolog veli da je to alergija na neku kemiju. Kako sam bila dugo na moru, mislila sam da je do detrdenata. Sad mi je palo na pamet da moze biti od vlaznih maramica jer se nikako ne pivlaci. A izgleda kao da sugu imam 😣

• VickyChristina
    01. Listopad 2018. 08:56

Orangina to sto si opisala za nezadovoljstvo na cici - slicno je i kod nas, lupka, stipa, pa ode, ali ja ga stalni vracam, onda se smiri i doji. Valjda ide, joj pojma nemam, mozda da vagu kupim!? Ali nije lud ni za kasicama, jedva on to pojede. 
    Sinoc se budio svakih 2 h za jesti, pripisujem to skoku, non stop zeli sisati zadnje dane. 
    Bili jucer slucajno u bjelovaru, malac je super bio, ali kad smo se vratili - podemonio 🙄
    Aymee drz se !

• Aymee
    01. Listopad 2018. 09:51

Orangina, nesto prije trudnoce sam pokupila u kozmetickom salonu gljivice koje sam lijecila sredstvima koje sam smjela u trudnoci. U medjuvremenu je doslo do promjene u korijenu nokta i to je zadebljalo i pocelo urastati ali na vrhu. Sad su mi to rijesili i dio mesa isto odstranili.. bljak! 

Aymee

• Aymee
    01. Listopad 2018. 09:53

Frau, neka cura samo puze. A cek tek da se pocne dizati.. pa ces sebe cuti kako govoris: ne, ne, ne to, pusti, joj, pa imas i igracke!

Aymee

• Frau_Mund6
    01. Listopad 2018. 11:40

Aymee 😣 to s noktima je uzas.... ja sam od rodenja imala cudne nokte i borila se s gljivicama 20 god 😣 nadam se da ce proci sad od tog cupanja... meni je na kraju pomogla neka tinktura od nekog starog covjeka... vise ne mogu doci do njega 😐 bio je bolestan i star... 
    Znam kroz sta prolazis! Ne stavljaj lak nikako..  

• Aymee
    01. Listopad 2018. 11:58

Frau_Mund6

Aymee 😣 to s noktima je uzas…. ja sam od rodenja imala cudne nokte i borila se s gljivicama 20 god 😣 nadam se da ce proci sad od tog cupanja… meni je na kraju pomogla neka tinktura od nekog starog covjeka… vise ne mogu doci do njega 😐 bio je bolestan i star…
    Znam kroz sta prolazis! Ne stavljaj lak nikako..

Sad kad sve to bud svjeze, mislim da ce i kreme djelovati jer ce ici na meso. Naravno, kad zaraste rana. Zimi ne lakiram nokte pa ce to biti valjda ok do ljeta.. samo da mi vise ne urasta uz gornji rub rasta, to je meni smetalo. A da nije, rjesavala bi ja to raspanjem, namakanjem, mazanjem itd. Imala isto i na desnoj nozi pa sam uspjela sama rijesiti.

Jedina sreca mi je da mi je mama uspjela dobiti go pa je hahar kod nje.. inace ne znam kako bi.. 

Aymee

-Tea-
    01. Listopad 2018. 13:45

@Aymee, brz oporavak zelimo!!!!

Mela
    01. Listopad 2018. 14:05

Aymee brz oporavak zelimo. Takva sam po cijeli dan, samo ne ne, ostavi to, ne ne. Igračke stoje i uopće je ne zanimaju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.