Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    01. Lipanj 2019. 18:58

Petra05

Evo nagiba na kolicima, on prakticki opet lezi samo malo povisenije

Hvala Petra na fotki ☺️

cvijetic12
    02. Lipanj 2019. 21:30

Mi se u takvom polozaju vozimo stalno. Kad je vrijemr za spavat ju spustim skroz na nulti.
    Mame, jeste bile s bebama na bazenu? Planiramo ici u terme, a neznam kako bi to bilo s bebom. Najvise sr bojim infekcija i sl.

MareiKate
    02. Lipanj 2019. 22:13

Ja svoju bebu ne bih u bazen, ali to sam samo ja 😅 ni ja se ne volim kupati u bazenu zbog straha od infekcija, a oni još tako mali i osjetljivi... Za njih me možda još više brine klor iz bazena na njihovoj koži 🤔 
    Dakle žene, u 22 sata mi beba spava, ja sita, istuširana, ležim u krevetu bez nje (u svojoj je kindri nakon par tjedana guranja samnom u krevetu zbog zubića) i tipkam poruke u miru. to mi se nije dogodilo od kad se rodila 🤣 

_svjesna
    02. Lipanj 2019. 22:45

Hahaha Mare, nije valjda, sad me grize savjest jer je meni tako otkako se rodio, a ja sam opet konstantno umorna bas sam grozna. Btw kako ste s kilama i ishranom nakon poroda? Ja sam se usvinjila poprilicno, danas sam dobila par kritika za kilazu, od tate hahaha, od zene koja prodaje voce i jedne poznanice koji su mi bas direktno rekli jao jesi se udebelila bez beda 🥺
    Priznajem da jesam, jedem previse slatko, trazi mi se uzasno, moram vratiti onu disciplinu prije trudnoce ali nemam elana ni za sto 😌

pepillu
    02. Lipanj 2019. 23:33

Ja isto ne bi i bazen sa bebom bar prvih god sama 😊
    Sto se tice kila joooj, mislim nije tako strasno imam nekoj 10 kg jos viska al me užasno živcira kad obučem malo uže gace visokog struka pa mi ona labava koza preko visi, pa ne mogu niti jednu usku majicu obuci vise  :( jel ko ode vas dobija menzis vec?

• Petra05
    03. Lipanj 2019. 07:56

uf kilee, ja ih imam jos 8kg i jučer sam bila u shoppingu i samo što se nisam rasplakala, prije trudnoće svaki drugi dan teretana i ostale stvari, a sad sam toliko umorna da se ne mogu natjerati vježbati, a u teretanu ni ne stignem i tako sama sebe sažalijevam, a ništa ne poduzimam, svi mi govore da uopce ne izgledam kao da sam rodila,ali sebi da 
    Ja sam imala već dvije, ali ne dojim pa je to i očekivano

_svjesna
    03. Lipanj 2019. 09:20

Nisam ni ja jos dobila mengu, 
    Zaboravila sam komentirAti za bazen, moji ga imaju kuci, voda je precista skoro se nikad i ne kupaju, i ne bih da stavljam bebu unutra, previse je tu hemikalija koje se ubacuju, hlor, sredstva protiv algi i ostalog, nije to za male bebe. 

cvijetic12
    03. Lipanj 2019. 10:02

Onda mozda bazen bolje ne, uskoro ce biti za more pa cemo se buckati. Imamo onaj Fredov kolut, ostao jos od maloga, on nije bas bio odusevljen time a kostao je ko zlato 🤔🤨
    Ja jos nemam mengu, dojim, ali smo vec 1mj na kasicama, nadam se da mi ni nece doci na ljeto, lijepo je bez ☺☺

cvijetic12
    03. Lipanj 2019. 10:03

Sto se tice kilaze, svi mi govore da sam se osusila, kile su sve otisle skoro odmah a i jako puno secemo pa je sve to napravilo svoje. Premda, i inace nisam osoba koja ima problema s kilazom

MareiKate
    03. Lipanj 2019. 10:06

_svjesna

Hahaha Mare, nije valjda, sad me grize savjest jer je meni tako otkako se rodio, a ja sam opet konstantno umorna bas sam grozna. Btw kako ste s kilama i ishranom nakon poroda? Ja sam se usvinjila poprilicno, danas sam dobila par kritika za kilazu, od tate hahaha, od zene koja prodaje voce i jedne poznanice koji su mi bas direktno rekli jao jesi se udebelila bez beda 🥺
    Priznajem da jesam, jedem previse slatko, trazi mi se uzasno, moram vratiti onu disciplinu prije trudnoce ali nemam elana ni za sto 😌

Da, da, od rođenja ju pere večernja nervoza, pa grčići pa stalno nešto... Navečer se uvijek nacicavala u beskraj i visila po meni, nosanje i slično... Vrhunac večeri bi mi bilo dopisivanje s mužem koji u boravku gleda TV 😂 baš mu jučer kažem, zamisli kak je super ljudima kojima beba zaspe oko 9, nebitno ako se probudi opet za 3 sata, u ta tri sata ja čuda napravim 😂 kad jednom zaspe u 9 napravit ću tulum 😂
    Zato nemam problem s kilama, mršavija sam nego prije a jedem ko slon, puno previše slatkog i svega nevaljalalog... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.