Čestitam svima novim mamasitama. Lijepo je doći i vidjeti kako vaše bebe napreduju, a nove pristižu 🥰
Mi smo imali jedan malo stresan period, jer se jos uvijek borimo sa žuticom. Nije to toliko strašno koliko nam je pedijatrica očito neka glupaca koja nam je u život unijela samo nesigurnost i stres. Na kraju svega nas je slala vaditi krv. Znaci malom su vadili iz vene. Meni je to bilo toliko traumaticno da vam ne mogu opisati. On sad ima mjesec i pol i dobio je skoro 2 kg i 6 cm. Dakle super napreduje. Onda sam isla privatno po drugo mišljenje gdje mi je pedijatrica rekla da je to laktacijska zutica od mog mlijeka i da će s vremenom proći. Da nije nista strasno i da je on samo blago zut i da to ni nije za vaditi krv.
Znaci biti mama je stvarno nešto najdivnije na svijetu, ali ta razina brige koju osjećaš je jednostavno nestvarno i ne mozes to shvatiti dok to ne dozivis.
Slažem se,prošla sam sa svojima svašta i razina brige i stresa i straha zbog djeteta je sasvim nešto drugo. A opet sam svjesna da sve što sam ja prošla sa svojima je ništa spram onoga što prolazi jedan roditelj sa djetetom koje nažalost ima teške dijagnoze i trajne bolesti. Ali eto za druge možemo imati empatiju a ono što proživaljavamo u svojoj koži nam je uvijek teško i bolno.
Super za dobar napredak,a žutica će proći☺️

Koma...
Stvarno je ispao nepotreban stres zbog pedijatrice.
Znam da sam ti bila vec napisala da je moja curka bila žuta (i to osobito zjenice) punih 7 tjedana...i naša pedijatrica uopce nije na to reagirala...sama je rekla da ce se s vremenom ocistiti...a još je i bilo ljeto pa smo imali sunca za razliku od ovog zimskog perioda...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Bas mi je zao što ste imali bespotreban stres 🫂. Mojoj su isto vadili iz vene na pedijatriji zbog pupka, ali su je odnijeli od mene i nisu dali da idem s njom, upravo da ne vidim to i ne stresiram se.
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐

👫
36/36
Pregledi: 🤰🏻💗
29. 1. Eni233
4. 2. zabrinutamama
Termini:
Ivis - 9.1. 🩷
Faksimila - 17.1.
Antonela2024 - 17.1. 🩷
Rei - 20.1. 💙
Zeka26 - 21.1. 🩷
kiwi - 06. 02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Eni233 - 26.02. 🩷
Zabrinutamama - 27.02. 💙
Popis: stranica 185, 307
Porodi:
dea3 - 10.10. 💙
m-rosie - 24.10 🩷
Josipella2025 - 16.11. 💙
Ditaa - 27.11. 💙
mokiica - 2. 12. 💙
taratara25 - 4. 12. 🩷
EllaMS - 8. 12. 💙
tajci1811 - 14. 12. 🩷
Makarena - 16. 12. 🩷
Tinchy300 - 18. 12. 🩷
Blondy - 19. 12. 💙
mamacita - 20. 12. 💙
barbi_91 - 21. 12. 🩷
lamise38 - 27. 12. 🩷
Giovanna32 - 29. 12. 💙
Paola_32 - 31.12. 🩷
anamarija8888 - 3.1. 💙
peppao - 4.1. 💙
Timi95 - 9. 1. 🩷
donna9 - 10. 1. 💙
jagoda20 - 11. 1. 💙
bubica_0706 - 14.1. 🩷
riamaro - 15.1. 💙
Natasha18 - 16.01. 💙
Barrrbi - 23.1. 🩷
jona30 - 26.1. 🩷

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Cestitke curama koje su rodile❤️❤️❤️
Lamisi tako je meni bilo. Neku put je bila budna do ponoci, neki do cca 2h a nekad i duze. Nekako je proslo iako se zna desiti tu i tako. Nju muce grcici. Sad ju uspavam u dnevnom ranije tj zaspi na cici i onda ju odnesem u sobu u slucaju da probudi da se ne razbudi. Kad se probudi u sobi samo legnem pored nje i dam joj cicu i opet zaspi. Al neki puta je vristanje na najjace. Eto kako koji put. To mi je bilo ok jer sam dugo spavala kad je muz bio doma. Sad cu se morati dizati rano zbog starije curke pa ce biti veselo.
Sjećam se da nam je i mali tek tamo oko 6.mjeseca počeo ici spavat u normalno doba,uspavali bi mi njega prije ali jednostavno nebi učvrstio san i stalno bi se budio pa tek oko ponoći bi za noć zaspao. Nadam se da će kod nje to prije krenut,ali trenutno mi je koma što se i on sav poremetio pa već tjedan dana zaspe tek oko ponoći i onda sljedeće jutro spava do 9/10,ako ga probudim onda je užasno nervozan i ništa ne mogu od njega niti s njim. I moju muči probava sigurno jer prducka i ono baš vidiš da ju to muči,ne znam jel bi probala s espumisan kapima jer od biogaije očito ništa. Ja isto većinom ujutro produžim spavanje s njima jer sam toliko umorna da ne mogu ustat,ali koma mi je to sve jer i ovako malo stignem napraviti a kad tako kasnije ustanem tek ništa.

Cestitam🤞🏼❤️
Meni je kuma rodila dns
Mj i pol prije ali hval Bogu sve ok🤞🏼

Lamise mi koristimo espumisan i eto mislim da je malo bolje. Dosta prducka. Mi joj masiramo trbuscic u smjeru kazaljke na satu kruzni pokreti i dignemo nogice i onako kruzimo. To joj dosta pomaze.
Ma treba prezivjeti tih 3 mjeseca.
Luna spava samnom na krevetu, nece kindic. Nadam se da ce to proci kada prodju ti grcevi jer joj to dosta smeta ponoci.
Budemo probali espumisan pa ćemo vidjeti jel pomaže išta. Masažu radimo,nogicama također,sve to trenutno olakša. Ona ako ju uspijem uspavat da nije na cici na kraju spava do prvog buđenja kraj mene u next to me krevetiću pa onda ostane kraj mene,mali je u kinderbetu sa suprugove strane kreveta,okupirani smo oboje😂 a evo mjesec proletio budu i druga dva pa će biti lakše

Moja neće spavati ni u gnijezdu ni u krevetiću ni u kolicima, samo na meni/u nosiljci i zaspe tek oko 1-2 ujutro za noć. Nije par dana imala grčeve sad su opet krenuli, navodno je i sad skok u razvoju pa uvijek trazim izgovore za njeno nespavanje i nadam se da će s 3 mjeseca bar spavati u next to me 😅
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Makarena kako izgledaju grcevi kod tvoje cure?
Moj isto zaspi oko ponoci tek..
Drži noge u zraku, vuce ih trbuščiću pa ispruži, crveni se u licu, place pa čujem prdac. Iz nekog razloga najbolje prdi/kaka na prematalici pa je ostavim tamo par minuta da obavi šta ima kad krene 😅 ali kad su grčevi neutješno plaše i ništa ne pomaze osim sise. Doduše danas ih evo nije imala, ovaj tjedan sam jela kupus i bundevu, a prošli grah i to je bio užas od grčeva. Očito ću trebati izbaciti sve sto napuhuje 😕
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Evo držala me sinoć do pola 2 budnu. Ustala s njom i malim u 10! Mala mi dolazi iz škole za manje od sat vremena a ja ni kavu nisam popila🤣

Pregledi: 🤰🏻💗
29. 1. Eni233
4. 2. zabrinutamama
Termini:
Ivis - 9.1. 🩷
Faksimila - 17.1.
Antonela2024 - 17.1. 🩷
Rei - 20.1. 💙
Zeka26 - 21.1. 🩷
kiwi - 06. 02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Eni233 - 26.02. 🩷
Zabrinutamama - 27.02. 💙
Popis: stranica 185, 307
Porodi:
dea3 - 10.10. 💙
m-rosie - 24.10 🩷
Josipella2025 - 16.11. 💙
Ditaa - 27.11. 💙
mokiica - 2. 12. 💙
taratara25 - 4. 12. 🩷
EllaMS - 8. 12. 💙
tajci1811 - 14. 12. 🩷
Makarena - 16. 12. 🩷
Tinchy300 - 18. 12. 🩷
Blondy - 19. 12. 💙
mamacita - 20. 12. 💙
barbi_91 - 21. 12. 🩷
lamise38 - 27. 12. 🩷
Giovanna32 - 29. 12. 💙
Paola_32 - 31.12. 🩷
anamarija8888 - 3.1. 💙
peppao - 4.1. 💙
Timi95 - 9. 1. 🩷
donna9 - 10. 1. 💙
jagoda20 - 11. 1. 💙
bubica_0706 - 14.1. 🩷
riamaro - 15.1. 💙
Natasha18 - 16.01. 💙
Barrrbi - 23.1. 🩷
jona30 - 25.1. 🩷

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Makarena ja nista ne jedem od toga sta napuhuje. Krenuti cu to jesti kad grcevi prestanu. Do tada pazim.
Curke drage ocito su nase bebe partijaneri mali. Nitko je spava u normalno vrijeme. Nama je jedan dan ok, pa drugi kaos. Jucer i jedna i druga bile grozne sa tim spavanjem. Uzas.
Nadam se da ce se svi nasi problemi rijesiti nakon 3 mjeseca ❤️❤️

Ja isto izbjegavam sve što napuhuje i mene. Meni je ona skakala u trbuhu svaku večer valjda do 1 ujutro tako da očito joj treba vremena da se prilagodi na vanjski svijet. Eto već mjesec dana prošlo,ide to vrijeme brzo🤩

Cestitam svima na novim bebicama ❤️💙
Mame koje prolaze tezak period, zelim da brzo prođe, a i hoce ❤️
Kod nas je sve u redu. Maja je jako dobra beba. Djeca su je super prihvatila i bas je vole 🥰 jucer su isli kod mojih na spavanac, jer mama ima godisnji.. u vrticu je neka viroza pa ce ovaj tjedan prekociti.. mi smo vec bili na jednom rođendanu, sad u subotu imamo jos 2.. mazimo se, pazimo, setamo, danas smo obavili maticara i isle na kavu s prijateljicom 😃 jedino je vrijeme neko cudno, sutra opet kisa 😵💫 ali sutra imamo fotografiranje Maje, nadam se da ce biti dobra da to sto prije rijesimo 😅
Super, uzivajte cure!
Ti si u istoj situaciji kao ja cekajuci trece
Samo ja jos uvijek ne mogu vjerovat da cu rodit i uskoro imat troje😅
Nije mi to jos doslo glave…. Ne mogu ni zamislit kak ce nam bit kad rodim
Samo sam sinoc pomislila kak su glasni i grlati ( kad sam legla malo ranije jer sam bila premorena)
I pomislila sam mali ce morat spavat uz sum ocito🤣

Drago mi je da je tako. Samo uživajte🥰
zabrinutamama kod nas je bijeli šum i dalje aktivan za maloga preko dana jer ne moram ni pričati koliko je kod nas bučno🤣

Zabrinutamama, koliko imaju tvoja djeca?
Ma joj e, i moji su glasni, ali ona danju spava u dnevnom i ne smeta joj buka.. mogu ti reci da mi je do sad najlakse s njih troje, jer su oni vec veci.. jedino se stalno svađaju😅
Lamise, tebi svaka cast. Treba sa svom djecom biti cijeli dan. Koliko ima najstarije?

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Zabrinutamama, koliko imaju tvoja djeca?
Ma joj e, i moji su glasni, ali ona danju spava u dnevnom i ne smeta joj buka.. mogu ti reci da mi je do sad najlakse s njih troje, jer su oni vec veci.. jedino se stalno svađaju😅
Lamise, tebi svaka cast. Treba sa svom djecom biti cijeli dan. Koliko ima najstarije?

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Samo da javim, da je Eni233 rodila svoju curicu Luciju 🎀❤️ malo je uranila, rodila se 23.1., jer je mama imala visok tlak.. ali sad su dobro i sve je u redu 🥰
Isto je rodila Antonela2024 svoju curicu 25.1.🎀❤️

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji