Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    [UREĐENO] 13. Studeni 2025. 23:14

Ja umirem od bolova sigurno zadnjih mjesec dana. U utorak smo išli na izletić/shopping u susjedni grad, vožnja tamo i nazad i šetnja, bila sam na rubu suza cijelu noć kad bih se morala okrenuti od bolova u zdjelici i preponama. I još mi se čini da se od cijelodnevne aktivnosti ona pomaknula na drugu stranu i imam osjećaj da je još narasla 😅 večeras sam “model” na jednom ginekološkom kongresu 🙈 tako da ću imati izvanredni pregled, napisali su da ponesem USB i da će mi prebaciti slikice s pregleda, trajat će sat vremena 😍.

Ja sam kupila sve za rodilište, moram samo spremiti u torbu i nabaviti Tyrosur. Ja planiram potaknuti nešto čim uđem u 37tt, prvi porod sam potaknula mahnitim čišćenjem stana 😅. Samo šta sam prvu trudnoću bila kao pticica i mogla sve, sad umirem od bolova, htjela bih sve, a ne mogu ništa. Kupila sam si knjigu Duhovni pristup rađanju, planiram je pročitati ovih dana i smireno čekati porod ❤️. Inače me moja dvogodišnjakinja toliko izludila jučer da sam poželjela ići odmah roditi samo da odmorim 3 dana 😅. Valjda i ona osjeća da će brzo seka pa je posebno zalijepljena za mene i placljiva zadnjih dana.

lamise38
    13. Studeni 2025. 13:51

Ja sam u 4.trudnoći ostala bez ideja šta više čistiti pa sam se primila krećenja boravka🤣🤣🤣osim mene umorne apsolutna ništa nisam potaknula,zapravo sam tu trudnoću došla do kraja 41+3 i bila naručena na inducirani,sreća u noći dobila svoje trudove pa rodila. 

Mila123
    13. Studeni 2025. 23:14

U kojem tjednu si rodila prvu bebicu?

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• Natasha555
    13. Studeni 2025. 11:57

Hvala na dobrodoslici i lijepim željama! 
    Mamacita ne razumijem takve ljude, pogotovo žena ženi kad tak nest komentira.
    I ja imam tu knjigu, pred 8 godina sam imala isprintanu s nekog linka, sad sam si ju poklonila i bas sam vam htjela preporučiti.
    Ima knjižara Verbum, 15ak eura s dostavom je.
    Moja topla preporuka! Meni inace molitva puno pomaze umiriti me, ova knjiga je onako savjetno duhovna.

• Paola_32
    [UREĐENO] 13. Studeni 2025. 20:41

Čestitam svima na odličnim pregledima 🤗
    Ja sam se došla malo pojadati..  neki dan sam imala krizu jer nisam normalno spavala nekoliko dana, zaspala bi pred jutro i funkcionirala na svega tri ili četiri sata, onda jedan dan nisam mogla stajati na nogama, čim bih ustala otkucaji su išli preko 130, kad sam legla smirili su se, ali nisam mogla ležati jer sam imala užasne bolove u rebrima, osjećala sam kao da trbuh nema više kud rasti, sama sebi sam bila previše, nisam mogla disati normalno, sve me boljelo i mislila sam kako sad moram to trpjeti do poroda, baš me anksioznost primila, ali srećom, čim sam se naspavala drugi dan,  smirilo se i sad lakše dišem i funkiconiram, nadam se da će tako i ostati. Malo me prepalo jer imam ja još nekoliko tjedana.. Alii evo novih briga, inače beba mi je jako aktivna, baš se i na van vidi kad se miče, dosta su joj jaki udarci i jučer sam slučajno trbuhom zapela za kuhinjsku frontu. Nisam jako, ali eto sad me strah mogu li nekako naštetiti bebi jer mislim da joj je taman glavica tu di sam se udarila, a sad ko za inat, ona je dosta mirnija 😔 i dalje je osjećam, ali ne na van toliko, kao do sad, više su laganiji pokreti. Trebam li brinuti? Imam pregled za tjedan dana, ne bih htjela paničariti, a opet nije mi svejedno. 

Natasha555
    [UREĐENO] 13. Studeni 2025. 12:43

Vjtujem da je beba zaštićena u trbuhu. Moj se jaaako mice i udara.  S 27tt je imao kilu.
    Mislim da nas vecinu muci nesanica. Ja uglavnom mirujem pa se ni ne umorim, onda rostiljam s boka na bok u noci, pa wc, pa malo prosecem po kuci jer me bole kukovi, ak uznem mob ne razbudi i tak u krug. A skuzila sam da kad budem umorna i napeta da je naravno i vise tih konteakcija. Ak ta glava 😅
    Jos sam veci dio dana sama  jer muz radi u zg i kasno dođe, curka ode do bake i dede iza skole na rucak, pa kad dode odradimo zadacu i prođe dan..
    E, ja se javila na ovu radionicu o dojenju i javili da sam upisana ali nemam nikakav link za prijavu....

lamise38
    13. Studeni 2025. 13:53

Žao mi je zbog loših dana,čim nas panika lovi dodatno se sve pojača. Nadam se da ćeš imati malo mirnije dane pred sobom. Vjerujem da je bebica ok,tako da mislim da nema mjesta panici. 

Paola_32
    13. Studeni 2025. 20:41

Hvala vam cure na odgovoru, evo malo mi je laknulo jer je beba krenula štucati pa sam shvatila po tome da je opet promijenila poziciju tako da sam vjerojatno zato slabije osjećala udarce, ali sad se opet jako rasteže pa je odmah lakše kad ju češće osjetim 😊
    Natasha, za radionicu ne znam, nadam se da si uspjela dobiti poveznicu. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

peppa0
    [UREĐENO] 13. Studeni 2025. 17:22

Znaci svima nam je vise-manje slicno, jedva cekamo roditi. Ali i kad rodimo hormoni pucaju, tko zna kakve cemo biti. 
    .
    Makarena - joj da znas koliko puta mi je palo na pamet da sam tjedan-dva na cuvanju u bolnici da malo odmorim. A onda griznja savjest jer uopce pomislim tako nesto 😬
    .
    Koma su mi ovi komentari ispod, ne mogu uopce sve popratiti tako. 

lamise38
    13. Studeni 2025. 16:32

Ja se tim hormonima iza poroda uopce ne radujem. Mene to tako rastavi na dijelove da je to strašno. Počeci dojenja,pa plače beba plačem i ja s njom od muke,svi mi smetaju i baš budem osjetljiva. Još kad se sjetim nakon zadnjeg poroda onih bolova vraćanja maternice ajme užas,iz poroda u porod sve intenzivnije.
    Ali dobro,unatoč svemu jedva čekam roditi,upoznati to malo biće,saznati spol,miris bebe...baš jedva čekam

peppa0
    13. Studeni 2025. 17:17

Također. Trudim se ostati normalna nakon poroda, a pocetak je zaista tezak i psihicki i fizicki, najradje bi se raspala, a ne mogu si to dozvoliti. Na kraju najvise mislis na sve ostale, najmanje na sebe. U jako kratkom roku se moramo posloziti da bi sve funkcioniralo. Uh, valjda cemo prezivjeti. 

Makarena
    13. Studeni 2025. 17:22

Haha suosjećam. Al znam da će mi faliti odmah nakon par sati i da ću jedva čekati doći kući 😅. Mene isto strah hormona nakon poroda, nakon prvog sam bila ajme, nisam prepoznavala sama sebe, bila sam ljuta na sve i svakog jedno dva mjeseca 😅. Nadam se da će mi ovaj put biti lakše jer sam već jednom prošla i znam da je sve normalno i očekivano, prvi put ti nije jasno šta se uopće događa. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• mamacita
    [UREĐENO] 13. Studeni 2025. 18:56

Evo taman sam i dobila dojavu od kolegice s posla kako sam danas bila tema😂😂 da izgledam kao da su me bumbari ispikali i da sigurno nesto nije uredu cim mi je tak mali trbuh, a lice ogromno..Inace me ne diraju toliko komentari, al ovo me bas pogodilo.. Ali dobro, nema veze..Ne znam uopce se tak ne osjecam i muz bas kaze da uopce tak ne izgledam, mozda me sam tak tjese al dobro🫣😂😂 nek malo presute ionak me hormoni pucaju🤯

peppa0
    13. Studeni 2025. 17:23

Ovo je bas jako ruzno, ali i sve govori o toj osobi. Nazalost kolege ne mozes birati, ali se mozes distancirati od takvih. Samo poslovno ubuduce i to je to. 

mamacita
    13. Studeni 2025. 17:42

Peppao bas to… inace smo si bas bile okej, al dobro nema veze njoj na dusu..

Natasha555
    13. Studeni 2025. 17:55

Bas to, njoj na dušu.

lamise38
    13. Studeni 2025. 18:19

Baš žalosno! Ni jedna trudnica ne zaslužuje takve komentare. Ja se nekad tješim da ljudi nisu svjesni svojih riječi i težinu istih,jednostavno mi je teško pojmiti da su ljudi namjerno zločesti. 

jagoda20
    13. Studeni 2025. 18:56

Nemoj se uopće obazirati na takve komentare, ljudi su zli. 
    Najbitnije je da si ti dobro i bebica, ostalo ništa nije bitno. 

• Ditaa
    13. Studeni 2025. 17:37

Bravo svima na dobrim pregledima 🥰
    I ja sam danas bila na pregledu, ali su radili samo ctg i to je to, kontrola 20.11. Čekamo i dalje 😁

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• Josipella2025
    [UREĐENO] 14. Studeni 2025. 09:07

Mi smo danas s pregleda, beba se uredno i ubrzano razvija i sve mjere su mu po tjednima 37-38-39+ iako smo tek 35+6.

Obzirom na moju konstituciju i mjere zdjelice odlucili smo se za carski rez pa nam je termin 28.11. a do tad mirovanje i iscekivanje da ne bi pozurio 😀

I meni je bome kao i vama vec svega lagano dosta iako sad kad znam da cu biti trudna jos najdulje 2 tjedna vec me malo hvata nostalgija 😂🤪

EllaMS
    13. Studeni 2025. 21:07

Joj ja i ti smo sličnog termina, pa kad vidim da ti imaš jos dva tjedna. Ula la. Ja bi isto trebala na carski, ali vidiš meni je rekao čekati do 39tog tjedna. Drago mi je da sve ide dobro, neka tako i ostane, s obzirom na sve sto si prosla neka malo zatisja i mirnoće. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

riamaro
    14. Studeni 2025. 07:39

Na koju visinu/tezinu tvoju i bebinu su dali indikaciju za carski? 🙈

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

Josipella2025
    14. Studeni 2025. 08:50

Ja sam visoka 162 i imam sad 59 kg. Ali, ovo je elektivni carski i idem privatno. U petrovoj nisam imala uzv vec 4 tjedna i ne planiraju ga raditi dok sam u trudnickoj iako je i tad jos beba bila 2tj napredna. Oni navodno prate samo tezinu koja mora biti iznad 4300, bas sam pitala prekjucer. Privatno su mi rekli da je kljucan opseg glavice i mjere zdjelice, konstitucija te da u pravilu ako je HC iznd 350mm niti ne pokusavaju vaginalni jer je prevelik rizik da ce beba zapeti..meni je to ok jer sam od pocetka bila li-la jer su procjene bile na 4,5kg i nacelno sam htjela vaginalni ali da nas ne muce predugo ako ne ide.
    Ali ako netko od vas ima iskustva s vecim bebama tj glavicama rado cu poslusati 😀

Mjere moje bebe s 35+6: 
    Bpd 95mm za 39+0
    Hc 340 mm za 39+2
    Ac 325 mm za 36+3
    Fl 73 mm za 37+4
    Hl 64 mm za 37+2
    Tt 3200 za 37+5

12.12. dolazi nam Luka 💙

Barrrbi
    14. Studeni 2025. 09:06

Vezano za carski meni je na prvom porodu ginekolog po primitku izmjerio obujam zdjelice i izmjerili očekivanu težinu prema uzv i rekao da idem na vaginalni.
    Mali je procijenjen 3240 i rođen u gram procjene.
    Visoka sam 170 cm i tada imala 88kg ali uska zdjelica. Ginekolog tada rekao da ja imam visinu i težinu ali izrazito usku zdjelicu za svoju građu i da kod mene ide carski na 3400g. 
    Tako da ja podržavam da uzimaju sve u obzir a ne samo očekivanu težinu bebe jer mene bi vjerojatno beba od 4 kg razderala dolje cijelu. 

Sretno 28.11.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

Josipella2025
    14. Studeni 2025. 09:07

EllaMS

Daaa nama je termin isti dan 😀 mislim da je to uobicajeno da se ide izmedu 38-39 tj prije termina da se preduhitre trudovi pa valjda ocjenjuju od slucaja do slucaja prema ctg i mjerama bebe i indikaciji. 

12.12. dolazi nam Luka 💙

12.12. dolazi nam Luka 💙

• eni233
    [UREĐENO] 15. Studeni 2025. 13:36

Žene moje čestitam svima na super pregledima , samo neka se nastavi takav pozitvan niz 🤍🤍🤍🙏❤️
    Mamacita ja sam 25 tjedan , i naravno počeo me si trbuh vidno primjećivati , ko loptica, s obzirom da sam ja cjeli život u treningu i naravno moje tjelo se mjenja , pa dobivam komentare , di si debla , e vidiš kako je to nisi više fit kako si bila , sad si se proširila baš ti se vidi da si okrugla  . A dobila sam svega 4 kile do sad .. mislim nije da me briga ja sam to jedva čekala da ostanem u drugom stanju  , Al su ljudi baš glupi , trudnice nisu debele nego su trudne!!! Na svakoga trudnoća drugačije utječe . I baš je to strašno kako se neke žene ponašaju 🤦🏼‍♀️
    Što se tiče tegoba , počeli su me ligamenti malo peći , Al to je valjda normlano , trtica me zna boljeti povremeno , ovisno kako se probudim Al nije strašno , i znaju me me kosti ispod vagine boljeti 🤣🤣😅😅 evo neznam kako da to opišem, valjda se širim evo neznam , prva mi je trudnoća pa neznam dal je to normlano ili nije . Probava mi je odlična za sad , znam nekad i po dva puta obaviti veliku nuždu što mi je super ! Grudi su mi narasle o moj Bože , za 3-4 broja do sad , poslje će biti još gore 🤣😅, imam osjećaj da su me same sise i trbuh 🤣😅
    Već mi je sad postalo teško obrijat se tamo dolje , neznam kako ću poslje ? Kako vi to rješavate ? Tek u ogledalu skuzim kako sam promašila mjesta 🫣 strašno , sad sam se malo raspisala možda i previše 🤣😅🫣

Ditaa
    14. Studeni 2025. 08:27

Svi su ovi bolovi normalni, tijelo se prilagođava i priprema 😊 drago mi je da nemas ostalih tegoba.
    Sto se tice brijanja, sve mi je jasno, to mi je najveca tlaka 😂 ja stavim ogledalo ispred sebe pa tako uspijem, malo stojim malo cucim, onda prstima pipam jel gdje sta ostalo 😂

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

Natasha555
    14. Studeni 2025. 08:46

Ja isto dobila 5, 6 kila, ostala trudna s 54, 55, sa 170 cm, sad imam 60. I svi mi govore di ti je trbuh🙄 daj nest jedi. A ja jedem, al moram pazit na šećer.... inace sam uvijek jela manje obroke vise puta..
    Za sad nisam imala problema s nakupljanjem vode ni strijama, prvu sam rodila s 35tt pa valjda nisam ni stigla, nadam se da sad bar te tjedne budemo dočekali 🙏
    Svaka žena trudnoću podnosi drugačije, bili bi divno kad bi svima bilo sve dobro idealno. A onda najmanje kužim ženr koje kometiraju ružno drugim ženama 😈🤬
    Ali to samo govori o njima kakve su..
    Ja sam si kupilia onaj philips one blade intimate, ima ga dm, oko 25 eura i na pamet s njim obavim, mogu reci da sam zadivoljna 😅

Barrrbi
    14. Studeni 2025. 09:11

Eni sve što si navela od simptoma je normalno i bude ih još dodatnih do kraja  Čari trudnoće. 4 kg za 25 tjedana je super, ja sam u prvoj puno više dobila iako mi se trbuh tek s 25 tj isto počeo primjećivati a sada puno ranije.

Brijanje obavljam napamet  pa muž provjeri. Sada me pohvalio kako sam to fino obavila za kontrolu da ništa nije popravljao 
    Kod nas u Sisku ionako po porodu sestre britvicama prođu ako treba tako da ne brinem o tome puno.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

mamacita
    14. Studeni 2025. 12:13

Ja idem na depilaciju sa secernom, to mi bas dosta olaksa..Pogotovo sto kad bi se obrijala osula bi se jer se u preponama bas dosta znojim u trudnoci…

bubica_0706
    15. Studeni 2025. 13:36

I ja kao i mamacita odem svaka 3-4 tjedna na depilaciju secernom pastom i mogu reci da sam se preporodila, dlaka skoro vise da i nemam dolje. Kad se samo sjetim kako sam se patila u prvoj trudnoci s britvicom, ogledalom, mobitelom i u svim mogucim pozama ne bi li se uspjela obrijati 🙈

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Makarena
    [UREĐENO] 14. Studeni 2025. 14:05

Ja sinoć bila “model” na kongresu za fetalnu ehokardiografiju, gledali su me sat i 15 ginekolozi, dječji kardiolozi, pedijatri, gledali su mozak i srce i za nagradu sam na kraju dobila 20ak 3D slika bebice 🥰. S bebicom je sve super, osjećala sam da se pomaknula i sad joj je glavica namještena točno prema izlazu 😅. 

Meni nitko nije spominjao carski iako je beba za 3 tjedna naprednija, 90 percentil je. Ali ja sam visoka 180 i imam već jedan porod iza sebe pa ćemo valjda nas dvije uspijeti to obaviti 💪🏻. Kad sam svom ginekologu komentirala da prvi put nisam stigla uopće ići u TA jer su trudovi krenuli sa 37+6 rekao mi je da ću tako i ovaj put. I ovaj tjedan sam išla vaditi IAT i žena koja mi je vadila krv je komentirala da će mi ova bebica isto doći prije termina pa sam sad uvjerena da se mazimo za 3 tjedna 😅🥹.

Šta se tiče kila i komentara, ja sam dobila 14 kg, ali svi komentiraju da uopće ne izgledam kao da sam trudna, da nemam ni trbuh niti da sam se udebljala. I onda obavezno komentar jesam sigurna da nosim curicu, sigurno su pogriješili i dečko je, jer valjda ako nosiš curicu moraš biti natečen 🙄.

peppa0
    14. Studeni 2025. 13:11

Ovo mi je super kako si imala detaljan pregled, ja to jos nisam dozivjela, sve je brzinski uvijek. 
    Da li su ti bebe naprednije same po sebi ili prema ovulaciji? 
    I ja bih voljela tako, da ne prenesem bas svaki put 🤭

jagoda20
    14. Studeni 2025. 14:04

Super si ovo iskoristila za detaljan pregled, sad na miru možeš čekati da se upoznate😃
    Ja sam isto čula svakakve price kad nosiš curicu. Da moraš dobiti pijege, da se žene poružne😂
    A s dečkima blistas😂😂
    Babske price. 

Makarena
    14. Studeni 2025. 14:05

Prva je uvijek pratila mjere po tjednima, na kraju se rodila 38+0 sa 3340 i 52cm, to ispada 70. percentil. Ova bebica je naprednija za 3 tjedna, pratila sam ovulaciju trakicama i bila je tri dana ranije nego inače tako da ne znam kako je ovako velika 😅 doduše mi smo svi bas visoki, prva je najviša u svojoj skupini u vrticu i uvijek svi misle da je starija nego šta je zbog visine pa valjda geni 😂

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

EllaMS
    [UREĐENO] 14. Studeni 2025. 14:49

E ja sam isto 180 cm i dobila sam 12ak kila. Meni isto tako znaju reći da super izgledam, trbuh mi nije uopce nesto strasno velik, ali mislim da je to zbog visine plus nosim ga dosta visoko. Iako se ja s tim uopce ne opterecujem. Pa trudna sam, nisam ni očekivala da cu izgledat mršavo. 
    Moj je nesto malo veci za svoju dob, ali ja na carski idem zbog nekog drugog razloga ne veličine bebe. Ja vodim trudnocu privatno kod doktora kod kojeg cu i na porod u bolnicu, a on je vise naklonjen tome da to sve ide prirodno svojim tokom. Pa kaze da ga ne bi vadio prije nego sta mora. Sve je uredno, on fino raste, ja sam jos uvijek beton dolje. Vidjet ćemo.
    Eni sto se tice brijanja ja sam se isto tako patila s britvom i ogledalom, al sam zadnje vrijeme pustila, tako da sam sad malo bushmanka. Budem malo sredila to ovih dana 😂

Makarena
    14. Studeni 2025. 14:08

Da, ja mislim da mi zbog visine ne izgledamo kao da smo dobile puno kg, iako imam ja viska i od prije 🤪. Ajme ti si za ravnih tjedan dana u terminu 😍

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

Ditaa
    14. Studeni 2025. 14:49

Ja sam isto tako pustala izmedu svakih pregleda jer mi je to brijanje bilo uzasna tlaka 😂 sad kako idem svaki tjedan u trudnicku onda prijedem malo uvijek. Ali kao sto je netko vec rekao prije poroda sestre ionako prijedu malo britvicom ako ima potrebe, pa ne brinem previse 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI