Ja također ne dobivam preporuke za obroke ali sam u prvoj trudnoći više pazila da je sirovo voće i povrće više puta opranoi da je mliječno pasterizirano, itd. I dobila 18kg.
Primjer šogorica nije jela slatko i pazila na prehranu, puno voća i ogtt pokazao trudnički šećer. Ja sam u prvoj trudnoći jela i iz pekare, slabo voće i još tada bio fašnik i večer prije ogtt pojela 3 krafne 🫣 ogtt savršen. Trudnički šećer ili imaš ili nemaš. 🫣
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6. 8+5=❤️
Pregledi 🤰🏻💗
12.6. - bambi27zg, dea3, Timi95, Mara5
13.6. - paula210, Makarena
17.6. - Tamara30, peppao
19.6. - Tamara30
20.6. - Timi95
26.6. - Paola_32, Tinchy300, riamaro
3.7. - peppao
Sretno cure, javite se sa dobrim vijestima ☺️
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Ja idem sutra na sv. Antu na pregled 🙏🏻🙏🏻 radim mini anomaly, bas me trta. Još simptoma nemam ništa osim umora (ali imam i dijete od 2 god, uvijek sam umorna 😅). Bas sam si zabrijala da nije sve ok 😬. Mrzim ovaj stres i iščekivanje.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Pregledi 🤰🏻💗
17.6. - Tamara30, peppao
19.6. - Tamara30
20.6. - Timi95
3.7. - peppao
Ja prijavljujem pregled 03.07. ☺️
Ja 2 dana pazim šta jedem, pa onda 8 dana nepazim 😂 s tim da mi se zadnjih dana baš i ne jede, nekako nisam gladna 🤦🏻♀️ vruće je i pijem puno vode, pa možda zato. Na kilaži sam +0.5 kg - nadam se da sad neće krenuti odjednom 😂😂 s tim da zadnja 2 dana kao da mi gležnjevi malo navečer budu oteknuti, ništa strašno. I ako hodam prsti na rukama mi oteknu. I grudi su mi baš napuhane 🤦🏻♀️ i malo bolje spavam ☺️
Sretno curama na pregledu danas😊
Sto se tice prehrane i kilaze,na kilazi sam ista idalje,a prehrana mi je kolko tolko okej,pazim da jedem nutritivno bogato sve,ali naravno da se zalomi i pekara i sladoled i tako,ali ne opterecujem se previse
Pregledi 🤰🏻💗
17.6. - Tamara30, peppao
19.6. - Tamara30
20.6. - Timi95
3.7. - peppao
Ja prijavljujem 17.6
Ja sam imala pregled u ponedjeljak, tako da danas nemam.. i sve je u redu..i sad imam 20.6., tad radim Panoramu..
Ja za sad ne pazim jer mi se ne jede bas nista određeno tj jela bi da mi netko kuha, jer ja nemam snage 🙄 jucer sam jela hamburger i to je to.. danas krosan, kasnije cu vidjeti. Imam neku piletinu pa si mozda to ispecem..
A u prijasnjim trudnocama nisam nista pazila.. sa deckicem sam jela samo slatko, sa curicom samo slano, obe trudnoce sam dobila preko 20kg, ali sam ostala trudna a 50kg.. sad imam 58kg i nadam se da necu previse. Iako sam ja to odmah izgubila, vec nakon par mj sam imala staru kilazu.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja idem sutra na sv. Antu na pregled 🙏🏻🙏🏻 radim mini anomaly, bas me trta. Još simptoma nemam ništa osim umora (ali imam i dijete od 2 god, uvijek sam umorna 😅). Bas sam si zabrijala da nije sve ok 😬. Mrzim ovaj stres i iščekivanje.
Jesi li radila NIPT test?
Meni je moja dr rekla da ne treba mini anomaly ako sam odradila NIPT, nisam ni sama sigurna.
Jesi li radila NIPT test?
Meni je moja dr rekla da ne treba mini anomaly ako sam odradila NIPT, nisam ni sama sigurna.
Ja sam radila i NIPT i mini anomaly. Ja sam čitala da je uobičajeno da se uz NIPT testove radi mini anomaly, kod mene nije pa sam ga radila naknadno. Ni NIPT nije svemoguć i kombinira se s ultrazvučnim pregledom radi sveobuhvatnijeg pregleda zdravlja fetusa. Na mini anomaly doktor ima jasan uvid u razvoj ploda - pokazao nam je želudac, mjehur, srce, nosne kosti, očne šupljine, kralježnicu da je u kontinuitetu. Rekao je da su mozak i aorta u razvoju. S tim da mi je on rekao da nemoram, ali sam ipak htjela. 80€ za duševni mir 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji