Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    28. Rujan 2023. 22:50

Miss88

Noir

Miss88

Imala sam danas pregled. Malac je još uvijek na zadak. Na prošlom pregledu je imao 1021g a sada 1600 🫣. Ja nisam dobila ni jednu kilu ništa. 🤷🏼‍♀️ jel se vama okrenuo? Nadam se da će skoro i meni. Zapisala me za tri tjedna opet. 17.10.

Ti si zadnje bila prije 3 ili 4 tj? Meni je do sad bio glavom dolje, sad cemo vidjeti, meni se cini da je moguce da je u drugom polozaju .. ipak, nadam se da nije. 🙈 ni ja od zadnjeg pregleda prije 3 tj niti kilu, ssd kad krenem po mandarinama mozda od toga dobijem kile 😅😂
    Prije 3 tjedna. Koliko tvoj ima kila?

Moj je imao oko 860 grama prosli puta 😅 iduci tjedan cu vidjeti koliko je dobio u 4 tjedna tocno..

12/2023 dječak 💙

Miss88
    29. Rujan 2023. 07:31

Noir

Miss88

Noir

Miss88

Imala sam danas pregled. Malac je još uvijek na zadak. Na prošlom pregledu je imao 1021g a sada 1600 🫣. Ja nisam dobila ni jednu kilu ništa. 🤷🏼‍♀️ jel se vama okrenuo? Nadam se da će skoro i meni. Zapisala me za tri tjedna opet. 17.10.

Ti si zadnje bila prije 3 ili 4 tj? Meni je do sad bio glavom dolje, sad cemo vidjeti, meni se cini da je moguce da je u drugom polozaju .. ipak, nadam se da nije. 🙈 ni ja od zadnjeg pregleda prije 3 tj niti kilu, ssd kad krenem po mandarinama mozda od toga dobijem kile 😅😂
    Moj je imao oko 860 grama prosli puta 😅 iduci tjedan cu vidjeti koliko je dobio u 4 tjedna tocno..

A čula sam da je maternica veća drugi put pa je i beba veća. Tješim se 😬🤣🤣

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Noir
    29. Rujan 2023. 08:36

Miss88

Noir

Miss88

Noir

Miss88

A čula sam da je maternica veća drugi put pa je i beba veća. Tješim se 😬🤣🤣

Samo nek su oni zdravi, za kile lako 😅

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    29. Rujan 2023. 10:26

Elia

Tikvica

Artig, Vitara, Jocolina, hvala na objasnjenju i savjetima za ogtt, tocno tako sam i cula da se nataste i poslije 2 sata scuda vadi, a ovo nakon sata kako gdje.
    Vjerujem da ce me sa 25 tt poslati to je za 10 dana 😊
    Ana Maria ja ti sve to saljem mailom, nisam niti jednom bila osobno, ja sam Zagreb.
    Planirate ici na sajam u Family mall ovaj vikend?
    Ej, jel si slala mailom i prvi put kad si otvorila? Ili samo kasnije kad se doznake nose svaki mjesec?

Da, ja isto sad moram nositi za otvaranje bas pa rekoh sigurno moram uzivo 🙈 iduci mjesec pred kraj mi ionako krece tece porodiljni pa pretpostavljam da cu i to morati opet ici...
    Ja sam planirala ici na sajam, ali otisli smo muz i ja na tri dana u Sloveniju tak da ipak nis od toga

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Joćolina
    29. Rujan 2023. 11:18

Ja sam jučer odradila dnevnu za šećer, idem ponovno 25.10., dan prije pikanje doma. Šećeri uopće nisu neki visoki, prosječna vrijednost kroz dan je 5.7, ali eto, pravila su pravila. 
    Mala je za tjedan dana veća, ima 947 grama, pa su mi rekli da ne jedem previše obzirom da čitam da su i vaše bebe tu negdje sa kilažom, mislim da je krajnje vrijeme da se mijenjaju kriteriji težine bebe po tjednima 
    što se tiče sajma, imamo u planu otići ako nešto ne iskrsne.

Miss88
    29. Rujan 2023. 11:44

Joćolina

Ja sam jučer odradila dnevnu za šećer, idem ponovno 25.10., dan prije pikanje doma. Šećeri uopće nisu neki visoki, prosječna vrijednost kroz dan je 5.7, ali eto, pravila su pravila.
    Mala je za tjedan dana veća, ima 947 grama, pa su mi rekli da ne jedem previšeobzirom da čitam da su i vaše bebe tu negdje sa kilažom, mislim da je krajnje vrijeme da se mijenjaju kriteriji težine bebe po tjednima

Haha. Pa moj je bio 1021g sa 26+3tj. Ne znam šta ti dr hoće. Jedino što ja imam 62 kg. 🤷🏼‍♀️🫣

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Joćolina
    29. Rujan 2023. 14:10

Miss88

Joćolina

Mala je za tjedan dana veća, ima 947 grama, pa su mi rekli da ne jedem previšeobzirom da čitam da su i vaše bebe tu negdje sa kilažom, mislim da je krajnje vrijeme da se mijenjaju kriteriji težine bebe po tjednima
    Haha. Pa moj je bio 1021g sa 26+3tj. Ne znam šta ti dr hoće. Jedino što ja imam 62 kg. 🤷🏼‍♀️🫣

Znači, meni sa 25+6 je 947 g i rekla je da je beba za tjedan dana veća, za 26+5. Išla guglat da vidim prosječne težine, kao u 25.tj bi trebala biti oko 660 - 700 g, Tam u 27 tjednu 900 i više grama. Nisu svugdje iste brojke u literaturi. izgleda da će zbilja morati mjenjati te kriterije il što već to je.

• Joćolina
    29. Rujan 2023. 14:11

Miss88

Joćolina

što se tiče kilaže, imam 73, dobila 8 kila dosad. Ljubomorna na sve koji ste dobili 3 kile ili uopće niste dobile ni grama

Noir
    29. Rujan 2023. 14:36

Joćolina

Miss88

Joćolina

Znači, meni sa 25+6 je 947 g i rekla je da je beba za tjedan dana veća, za 26+5. Išla guglat da vidim prosječne težine, kao u 25.tj bi trebala biti oko 660 - 700 g, Tam u 27 tjednu 900 i više grama. Nisu svugdje iste brojke u literaturi.izgleda da će zbilja morati mjenjati te kriterije il što već to je.

Moj je na 25+5 bio 860 i doktor mi je rekao da je to u dan kilaza. 😂 a tko ce ga znati. Ovisi i kakve su roditelji konstitucije i svasta

12/2023 dječak 💙

• Mašnica_22
    29. Rujan 2023. 16:58

Cure da pitam i ovdje. Da li je nekoj od vas gin. preporucio cijepljenje protiv magareceg(velikog) kaslja? Strucni naziv za to je pertusis. Navodno se cijepi poslije 24tt i svrha je da zastitite bebu u prvim mj zivota, tj do navrsenih 3 mj dok i ona ne primi tu vakcinu koja je inace ovde u Sloveniji obavezna. 

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.