Cure kako ste?
Jel ima još koja da cijele noći ustaje i ide na wc-a. Izluđena sam time, svakih sat vremena se budim i pravac kupaonica. A što je najbolje uopće ne pijem toliko tekućine.
Iskreno jedva čekam da zahladi jer se nadam da će mi bit lakše sve to podnosit.
Ima.
I tokom cijele noći imam zgaravicu i ako uspijem spavati, spavam sjedeci jer leći ne mogu. Odmah sve u grlo ide , za poluditi! Noćima ne spavam tako da ne znam kako uopće funkcioniram.. uz to sve i odlazak na wc par puta.
Kažu naspavaj se dok beba ne dođe, kako da ne 😆😆
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cure kako ste?
Jel ima još koja da cijele noći ustaje i ide na wc-a. Izluđena sam time, svakih sat vremena se budim i pravac kupaonica. A što je najbolje uopće ne pijem toliko tekućine.
Iskreno jedva čekam da zahladi jer se nadam da će mi bit lakše sve to podnosit.
Ima.
I tokom cijele noći imam zgaravicu i ako uspijem spavati, spavam sjedeci jer leći ne mogu. Odmah sve u grlo ide , za poluditi! Noćima ne spavam tako da ne znam kako uopće funkcioniram.. uz to sve i odlazak na wc par puta.
Kažu naspavaj se dok beba ne dođe, kako da ne 😆😆
Zgaravica je uzasna, imala sam je svega par puta i to nakon jace hrane.
I ja se sama sebi cudim kako ne zaspem u toku dana na poslu hahah, ali to smo mi zene😊
Bas to, to sve cesce cujem, a mislim si pa s bebom ce bit premija svaka tri sata, a sad svaki sat do sat i pol 🤭

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ja se dizem cesto na wc ali i pijem puno vode, a ujutro nemogu uopce dugo spavat pa sam stalno neispavana😔
Nemam zgaravicu ali ako jedem kasno nvcr mi se dize zeludac do grla😅i tako cjelu noc
Barem cemo se naviknut na cesto dizanje pa nece bit sokantno tolko kad bebe dodu😂😁

Ja zgaravicu imam otkako su prošle mucnine , znaci svaku večer i noć. Ne pamtim kada sam spavala kako treba..sto god pojela , popila, zgaravica je prisutna. Ali ajd , sve su to "čari " trudnoće 😁
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Lijepi pozdrav svima, ja sam sad 20 tjedana pa se nekak nemrem uključiti niti kod vas niti u proljetne pa pratim malo i jedne i druge :) imam pitanje, jel bio netko na anomaly-u na Sv. Duhu? Gdje se obavlja, gore na katu di je ginekološki ultrazvuk? prije 4 godine bilo je u prizemlju al znam da su mjenjali pa da provjerim. Hvala :)
Lijepi pozdrav svima, ja sam sad 20 tjedana pa se nekak nemrem uključiti niti kod vas niti u proljetne pa pratim malo i jedne i druge :) imam pitanje, jel bio netko na anomaly-u na Sv. Duhu? Gdje se obavlja, gore na katu di je ginekološki ultrazvuk? prije 4 godine bilo je u prizemlju al znam da su mjenjali pa da provjerim. Hvala :)
Pozdrav! Ja sam bila, obavlja se desno od TA, obzirom da sam smotana sto se prostora tice, ne mogu se sjetiti je li to bilo u prizemlju ili na katu 🤣

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ana_Maria hvala, to je na katu vjerojatno jesi bila zadovoljna pregledom? ja se sve nećkam da odem još privatno.
Ana_Maria hvala, to je na katu vjerojatnojesi bila zadovoljna pregledom? ja se sve nećkam da odem još privatno.
Ja sam bila zadovoljna, bila mi je neka mlada doktorica, kraće plave kose i polako je sve pregledala i usput nam govorila sto gleda (bio je i muz sa mnom) i je li sve ok tako da nisam imala zamjerke 😊

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Imala sam danas pregled. Malac je još uvijek na zadak. Na prošlom pregledu je imao 1021g a sada 1600 🫣. Ja nisam dobila ni jednu kilu ništa. 🤷🏼♀️ jel se vama okrenuo? Nadam se da će skoro i meni. Zapisala me za tri tjedna opet. 17.10.

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Imala sam danas pregled. Malac je još uvijek na zadak. Na prošlom pregledu je imao 1021g a sada 1600 🫣. Ja nisam dobila ni jednu kilu ništa. 🤷🏼♀️ jel se vama okrenuo? Nadam se da će skoro i meni. Zapisala me za tri tjedna opet. 17.10.
Ti si zadnje bila prije 3 ili 4 tj? Meni je do sad bio glavom dolje, sad cemo vidjeti, meni se cini da je moguce da je u drugom polozaju .. ipak, nadam se da nije. 🙈 ni ja od zadnjeg pregleda prije 3 tj niti kilu, ssd kad krenem po mandarinama mozda od toga dobijem kile 😅😂
12/2023 dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji