Ejj ćao zenice :) Ja sam juče imala pregled koji je trajao nepunih 5min… Doktor me pitao kako se osjecam, imam li kakve bolove, rekao da 6.10 dodjem na ultrazvuk u 20 nedelju ako tu bude sve u redu da dodjem opet 23.10 da mi radi onaj test na šećer. I samo mi preko Doppler par sekundi preslusao kako bebi srce kuca i to je to 😁
Pozdrav novim curkama Ja radim do 16.10. pa GO i od 1.11. starta 45 dana! Moja očito isto voli raditi jer je jako aktivna na poslu, sad je li joj se sviđa ili ne, ne znam. Bude mi na kraju puno teže doma kad moram leći i namjestiti se nego što na poslu sjedim i stalno sam u nekom poslu pa prođe dan. Jedine tegobe su vene koje sad već grozno izgledaju, ali to sam očekivala . I da, postaje malo teže doma ustajati s kauča s trbuhom. Ja sam negdje na +8 kg, ali nisam baš ušla u fazu nekog prežderavanja i pretjeranih želja pa ne znam niti od kud toliko kila. Robicu koju sam dobila sam isto oprala i sad planiram u nabavku ovih "sitnica" kojih još ima milijun. Brzo to vrijeme prolazi, a nekako bih do 1.11. voljela imati više-manje sve sređeno. OGTT uključuje 3 mjerenja, prije glukoze, sat nakon i 2 sata nakon. Nakon 2 sata mora biti manje od 8.5
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Ja sam vec oprala i sortirala robicu. Opeglat cu ju kasnije. I imam toliko robice da ju nece ni stici nositi. Puno sam dobila. Preporucam Next ako netko jos nabavlja robicu, stvarno mi se cini jako dobar materijal. Imam jako puno pidjamica, sro ste rekle da ispod njihbide? Bodi dugi rukav ili? Jer kra
tkih nemam 😂
Pa skuhati će se u dugom haha. Ja oblačim body bez rukava ili kratke pa piđamu
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Bast ste se raspisale, lijepo je to vidjeti i čitati 🙈
mateakk44 javi nam se nakon iscekivanih pregleda, drzim fige da dobro prodju i svaka cast i tebi i ostalim curama sa twinsicama, prejake ste zene 💪🏻💪🏻
Mom2one nadam se da curki nije teska operacija j da ce se brzo oporaviti, a i ti isto s antibiotikom.. cuvaj se, daleko ste dogurale cure, obje ste neizmjerno jake!❤️
Joćolina nadam se da te nece previse gnjaviti radi secera, drzi se!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja sam vec oprala i sortirala robicu. Opeglat cu ju kasnije. I imam toliko robice da ju nece ni stici nositi. Puno sam dobila. Preporucam Next ako netko jos nabavlja robicu, stvarno mi se cini jako dobar materijal. Imam jako puno pidjamica, sro ste rekle da ispod njihbide? Bodi dugi rukav ili? Jer kra
tkih nemam 😂Pa skuhati će se u dugom haha. Ja oblačim body bez rukava ili kratke pa piđamu
😂😂😂😂 pa ne znam, ne grijemo jako, 21C je otprilike. Nabavit cu ja i kratke onda 😂😂
12/2023 dječak 💙
Heej, već sam pitala pa možda mi netko napiše svoje iskustvo. 🫣 Kako vama izgledaju BH kontrakcije i je li neku od vas zna boliti trbuh tijekom kretanja bebice u nekom dijelu dana? Meni se dio trbuha par puta u danu nekako stvrdne, odnosno bebica kao da se upre od stjenku stomaka, doslovno je mogu osjetiti preko kože i to bude popraćeno nekom nelagodnom boli. Ne probadanjem, niti je to sad neka jaka bol, ali bas nekako cudno. Jednako dok lezim ili dok hodam. (29+2)
Hvala vam 🤗
Heej, već sam pitala pa možda mi netko napiše svoje iskustvo. 🫣Kako vama izgledaju BH kontrakcije i je li neku od vas zna boliti trbuh tijekom kretanja bebice u nekom dijelu dana? Meni se dio trbuha par puta u danu nekako stvrdne, odnosno bebica kao da se upre od stjenku stomaka, doslovno je mogu osjetiti preko kože i to bude popraćeno nekom nelagodnom boli. Ne probadanjem, niti je to sad neka jaka bol, ali bas nekako cudno. Jednako dok lezim ili dok hodam. (29+2)
Hvala vam 🤗
Ja sam opisivala isto to samo drugacijim rijecima😅
Al da, tocno tak mi je, svaki dan na mjestu di se ona upre ili gura il sta vec, neka cudna bol koja prode😁
Heej, već sam pitala pa možda mi netko napiše svoje iskustvo. 🫣Kako vama izgledaju BH kontrakcije i je li neku od vas zna boliti trbuh tijekom kretanja bebice u nekom dijelu dana? Meni se dio trbuha par puta u danu nekako stvrdne, odnosno bebica kao da se upre od stjenku stomaka, doslovno je mogu osjetiti preko kože i to bude popraćeno nekom nelagodnom boli. Ne probadanjem, niti je to sad neka jaka bol, ali bas nekako cudno. Jednako dok lezim ili dok hodam. (29+2)
Hvala vam 🤗
Meni zna biti kao da se trbuh stvrdne i ukruti malo jace prema naprijed, zna mi bit nelagodno, imam osjecaj kao da ce trbuh puknuti, javlja mi se tokom hodanja ili lezanja, drzi 30-40 sekundi zavisi, pokusam promijenit polozaj i kad promijenim onda ubrzo i popusti 😅
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Hvala curke na dobrodoslici 🤗
Vitara ajde konacno da je napravila uzv i da ste se druskali, ta tvoja dr mi nejde iz glave 🤦🏻♀️
Ja cu isto kroz 2 tjedna na ogtt, do koji vrijednosti nakon 2 sata se smatra normalnima? I mjeri li se i poslije 1 sata?
Vadiš prvo kad dođeš. Onda popiješ glukozu i sat od kad si popila vadiš opet. I onda još sat nakon drugog vađenja. Meni je trebalo 10-15 min da popijem jer sam dugo miješala da se to rastopi, stavila mi je u hladnu vodu. Ne znam točno vrijednosti, moj je bio 4.2- 7.nešto- 6.nešto. Rekla je da je to super. A baš sam se bojala toga zbog IR.
Večer prije nisam jela ništa poslije 18 h. I nisam dan prije baš slatkog. Pojela sam bananko. Sretno ti. 🤞
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Sortiraj odgovore
Najstariji