Matea, nadam se da će sve biti ok i da ćete zajedno dočekati lijepe tjedne. 🤞🤞🤞
Što ćete obući bebi za izlazak iz bolnice?? Meni je termin sredinom 1.mj. Očekujem ciču zimu. Ako će biti samo u jajetu, jer idemo do auta i iz auta, kažu da debele jakne i skafanderi ne bi smjeli ispod pojasa za vezanje. 🤔
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Matea, svi drzimo fige, bit ce to sve super😁🤞
Ja cu obuci bodi, majcicu, hlace, carapice, kapu i rukavice i preko toga dekicu za do auta☺️
Uzima li koja kalcij dodatno? Citam da je u trecem tromjesecju korisno. A opet, vec pijem za zeljezo, novalac i mg. 🙈
12/2023 dječak 💙
Matea, svi drzimo fige, bit ce to sve super😁🤞
Ja cu obuci bodi, majcicu, hlace, carapice, kapu i rukavice i preko toga dekicu za do auta☺️
I ja sam mislila tako kompletić a opet se bojim da ne bude premalo. Stavit ću joj još neku duksicu ili ako nađem onaj jednodijelni , ali tanji "skafander".
Noir, trebalo bi da uzimati i kalcij i željezo i mg posebno. Što sam naučila na mpo putu je da dodaci u kojima imaš puno svega, ustvari nemaju ničega dovoljno i da je bolje uzimati zasebno.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
I mi obavili pregled 😁
Beba je 680g, aktivna, cerviks beton 😂👌🏼
Osjecam ju sve jace i jace 😊
Radila sam i OGTT jucer ,jos uvijek cekam nalaze na mail 🤔
I jos jednom KKS i moram jos provjeriti TSH i jetrene probe jer su u 1.tromj bile dosta povisene...to je uglavnom to 😁
...
Pripremam se pomalo, kupujem stvari, imam tek oko pola za sada, zabavlja me to sve pomalo, da nije da sa svim zurim zadnji mjesec 🙂
Iduci pregled je 18.10.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sto se tice oblacenja, termin je oko nove godine, a planirala sam bodi, one mekane hlacice i majicu, carapice, debelu pletenu dekicu preko.. ne znam jel dovoljno, pratit cemo kakvo ce biti vrijeme s obzirom da u zadnje vrijeme za novu moze biti i 15°C ali i 0°C pa nisam pametna 😂 ako bude potrebno, decko ce uzeti jos nesto dodatno 🙂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Onda cu naruciti kalcij. Ima netko preporuku- sumece ili tablete?
Sto se rice izlaska iz rodilista, ja cu bodi, hlacice i majicu i imam onaj kombinezon ako bude jako hladno. Znam da se ne smije debelo oblaciti u jajetu ali ako bude bas debeli minus ja ga hocu. 🤷🏼♀️ dekica isto preko
12/2023 dječak 💙
Sto se rice izlaska iz rodilista, ja cu bodi, hlacice i majicu i imam onaj kombinezon ako bude jako hladno. Znam da se ne smije debelo oblaciti u jajetu ali ako bude bas debeli minus ja ga hocu. 🤷🏼♀️ dekica isto preko
Dobro si me sjetila. Moram i ja sebi kupiti. 🙈 Pila sam u prvoj trudnoći kalcij u zadnjem tromjesečju.
Koji god uzela, ali neka bude u obliku citrata jer je tijelu najiskoristiviji. Iz ovih drugih se slabo išta apsorbira pa ti je bez veze trpati se s njima.
Ima od Lifetime-a Kalcij magnezij citrat. Tekući je. Ja sam taj sebi uzela.
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Samo uzmi okus borovnice jer je meni naranča bila.. 🤮🤣
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Sto se rice izlaska iz rodilista, ja cu bodi, hlacice i majicu i imam onaj kombinezon ako bude jako hladno. Znam da se ne smije debelo oblaciti u jajetu ali ako bude bas debeli minus ja ga hocu. 🤷🏼♀️ dekica isto prekoDobro si me sjetila. Moram i ja sebi kupiti. 🙈 Pila sam u prvoj trudnoći kalcij u zadnjem tromjesečju.
Koji god uzela, ali neka bude u obliku citrata jer je tijelu najiskoristiviji. Iz ovih drugih se slabo išta apsorbira pa ti je bez veze trpati se s njima.
Ima od Lifetime-a Kalcij magnezij citrat. Tekući je. Ja sam taj sebi uzela.
Vidim da to ima i magnezija, a ja vec uzimam mg direkt. Hoce li mi to biti previse? 🤔
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji