Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    19. Rujan 2023. 22:00

Matea, nadam se da će sve biti ok i da ćete zajedno dočekati lijepe tjedne. 🤞🤞🤞
    Što ćete obući bebi za izlazak iz bolnice??  Meni je termin sredinom 1.mj. Očekujem ciču zimu. Ako će biti samo u jajetu, jer idemo do auta i iz auta, kažu da debele jakne i skafanderi ne bi smjeli ispod pojasa za vezanje. 🤔

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    20. Rujan 2023. 08:04

Matea, svi drzimo fige, bit ce to sve super😁🤞
    Ja cu obuci bodi, majcicu, hlace, carapice, kapu i rukavice i preko toga dekicu za do auta☺️ 

Noir
    20. Rujan 2023. 09:30

Uzima li koja kalcij dodatno? Citam da je u trecem tromjesecju korisno. A opet, vec pijem za zeljezo, novalac i mg. 🙈

12/2023 dječak 💙

• Vitara
    20. Rujan 2023. 11:40

Elia

Matea, svi drzimo fige, bit ce to sve super😁🤞
    Ja cu obuci bodi, majcicu, hlace, carapice, kapu i rukavice i preko toga dekicu za do auta☺️

I ja sam mislila tako kompletić a opet se bojim da ne bude premalo. Stavit ću joj još neku duksicu  ili ako nađem onaj jednodijelni , ali tanji "skafander". 
    Noir, trebalo bi da uzimati i kalcij i željezo i mg posebno. Što sam naučila na mpo putu je da dodaci u kojima imaš puno svega, ustvari nemaju ničega dovoljno i da je bolje uzimati zasebno. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Tinchy09
    20. Rujan 2023. 11:54

I mi obavili pregled 😁
    Beba je 680g, aktivna, cerviks beton 😂👌🏼 
    Osjecam ju sve jace i jace 😊
    Radila sam i OGTT jucer ,jos uvijek cekam nalaze na mail 🤔
    I jos jednom KKS i moram jos provjeriti TSH i jetrene probe jer su u 1.tromj bile dosta povisene...to je uglavnom to 😁
    ...
    Pripremam se pomalo, kupujem stvari, imam tek oko pola za sada, zabavlja me to sve pomalo, da nije da sa svim zurim zadnji mjesec 🙂
    Iduci pregled je 18.10. 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    20. Rujan 2023. 11:56

Sto se tice oblacenja, termin je oko nove godine, a planirala sam bodi, one mekane hlacice i majicu, carapice, debelu pletenu dekicu preko.. ne znam jel dovoljno, pratit cemo kakvo ce biti vrijeme s obzirom da u zadnje vrijeme za novu moze biti i 15°C ali i 0°C pa nisam pametna 😂 ako bude potrebno, decko ce uzeti jos nesto dodatno 🙂

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Noir
    20. Rujan 2023. 12:56

Onda cu naruciti kalcij. Ima netko preporuku- sumece ili tablete?
    Sto se rice izlaska iz rodilista, ja cu bodi, hlacice i majicu i imam onaj kombinezon ako bude jako hladno. Znam da se ne smije debelo oblaciti u jajetu ali ako bude bas debeli minus ja ga hocu. 🤷🏼‍♀️ dekica isto preko

12/2023 dječak 💙

Boška89
    21. Rujan 2023. 07:34

Noir

Sto se rice izlaska iz rodilista, ja cu bodi, hlacice i majicu i imam onaj kombinezon ako bude jako hladno. Znam da se ne smije debelo oblaciti u jajetu ali ako bude bas debeli minus ja ga hocu. 🤷🏼‍♀️ dekica isto preko

Dobro si me sjetila. Moram i ja sebi kupiti. 🙈 Pila sam u prvoj trudnoći kalcij u zadnjem tromjesečju.
    Koji god uzela, ali neka bude u obliku citrata jer je tijelu najiskoristiviji. Iz ovih drugih se slabo išta apsorbira pa ti je bez veze trpati se s njima.
    Ima od Lifetime-a Kalcij magnezij citrat. Tekući je. Ja sam taj sebi uzela.

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Boška89
    21. Rujan 2023. 07:35

Samo uzmi okus borovnice jer je meni naranča bila.. 🤮🤣

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Noir
    21. Rujan 2023. 08:26

Boška89

Noir

Dobro si me sjetila. Moram i ja sebi kupiti. 🙈 Pila sam u prvoj trudnoći kalcij u zadnjem tromjesečju.
    Koji god uzela, ali neka bude u obliku citrata jer je tijelu najiskoristiviji. Iz ovih drugih se slabo išta apsorbira pa ti je bez veze trpati se s njima.
    Ima od Lifetime-a Kalcij magnezij citrat. Tekući je. Ja sam taj sebi uzela.

Vidim da to ima i magnezija, a ja vec uzimam mg direkt. Hoce li mi to biti previse? 🤔

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.