Jel ima koja bolove u ledima i nogama?
Ajujj, imam ja , znaci krenu noge bolit budu ko i umorne i teške, pa ko nemirne, onda nekad i koji grc uhvati, a leđa bole kad se preforsiram. A od manualnog pregleda prije 1 mj me uzasno boli lijeva prepona užas, ne mora znacit da je pregled kriv, al nisam nista posebno radila, i cim se mal naodam, nastojim odma bol se javi i pri jednostavnom naprezanju. Jel koja ima bol u preponi?
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Sve je super, doktorica je jako zadovoljna kako sve napreduje.
Bebica je baš aktivna pa nismo baš mogli uhvatit neku sličicu, ali nema veze.
Trenutno je teška 1262grama.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?
12/2023 dječak 💙
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Trenutno je teška 1262grama.Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?
Bravo, super vijesti!🥰
Ja sam sutra na pregledu, bas se veselim, jedva cekam cuti koliko je velika i u kojem je polozaju jer sama ovako ne mogu skuziti 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cure da pitam i vas ovde da li neko ima iskustva sa Joie chrome trio kolicima? Trenutno su snižena sa 500€ na 425€, dok su recimo sva ostala Joie kolica 600€ i više pa mi nije baš jasno zašto su onda ova toliko jeftinija.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Trenutno je teška 1262grama.Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?
Zadnji put sam bila na 25+0
Svaka 4 tjedna me narucuje.
Prosli put je bebica imala 792 grama.Uvijek mi sondom mjeri cerviks. Danas me i pogledala dolje jer sam primjetila ponekad neki mali bijelkasti iscjedak, ali bez mirisa i simptoma. Napravila je pregled na stakalcu, ima malo bakterija i gljivica pa je dala vaginalete i smanjit slatko.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Trenutno je teška 1262grama.Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?Bravo, super vijesti!🥰
Ja sam sutra na pregledu, bas se veselim, jedva cekam cuti koliko je velika i u kojem je polozaju jer sama ovako ne mogu skuziti 🙈
Bit ce sve super sigurno🥳🥰
Da moja je bebica bas zivahna i aktivna. Prekrivala je rukicama usta pa smo vidjeli najvise nosic. Jedva ga cekam poljubit u taj mali nosic🥰🥰
Meni udara po cijelom trbuhu, gore, dolje, lijevo, desno sou..
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Uh bravo. Velika beba već 🥰 🥳
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Mi smo bili 8.9. I bio je 1021g 🫣 sad idem 28. isto me zanima kilaža ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Trenutno je teška 1262grama.Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?Zadnji put sam bila na 25+0
Svaka 4 tjedna me narucuje.
Prosli put je bebica imala 792 grama.Uvijek mi sondom mjeri cerviks. Danas me i pogledala dolje jer sam primjetila ponekad neki mali bijelkasti iscjedak, ali bez mirisa i simptoma. Napravila je pregled na stakalcu, ima malo bakterija i gljivica pa je dala vaginalete i smanjit slatko.
Mene nije gledala prošli put dole iako sam se obrijala sama 🫣🤣🤣🤣 i nije rekla kad će. idem ujutro krv vaditi da provjerimo željezo opet.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji