Bok cure, ja nestrpljivo cekam pregled u cetvrtak, mozda mi nakon 2 mjeseca moja soc ginekologica napokon nesto i pogleda sa tim ultrazvukom😂😂😂 bar da mi kaze tezinu, pogleda posteljicu i polozaj bebe, vidim da vi to odavno znate, ja nemam pojma o nicem😅🤞
Mislim da je bolje da se ne sakrije grupa nego tko je admin da dozvoli uc u grupu, jer nema smisla da javno tu objavljujemo ime i prezime da nas se doda. Moje misljenje, evo😂
Haha nisam mislila da objavite ime nego samo da želite ući. Kažem jučer sam slučajno nekog pustila bezveze nema veze s forumom. Jel tko god da ukuca zimske bebe može ući ja sigurno neću provjeravati jel s foruma. 🙈
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Mislim da je bolje da se ne sakrije grupa nego tko je admin da dozvoli uc u grupu, jer nema smisla da javno tu objavljujemo ime i prezime da nas se doda. Moje misljenje, evo😂Haha nisam mislila da objavite ime nego samo da želite ući. Kažem jučer sam slučajno nekog pustila bezveze nema veze s forumom. Jel tko god da ukuca zimske bebe može ući ja sigurno neću provjeravati jel s foruma. 🙈
Ja sam inace bila na jesenskim bebama ali s obzirom da ih je stvarno vec puno rodilo i to prije mj dana, nekako se vise vidim kod vas. Pa evo ako imate wocap, ako se mogu ukljuciti rado bi. Fejs nemam. A vec imam doma dijete i u grupi sam s tim curkama na wocapu, uvijek je dobro dijeliti savjete i iskustva :)
Mislim da je bolje da se ne sakrije grupa nego tko je admin da dozvoli uc u grupu, jer nema smisla da javno tu objavljujemo ime i prezime da nas se doda. Moje misljenje, evo😂Haha nisam mislila da objavite ime nego samo da želite ući. Kažem jučer sam slučajno nekog pustila bezveze nema veze s forumom. Jel tko god da ukuca zimske bebe može ući ja sigurno neću provjeravati jel s foruma. 🙈
Krivi sam ja skuzila!:)
Ma da, bolje tako. Nego da svatko ude, a nikako se nemre provjerit jel s foruma😂😂
Ako netko naiđe na kakvu akciju next2me krevetica neka baci link
12/2023 dječak 💙
Bok cure, ja nestrpljivo cekam pregled u cetvrtak, mozda mi nakon 2 mjeseca moja soc ginekologica napokon nesto i pogleda sa tim ultrazvukom😂😂😂 bar da mi kaze tezinu, pogleda posteljicu i polozaj bebe, vidim da vi to odavno znate, ja nemam pojma o nicem😅🤞
Tako je i meni i razumijem te. 🙄 Zato odem na uzv drugdje i kažem to dr i ona zbog toga valjda ni ne radi nikada. A da mi ona napravi i kaže nešto ne bih hodala okolo. Ovaj tj idem na 4D.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Bok cure, ja nestrpljivo cekam pregled u cetvrtak, mozda mi nakon 2 mjeseca moja soc ginekologica napokon nesto i pogleda sa tim ultrazvukom😂😂😂 bar da mi kaze tezinu, pogleda posteljicu i polozaj bebe, vidim da vi to odavno znate, ja nemam pojma o nicem😅🤞Tako je i meni i razumijem te. 🙄 Zato odem na uzv drugdje i kažem to dr i ona zbog toga valjda ni ne radi nikada. A da mi ona napravi i kaže nešto ne bih hodala okolo. Ovaj tj idem na 4D.
Ja joj nisam rekla da sam isla privatno pa je svejedno samo poslusala srce i to je bilo to😂
Pa bas to, moja je u penziji i uzv je tek dobila prije par godina, jedva ga zna koristit zato i sam i isla privatno da sam sigurna😅 al mislim da necu ic vise nego se nadat najboljem😁🤞
Ako netko naiđe na kakvu akciju next2me krevetica neka baci link
https://www.jeftinije.hr/Proizvodac/21355/L3/1392/chicco/sve-za-djecu/djecja-oprema/djecja-oprema/djeciji-krevetici
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ako netko naiđe na kakvu akciju next2me krevetica neka baci linkhttps://www.jeftinije.hr/Proizvodac/21355/L3/1392/chicco/sve-za-djecu/djecja-oprema/djecja-oprema/djeciji-krevetici
O super! Bas sam gledala chicco. Zanumljiv mi je i joie roomie. Ima ga u njemackoj po dobroj cijeni
12/2023 dječak 💙
Jel ima koja bolove u ledima i nogama?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji